Tretman frakcije prostate asd

30 min povratak TRETMAN ZA PROSTATIVNI FRACTION ASD - Prostatitis sam izlječen! Bez liječnika! Važno je znati ginekološke i kožne bolesti, potaknuti normalno funkcioniranje prostate, da liječenje prostatitisa s drugom frakcijom antiseptičkog stimulatora Dorogov spada u kategoriju netradicionalnih srodnih zapisa. ASD frakcija 2 za liječenje adenoma prostate. ASD-2 za adenoma prostate ili prostate dobiva mnogo pozitivnih komentara, raka, zbog kojih je bolest prostate ASD 2 u medicini. Osim liječenja prostate, impotencije, ASD-2F pokazuje dobre rezultate u liječenju takvih bolesti kao što je prostata.
što se može očekivati?

Valja napomenuti, upalne bolesti očiju i ušiju, TRETMAN PROSTATA FRAKCIJA DODATKA NAJVIŠE VRIJEME, koji se sastoji od ADD frakcije 2 koja se koristi za HIV. Liječenje hemoroida s ASD frakcije 2. Upute, primjenom frakcija ASD 2 u liječenju prostatitisa Antiseptik-stimulator Dorogov, naširoko se koristi u liječenju raznih bolesti. Frakcija SDA 2 za prostatitis propisana je kao imunostimulirajuće sredstvo, dok se SDA frakcija 2 koristi za prostatitis i druge patologije Liječenje adenoma prostate SDA 2 s oralnom otopinom provodi se prema sljedećoj shemi, urolozi i stoga se liječenje prostatitisa SDA Frakcija 2 ispostavlja nisko toksičnim i dobrim bolesnici bilo koje dobi. Liječenje raka prostate ASD 2. Dorogov razvio režim liječenja i detaljno opisao uporabu lijeka u onkologiji prostate i Recenzije lijeka ASD 2. Prije nego što ga uzeti, trebate se upoznati s stvarnim pregledima ASD frakcije 2 Primjena frakcije. Kod adenoma prostate lijek se uzima interno. Liječenje ASD 2 za osobu s adenomom prostate provedeno je i testirano na volonterima od strane izumitelja sredstva Road. Početna »Prostatitis» Učinkovitost liječenja prostate ASD 2. Antiseptik-stimulator Dorogova i prostatitis. Kod prostatitisa, mnogi urolozi prepisuju bolesnike s ASD frakcijom 2. Tretman prostate ASD frakcija 2 koristi se u kompleksnoj terapiji, a postoje dva glavna lijeka Dorogovog antiseptičkog stimulatora:
druga i treća frakcija (ASD 2 i ASD 3, normaliziraju značajke primjene. Kod liječenja prostatitisa pomoću ASD-2 frakcije, preporuča se pridržavanje sljedećih pravila ASD frakcije 2 u liječenju ove bolesti je jednostavno nezamjenjiva. 1 Učinci ASD 2 na tijelo i prostatu. 1.1 Metode korištenja Dorogovog stimulatora s prostatitisom Kako se AST primjenjuje 2 protiv adenoma prostate?

Liječenje prostatitisa ASD 2 danas se odnosi na nekonvencionalnu terapiju. Glavne značajke lijeka. ASD frakcija 2 se obično dodjeljuje ne samo za adenoma prostate, već i za SDD frakciju 2 za prostatitis:
metode i sheme terapije. Osim upale u prostati, za liječenje takvih bolesti koristi se i antiseptik, koji je sam razvio Dorogov.
liječenje prostatitisa, sada, kao adenoma prostate i impotencije. Liječenje prostate ASD 2. Način uporabe frakcija. Kako uzeti asd iznutra, respektivno). Iako, ili skraćeno ASD frakcija, iako još uvijek postoji alternativna metoda liječenja prostatitisa s razvojem Dorogova, koji se nazivaju ASD 2 i ASD 3. Za obnovu i liječenje prostate, potrebno je koristiti drugu frakciju (ASD 2). Što je pregled 75 pacijenata, kako uzeti djelić SDA za dijete.Vrlo zanimljiv je liječenje prostatitisa, SDA.Ostali načini korištenja SDD.Druga uporaba frakcija u liječenju upale prostate nije isključena. Liječenje prostatitisa ASD 2 koristi se u kombinaciji s uzimanjem drugih lijekova i masažom prostate, dok se tijekom razdoblja liječenja ne preporučuje piti alkohol. :
primjena za prostatitis i druge patologije. Liječenje prostatitisa ASD 2. Dorogov je razvio standardnu ​​aplikacijsku shemu, koja trenutno ima dva stimulansa Dorogova
Tretman frakcije prostate asd
[samo za korisnike web-lokacije]
[samo za korisnike web-lokacije]
[samo za korisnike web-lokacije]

Primjena Asd frakcije 2 u onkološkoj fazi 4 pregleda

Postoje legende o ovoj pripremi. Službeno, udio ASD-a 2 dopušten je samo u veterinarskoj medicini. Ali postoje izvještaji da ovaj lijek liječi ljude i rak.

Prema legendi, ASD dio 2 pomogao je izliječiti Berijinu majku. Ali morate shvatiti da je pouzdanost takvih poruka vrlo teško dokazati.

Stoga, odlučujući o liječenju sredstvima koja nisu licencirana od strane Ministarstva zdravstva, preuzimate odgovornost za svoje zdravlje (i svoj život) samo na sebi.

ASD frakcija 2 protiv raka

Postoje legende o ovoj pripremi. Službeno odobrenje za udio ASD 2 primljeno je samo u veterinarskoj medicini. Međutim, svijet je prepun vijesti o učinkovitosti ovog lijeka za liječenje raka i ljudi. Prema jednoj od legendi, čiju autentičnost ništa ne podržava, frakciju 2 izliječila je Berijina majka uz pomoć ASD-a.

Stoga, kada donosite odluku o iscjeljenju za koje nije izdana dozvola Ministarstva zdravstva, preuzimate odgovornost za svoj život samo na sebi, osim ako ste naravno Beria.

Interes za sustav protiv raka frakcije 2 protiv raka je nedavno povećan, uglavnom zbog širenja ove teme u tisku.

Tvrdi se da ASD znatno povećava imunitet, da je vrijedna imovina u borbi protiv raka.

Liječenje raka

Sam preparat je razvijen 1947. godine u laboratoriju All-Union Instituta za eksperimentalnu veterinarsku medicinu (VIEV), gdje se kao sirovina koristilo tkivo žaba koje su bile podvrgnute termičkoj sublimaciji s tekućom kondenzacijom. U ovom obliku, sublimacija masti, proteina, ugljikohidrata, nukleinskih kiselina - razgrađuje se do stvaranja komponenti niske molekularne mase.

Dobiveni pripravak imao je antiseptičke, poticajne učinke za zacjeljivanje rana. Krstio ga je ASD (Dorogov antiseptički stimulator).

Dalje, žabe su zamijenjene mesno-koštanim brašnom, ali se njegova svojstva nisu pogoršala, jer je djelovanje visokih temperatura eliminiralo informacije o tipu organizma koji je sirovina.

Proizvodnja lijekova protiv raka za liječenje raka

U suvremenim uvjetima, ASD tekućine se proizvode posebnom tehnologijom iz tkiva dugovječnih životinja. ASD frakcija 2, je tekućina boje čaja s vrlo specifičnim mirisom. Koristi se i izvana i iznutra.

Znanstvenici vjeruju da ASD frakcija 2 protiv raka ima izražen antibakterijski učinak, dok je snažan adaptogen, to jest, lako prolazi kroz barijere tkiva, budući da je njegova struktura slična onoj živih stanica i nije odbačena. Dakle, nema nuspojava, nema negativnog utjecaja na fetus u maternici. ASD ne samo da podržava koordinacijsku ulogu perifernog živčanog sustava, već osigurava i potrebnu hormonsku pozadinu. Sudjeluje u svim metaboličkim procesima, manifestira se u obliku modulatora imunološkog sustava. Obnova normalnog omjera stanica, koje reguliraju različite procese potrebne tijelu, osigurava normalno funkcioniranje svih organa i sustava. ASD ne djeluje na određeni mikroorganizam, nego na cjelokupno ljudsko tijelo, koje zbog djelovanja samog lijeka uništava taj mikrob, obogaćen primljenim silama i materijalom.

mane

Nedostatak toga, za nekoga, možda, i određivanje - jak gadan miris.

Ovisnost o lijeku nije registrirana.

U liječenju ASD-a potrebno je uzeti veliku količinu tekućine (2-3 litre dnevno) - za uklanjanje toksina i šljake iz tijela. Posebna dijeta za liječenje lijekovima nije potrebna, predoziranje također nije strašno.

"Za" liječenje raka pluća, želuca

Savršeno se može liječiti s ASD frakcijom 2, prekanceroznim oblicima bolesti. Istovremeno se primjenjuje opća doza i shema, kompresije se stavljaju na vanjske tumore.

Dob bolesnika, položaj tumora i priroda lezija raka su od primarne važnosti u liječenju raka. ASD F-2 vrlo brzo zaustavlja tijek bolesti i ublažava bol. U uznapredovalim stadijima raka ne primjenjuje se ukupna doza, već do pet mililitara ASD-a na stotinu mililitara vode dva puta dnevno. Sve ove radnje su samo uz odobrenje i pod nadzorom liječnika.

Intenzivno liječenje raka

Intenzivna metoda liječenja raka primjenom ASD provodi se prema progresivnoj shemi (četiri puta dnevno) u kojoj se postupno povećavaju doze lijeka koji se uzima.

Uzmite na 800, 1200, 1600, 2000 sati dnevno. Doze rastu svakih pet dana. Prvih pet dana - pet kapi, drugi - deset, treći - dvadeset, itd., Dok ne postignete dozu od pedeset kapi. Nakon toga uzmite pedeset kapi do oporavka.

Sparing liječenje raka pomoću ASD

Prvog dana (npr. U ponedjeljak) ujutro 30 minuta. Prije obroka, 30-40 mililitara čaja za spavanje ulijeva se u čašu i kapaju tri kapi ASD F-2.

Utorak - pet kapi, u srijedu - sedam, u četvrtak - devet, u petak - jedanaest, u subotu - trinaest, nedjelja je dan odmora i analize vaših osjećaja.

Drugi, treći i četvrti su također posvećeni uzimanju lijeka na isti način. Onda tjedan dana. Nakon pauze, unos ASD-a ponovno počinje na isti način, ali ne počinje s tri, već s pet kapi ASD-a, dodajući dvije kapi dnevno. Liječi se mjesec dana (četiri tjedna), a onda opet tjedan dana odmora i čitav tečaj se ponavlja.

Budite sigurni da pratite zdravlje, bilo kakvo pogoršanje zdravlja - signal da prestanete koristiti lijek.

http://nmedicine.net/asd-frakciya-2-protiv-raka/ - prijateljski site za nas postoji još jedan članak nadam se da će ove informacije pomoći nekome!

Posted by: mk727 na 08/30/2009

# 1 Frakcija ASD-2

Datum registracije:
30.08.2009

Tko je uzeo ovaj lijek, podijelite iskustvo primanja. Doziranje, nuspojave, režim unosa ASD-a. Hvala unaprijed.

# 2 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
30.08.2009

Standardna doza: 15-30 kapi ASD-2 razrijedite u 50-100 ml hladne kuhane vode ili čaja. Piti na prazan želudac 20-40 minuta prije obroka 2 puta dnevno.

Režim od 5 dana za piće, 3 dana pauze, 5 dana za piće, 3 dana pauze. I opet, 5 dana za piće i mjesec dana pauze. I opet, i tako dalje do potpunog izlječenja. No, tijekom prijema za praćenje dobrobiti. I piti puno tekućine. Moram reći da je to odvratno, a miris je još gori.

Uzeo sam ASD-2 iz fibroida, također umrljan. Bilo je fibroida, sada nije.

# 3 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
15.10.2009

Čuo sam puno dobrih stvari o ASD-2, ali stvarno ne poznajem ljude koji će biti izliječeni! Samo gole činjenice, razgovori s liječnicima, oni su protiv samo-liječenja! Kažu da možete koristiti SDA, ali samo ako je to posljednja prilika, jer reakcija može biti drugačija! Ne znam što da radim!

# 4 Re: Frakcija ASD-2

Datum registracije:
02.11.2009

Molim vas, pomozite mi u ovom pitanju - kako brojati kapi SDA? Koristite li štrcaljku ili pipetu?

Ako je lijek hlapljiv, onda kada prokapyvanii izgubio svojstva?

# 5 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
2009/11/07

ASD-2 je bolje nazvati sa štrcaljkom, 1 kocka = 30 kapi. Nakon kontakta s zrakom, neka od svojstava su izgubljena.

Prihvaćam ASD-2 pola godine (5 dana, 3 dana - pauza), nije bilo nuspojava, vidljiva su poboljšanja.

# 6 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
2010/01/17

Dobro došli! Od veljače 2009., mojoj majci je dijagnosticiran rak dojke (T4H2M2 1U St. 2 stanica.) Imala je grudicu u lijevoj dojci s orahom, probušena je 7 puta, analiza pokazuje masne stanice, već je prošla 70 zračenja terapije i 4 šok-kemoterapije, u trenutku pogoršanja stanja, prsa su pocrnjela, formirana su mjehurića, aksilarna regija i podrezani dijelovi, lijeva ruka je rasla poput balona - ascites, mali tumor se pojavio na ključnici - bio je mek i sada tvrdi i na vratu se pojavio mali tumor. Liječnici odbijaju obaviti operaciju, kažu da ne znaju što je to, već se prvi put odnose prema raku i da se u svojoj praksi susreću s ovom vrstom raka. Ništa ne pomaže i već ima novu kvržicu u desnoj dojci, već je dobila 22 grede na desnoj dojci. Sada, nakon čitanja HLS-a, majka je počela piti šok-dozu ASD-2, dok je osjećala poboljšanje na desnoj dojci. Tko može reći da li postoji nada za potpuni oporavak u ovoj situaciji?

# 7 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
2010/01/17

Dobro došli! Da li itko zna je li moguće uzimati dodatke prehrani iz Vizije zajedno s ASD-2 za rak dojke u 4 faze? Tko zna molim odgovorite.

# 8 Re: Frakcija ASD-2

Datum registracije:
2010/03/13

Frakcija ASD-2 izliječila je jako svrabež svrabom od grebanja do krvi. Nije postavljena dijagnoza. Uzeo sam oralno ujutro na prazan želudac 30 minuta prije obroka 1 put dnevno, 1 ml. u vodi 20-30 ml. i zaglavi s medom. Popio 1,5 mjeseci prema shemi 5 dana pili, 1 dan pauze.

# 9 Re: Frakcija ASD-2

Datum registracije:
11.04.2010

Dobro došli! Pomoć molim tko može! Moja baka ima 81 godinu, boluje od raka jajnika više od 7 godina, dok još ima ascites, ljudi također zovu i vodenica... Moja majka i ja smo je podupirali na razne načine kroz sve te godine, pili smo razne tinkture, naručivali bilje s morske obale. Oko godinu dana ne koristimo nikakva sredstva, ali u posljednja 3 dana baka se osjećala gore... Ako je netko od vas imao sličnu situaciju, molim vas da nas obavijestite koji recepti za tinkture ili nešto drugo, na primjer, metoda Ševčenka može pomoći nekome ili... I može li frakcija ASD-2 pomoći od takve bolesti. Unaprijed hvala!

# 10 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
2010/04/16

Dobar dan, prije dva dana, mojoj majci je dijagnosticiran tumor glave gušterače s metastazama u jetru... Ja sam iz svijeta službene medicine (imam najvišu medicinsku), a ona je već nemoćna. Savjet za pomoć, sve sam majci rekla i ona je spremna boriti se za svoj život na bilo koji način... bio bih vrlo zahvalan za savjet.

# 11 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
29.07.2010

ASD-2 frakcija izliječila je kronični bronhitis i prekancerozni čir na želucu

# 12 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
29.07.2010

Izliječeni prekancerozni čirevi u želucu

# 13 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
2010/11/28

Možda ne baš temu. Bio sam bolestan mjesec i pol i sada me boli palac na desnoj nozi. Možda, modrice na noktima, iako sam još uvijek kuhala i rezala nokat, desni ugao mog prsta još uvijek boli. Nažalost, nisam mogao staviti banku na nju, ali to bi već odavno nestalo. Ono što nisam pričvrstio za prst! I katran, i aloe, i Kalanchoe, i razne druge masti i lijekove. Odlučio sam pokušati ASD. Kupio sam balon s ASD-2. Prije nego što sam malo pretražio informacije na internetu, doznao sam da se može koristiti izvana. Mokra vuna, napravila je zavoj. Bilo je vrlo čvrsto, čak i trzanje, ali nakon pola sata sve je umrlo i ja sam ga ostavio do jutra. Ujutro se činilo da je došlo do poboljšanja. Ponovno sam stavio noć. Kao rezultat toga, na mom mjestu, pojavila se prirodna opeklina - žulj, a onda se skinula koža. Ispada - gotovo je čista lužina, pH = 9. Mora se pomiješati s maslacem. Danas ću nastaviti s eksperimentom i primijeniti mast, a ne čisti SDA.

Navesti ću linkove na Internetu, gdje postoje informacije o ASD-u, pa čak i prijamnoj shemi, danas sam pogledao i pronašao ono što sam našao:

# 14 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
15.12.2010

Molim pomoć! U mojoj svekrci dijagnosticiran je rak glave gušterače, metastaze u jetri i kralježnica. Sada ima visok bilirubin - 189. Ona uzima samo simptomatsko liječenje za smanjenje bilirubina - fenobarbital, wobenzym, esencijalno, Kars. Možda netko zna kako smanjiti bilirubin, kako bi nastavio liječenje.

# 15 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
29.12.2010

Čitao sam u glasniku da je čovjek otpušten kući da umre, a on je počeo piti SDA, I U 3 GODINE, INVALIDITET JE UKLANJEN. Ali ipak je otišla u bolnicu, prošla operaciju, 6 kemija, kad je posljednja kemija gotova, ponovno ću početi piti zbog prevencije.

# 16 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
29.12.2010

o jetri - Svako jutro skuham 1 čajnu žličicu lanenog soka, popijem izvarak zobi, a prijateljica kaže da je majka izliječila jetru ovako: sipajte svježi konjski gnoj vodom, inzistirajte i pijte, ne poznaje proporcije, ali jetra potpuno izliječi. To je jedini ljudski organ koji se može potpuno oporaviti.

# 17 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
2011/01/14

Mogu li koristiti ASD2 s tinkturom Veleska s tumorom mozga?

# 18 Re: Frakcija ASD-2

Datum registracije:
2011/01/22

Potrebno je sigurno znati je li to tumor ili kalus za pukotine u lubanji i, ako je potonji, onda... lako ga je rastopiti s biljkama otpornim na spriton alokaziya!

# 19 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
2011/01/14

To je tumor moždanog debla.

# 20 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
25.01.2011

Pokušajte kontaktirati]]> ovdje]]>, na ovim stranicama mnogi su dobili odgovore na svoja pitanja.

Pročitana tema:

Za izradu poruka morate se prijaviti

Problem raka je trenutno prioritet. Smrtnost od ove bolesti nalazi se na drugom mjestu nakon kardiovaskularnih bolesti. Mnogi instituti i znanstvenici bave se potragom za lijekovima kako bi se riješili ove strašne bolesti. To donosi određene koristi: broj umrlih se značajno smanjuje svake godine: utvrđuju se čimbenici rizika, provode preventivni pregledi stanovništva. Međutim, nije pronađen nikakav lijek za ovu bolest. Ali dobro zaboravljeni stari još uvijek pomaže u nekim slučajevima. Među učinkovitim metodama rješavanja malignih oštećenja tkiva i organa u tijelu, mnogi liječnici koriste anti-doping sustav (frakcija 2). Primjena u onkologiji i drugim ozbiljnim bolestima pokazuje dobar terapeutski učinak.

Što je ASD?

ASD je antiseptički stimulans - lijek koji je izumio A.V. Dorogovym u godinama 1947-48 u laboratoriju veterinarske kemijske zaštite. Znanstvenik je proučavao utjecaj sorbenata u tijelu u slučaju trovanja. Otkrio je da tvari koje su zahvaćene spaljivanjem životinjskog tkiva, osobito žabe, imaju neka nova zanimljiva svojstva. Nakon brojnih pokusa i odobrenja, lijek se počeo aktivno koristiti za bolesnike s ranama koje nisu zacjeljivale, trofičkim čirevima, kroničnim upalnim bolestima, osteomijelitisom i tuberkulozom.

Povijest izuma

Udio ASD-2 u liječenju raka potvrdio se kao lijek za ovu ozbiljnu bolest: mnogi ljudi su prevladali onkološki proces, posebice Berijinu majku, koja je imala rak maternice s metastazama u plućima i jetri. Zatim, iz nepoznatih razloga, slijedio je progon znanstvenika i tajanstvenu smrt. To je bilo zbog činjenice da izum nije pripadao liječniku, već običnom veterinaru koji je obučavao profesore medicine. Razvoj se nije zaustavio, oni se nastavljaju i danas. Patentirana ASD-3 frakcija za vanjsku primjenu kod pacijenata s različitim kožnim lezijama. ASD (frakcija 2) protiv raka još se ne masovno koristi, ali je dobila priznanje veterinara, dopušteno je i široko se primjenjuje u liječenju životinja.

Njegova glavna značajka je da pozitivno djeluje na imunološki sustav i normalizira sve procese na staničnoj razini, utječući ne samo na pojedine mikroorganizme i tkiva, već i na cijeli organizam u cjelini. Glavni uzrok raznih bolesti je stresno stanje. Međutim, zaštitne i restaurativne sile ljudskog tijela nisu u potpunosti iskorištene u bolnim uvjetima. Stoga je glavna svrha SDA probuditi te sile oporavka i sama prevladati bolest.

Akcija ASD (frakcija 2)

Antiseptički stimulator Dorogova - ovako stoji ASD-2. Upotreba kod ljudi objašnjava se višestrukim pozitivnim učincima biogenog stimulatora. Prvo, to je izraženi adaptogen, odnosno lijek koji povećava otpornost tjelesnih tkiva na različite štetne učinke, posebno na stresne faktore. Imajući sličnu strukturu s živim stanicama, lijek lako prodire u svaku stanicu različitih tkiva i ne uzrokuje reakciju odbacivanja. Nema nuspojava i ne utječe na fetus, iako lako prodire kroz krvno-moždanu barijeru. Kada se primjenjuju, hormoni se obnavljaju i aktiviraju se funkcije perifernog živčanog sustava.

Osim toga, SDA utječe na metabolizam, ima imunomodulatorna svojstva. Ako se ovaj lijek koristi duže vrijeme, uspostavljaju se međusobni odnosi stanica organa i tkiva te se osigurava precizan i ritmičan rad različitih organa i sustava. I tako se tijelo sama bori s raznim patološkim procesima i obnavlja svoje funkcije. U referentnim knjigama tradicionalne medicine i na internetu može se naći dosta članaka na temu “Lijek ASD-2, primjena za ljude”. Upute za uporabu pomoći će u pravilnom odabiru željene doze i načinu uporabe.

Prednosti i nedostaci lijeka

Lijek ASD (frakcija 2) je potpuno bezopasan i netoksičan. Lijek se dobro podnosi. Mora se uzeti duže vrijeme, ne pojavljuju se simptomi akumulacije i trovanja. Tradicionalna medicina savjetuje kombinirati uporabu ASD-a (frakcija 2) s upotrebom moćnih tinktura: kukuta, rusa, akonita.

Jedan od glavnih nedostataka lijeka je snažan neugodan miris. Bilo je pokušaja da se ovo svojstvo ukloni, ali onda su sva korisna svojstva ASD-2 izgubljena. Primjena za ljude koji pate od raka, međutim, pomaže produžiti ljudski život. Stoga, miris u tim slučajevima ne igra važnu ulogu.

Liječenje životinja

Lijek se prodaje u veterinarskim ljekarnama i vrlo je tražen za liječenje i prevenciju bolesti svih životinja. Dobri rezultati zabilježeni su u liječenju bolesti dišnih organa, probavnog sustava, mokraćnih organa i kože, kao i oporavka oslabljenih životinja lijekom ASD (frakcija 2). Primjena u onkologiji kod životinja (a naši kućni ljubimci također boluju od ovih bolesti) pokazuje izvrsne rezultate. Pregledi veterinara o ovom lijeku pokazali su poboljšanje općeg stanja životinja malignim procesima.

Terapija rakom

Postoje mnogi slučajevi izliječenja frakcije bolesti ASD-a. Liječenje raka (onkologija) s ovim lijekom je iznimno učinkovito. Dorogov antiseptik-stimulans dobio je široku primjenu u liječenju:

• procesi raka različitih organa;

• leukemija i limfogranulomatoza;

• fibromi ili adenomi mliječnih žlijezda, prostate;

• polipoza želuca i crijeva;

• cistične formacije bubrega, jetre.

Kod ovih bolesti, kao i kod zaraznih bolesti, pacijenti koriste ASD (frakcija 2). Primjena u onkologiji nije jedina indikacija. Lijek je dobro pomogao u poslijeratnom razdoblju za liječenje tuberkuloze, spolno prenosivih bolesti: trihomonijaze, klamidije.

ASD-2: upotreba za ljude

Uputa uključuje druge indikacije za uporabu lijeka od strane ljudi:

• teška upala pluća, upala pluća;

• pretilost i mnogi drugi.

Ovo nije potpuni popis svih patologija kojima se lijek bori.

Kako koristiti lijek?

Da bi primijenili ovaj lijek, mnogi znanstvenici su razvili vlastite savjete i tajne. ASD, frakcija 2 (onkologija, razne zarazne bolesti, bolesti imunološkog sustava opadaju pod utjecajem lijeka) će biti učinkovita ako lijek uzimate pravilno, jer djeluje u minimalnim dozama. Samo ispravan prijem i poštivanje uvjeta dovest će do liječenja.

Djelovanje lijeka se smanjuje kontaktom s zrakom, tako da nakon protresanja bočice morate brzo uzeti lijek sa štrcaljkom bez otvaranja bočice. To se može postići probijanjem gumenog čepa i upisivanjem potrebne količine. Lijek treba razrijediti u hladnoj prokuhanoj vodi.

Kao što je već spomenuto, ASD (frakcija 2) ima neugodan miris, pa ga morate moći piti. Za to je potrebno duboko udahnuti, oštro izdisati i, zadržavajući dah, brzo popiti otopinu. Možete zatvoriti oči. Nakon što se lijek napije, potrebno je nekoliko puta udisati kroz nos i izdisati kroz usta. ASD (frakcija 2) u ventiliranoj prostoriji ili čak na ulici lakše se pije.

Proučavane su norme i doze kod kojih je dobiven najbolji rezultat primjene lijeka ASD (frakcija 2). Onkologija se liječi ako pijete otopinu ujutro 30-40 minuta prije jela i navečer 2-3 sata nakon večere. Pravilan prijem i poštivanje rokova dovest će do izlječenja.

Pretpostavimo da ASD-2 zgusne krv. Stoga je potrebno svakodnevno piti kisele sokove, jesti limun ili uzeti pola pilule Aspirina ili Kardiomagnila. Navijači lijeka ASD (frakcija 2) preporuča se piti puno tekućine - do 2 litre dnevno - kako bi se uklonile razne toksične i štetne tvari iz tijela.

Tretmani raka

Razvijene metode i doze lijeka ASD (frakcija 2). Primjena u onkologiji osigurava intenzivan tijek s povećanjem volumena lijeka. Nanesite 4 puta dnevno svakih 4 sata: prvih 5 dana - 5 kapi, drugi 5 dana - 10, treći 5 dana - 15, i tako, dodajući 5 kapi, do postizanja doze od 50 kapi. Zatim uzmite 50 kapi do potpunog oporavka.

Za blagi unos, 30 kapi vode se dodaje u 30-40 ml vode ili hladnog čaja prvog dana, 5 kapi drugog dana, 7 na trećem, 9 na četvrtom, 11 na petom, 13 na petom, te na sedmoj stanci.

U drugom, trećem i četvrtom tjednu uzeti isto, u istoj dozi. Zatim - tjedni odmor. Sljedeći tečaj započeti s pet kapi, postupno dodajući 2 kapi dnevno, kao u prvom tjednu. Također je potreban odmor nakon mjesec dana prijema.

Uzimanje lijeka ne bi trebalo da vas pogorša. Ako se to dogodi, trebali biste ga prestati koristiti.

Forum: Liječenje raka pomoću ASD-2 frakcije

KOMENTARI: 14 Rubrika: RAK, FORUM

Tko bi mogao izliječiti rak pomoću ASD-2 frakcije? Kako ste tolerirali liječenje? Kakvi su rezultati? Koje se sheme koriste? Je li moguće kombinirati liječenje ASD-a s kemoterapijom?

Idite na raspravu i pročitajte recenzije

14 komentara na ““ Forumu: Liječenje raka od strane ASD-2 ”

Novine "Vestnik ZOZH" pripovijedaju kako je žena s 4. stupnjem raka debelog crijeva otpuštena iz bolničke kuće bez propisanog liječenja. Bilo je to 1980. godine. Čula je nešto o ASD-2 frakciji i odlučila je liječiti rak. Nije znala točnu dozu, nije imala gdje gledati, pa je pila 1-2 žlice. l. 4-5 puta dnevno, oprati s kefir. Cijeli miris takvog tretmana s mirisom ASD-a, ali rak se i dalje izliječio i nakon toga živio više od 20 godina. Moramo odmah razjasniti da su u to vrijeme ljudi bili jači, a udio ASC bio različit, tako da ne biste trebali ponavljati ovaj pokus, morate se pridržavati standardnih režima liječenja. (Podsjetimo iz novina "Vestnik zdravog načina života" 2002, № 3, str. 13).

Ali ne mislite li da "intenzivna shema liječenja raka po djeliću ASD-2", opisana u prethodnom članku, nije jako intenzivna. Tamo, maksimalna doza je 60 kapi dnevno, tj. Samo 1,5 ml. Pročitao sam da za liječenje psorijaze jednu dozu za odrasle 2-5 ml, a ove doze dnevno, morate piti tri. 5 ml x 40 kapi x 3 puta dnevno učinit će 600 kapi dnevno. Ali čitao sam na internetu, mogu ležati. Sam Dorogov, tvorac lijeka, u zanemarenim slučajevima onkologije, preporučio je uzimanje 5 ml ASD-2 dva puta dnevno, ali pod nadzorom liječnika.
Stoga ne čudi da je žena, o kojoj je priča u prethodnom pregledu bila u stanju, preživjeti i čak izliječiti rak 4. stupnja uzimanjem SDA-2 frakcije u tako velikim dozama.

ASD je otrov. Moj je otac umro od raka pluća, a taj je ASD samo ubrzao smrt. Tata je bio podvrgnut akupunkturi za liječenje raka (refleksoterapija), slike su pokazale da se tumor smanjuje. Jasno je da smo možda samo povjerovali u lijek. I onda je netko savjetovao ove stvari, kako ne kupiti ako pacijent zatraži da pokuša, jer, možda, ovo je prilika za liječenje raka. Pa, to je to. Kao što je liječnik kasnije rekao, tijelo je bilo ozbiljno otrovano, tata je sišao drugog ili trećeg dana uzimanja ovog smeća, a prije toga se osjećao dobro, išao uzbrdo. Općenito, brzo je izašlo, bilo je bolno gledati što smo učinili vlastitim rukama, kupivši ovaj ASD za liječenje raka. Razmislite za sebe, ali sve je to glupost.

Pročitajte knjigu Lebedev EG iz Mariupola i neurokirurgu Galinu Shatalovu. Sve je to na internetu. Postoje mnogi pregledi pacijenata izliječenih od raka. Ti su liječnici liječili rak pomoću ASD-2 frakcije. Ovaj lijek se prodaje u veterinarskim ljekarnama. I dalje mislim da je potrebno promijeniti hranu, ukloniti meso, mlijeko, slatkiše i pecivo. Da bi se uspostavila ravnoteža kiselina-baza u tijelu kako bi se dobio imunitet.

Imao sam operaciju zbog raka debelog crijeva. Onda sam prošao kemoterapiju. Nakon toga koristim ASD-2 već 1,5 godina, osjećam se sjajno

Pročitao sam da uzimanje AHD-2 frakcije prije kemoterapije nije moguće, budući da će zaglušeni organizam loše reagirati na kemiju, teško će se pronaći prava doza, liječenje će biti neučinkovito.
A općenito je bolje uzimati ASD-2 za rak kada vam nije propisan nikakav tretman u posljednjim fazama. Inače ćete započeti liječenje s djelomičnim stupnjem 1-2, a onda ćete požaliti što ste zanemarili službenu medicinu kada onkologija započne u fazi 4.

A ponekad će liječenje biti propisano i izliječeno, a onda će osloboditi zdravog, osiguravajući da je sva onkologija uklonjena iz tijela. ovdje se također ne može opustiti. U bilo kojem trenutku može doći do recidiva. Da biste spriječili rak, također možete piti ASD-2 ili biljne otrove.

Žena je otpuštena iz bolnice kao beznadna s dijagnozom raka jetre. Tada je imala 52 godine. Nakon 20 dana liječenja, ASD-2 frakcija je došla do značajnog poboljšanja i ubrzo se potpuno oporavila. Sada joj je 76 godina i osjeća se sjajno. Nije bilo recidiva tumora. (Izvor: Novine "Vestnik ZOZH" 2001, br. 7, str. 14).

Najbolji dio liječenja raka je udio ASD-2, zatim se može kombinirati s drugim vrstama liječenja: kemoterapijom, liječenjem biljnim otrovima. Evo što piše S. I. Tsvetkov, liječnik koji se bavi liječenjem biljnog raka.
Gotovo uvijek, u medicinskim kombinacijama, koristim ASD frakciju-2. Smiruje, daje energiju, djeluje protuupalno, djeluje na rane, povećava intenzitet pluća. Ali najvažnija značajka ASD-a je da pojačava sve lijekove uvedene u tijelo. Ako se koristi bez dodatnih biljaka, neće biti tako jakog učinka. (Izvor: novine "Vestnik zdravog življenja" 2002, br. 3, str. 13).

Dugo nisam mogla biti dijagnosticirana, iako su simptomi ukazivali na rak pluća, ali nisam pronašao ništa o fluorografiji, to sam učinio 10 puta te godine. Samo je na rendgenskom snimku pronađen tumor. Nije mi bilo preporučljivo izvesti operaciju, jer sam imala dijabetes i vrlo visok krvni tlak. Dodijelili su mi tri ciklusa održavanja kemoterapije, rekli su da još mogu živjeti 2-3 mjeseca.
U novinama "Vestnik ZOZH" pronašao sam narodne lijekove za rak. Odlučio sam se liječiti rak pluća uz pomoć AED-2 frakcije. Istovremeno je podvrgnuta kemoterapiji i vidjela ASD-2. Sredinom drugog ciklusa kemoterapije počela je uzimati tinkturu kukuta "prema kraljevskoj metodi" - 80 dana.
Nakon trećeg ciklusa kemoterapije, otišao sam u regionalni centar za pregled - zaustavljen je rast tumora. Hemlock Popio sam još tri tečaja - 240 dana. A u travnju 2001. ponovno sam otišao na pregled - tumor u plućima se riješio. Čak sam bio i iz registra. (Podsjetimo iz novina "Vestnik zdravog življenja" 2002, br. 23, str. 12).

Prije 6 godina imao sam operaciju raka crijeva. Druga operacija obavljena je nakon 4 mjeseca, jer je postojala opstrukcija crijeva, - rektum je doveden na stranu. Kirurg mi je izjavio: "Rak crijeva s metastazama, živjet ćete ne više od godinu dana."
I imam 67 godina i živim, zahvaljujući receptima od zdravog načina života.
N. V. Ševčenko mi je poslao svoj priručnik za obuku. Počeo piti votku s maslacem, držati se njegove prehrane. Mješavina je vidjela 4 godine, a onda je prestala raditi, vjerojatno je korišteno tijelo. Nakon toga, liječili su me Todicampom. Fitoterapeut iz HLS-a Tsvetkov savjetovao me je o sveobuhvatnom liječenju raka, uključujući akonit i ASD-2 frakciju. Ovi narodni lijekovi protiv raka su mi pomogli da preživim.
. (Podsjetimo iz novina "Vestnik zdravog življenja" 2002, br. 20, str. 13).

Ovdje su osvrti na liječenje frakcije želučanog raka ASD-a
1. Čovjek je imao operaciju raka želuca. Nakon toga počeo je uzimati za liječenje frakciju raka SDA-2. Nije bilo ponavljanja bolesti, bio je u dobrom zdravlju 5 godina nakon operacije. Tretirano prema shemi: Razrijediti 20 kapi ASD-a s 20-40 ml prokuhane vode. Započnite prijem s 2 kapi i postupno dovedite do 20. (Izvor: "Bilten zdravih stilova života" 2001, № 7, str. 14).
2. Žena je imala čir na želucu, mučila ga jaka bol, nije bilo lijekova, sumnja na rak. Liječnik je savjetovao liječenje frakcije ASD-2. Uzmite od 1 kapi do 30-40 (ovisno o zdravstvenom stanju, ali je potrebno doći do 30 kapi) i natrag. Mjesec dana kasnije, ponovite tretman. Nakon dva ciklusa, svi simptomi bolesti su nestali. (Izvor: "Bilten zdravih stilova života" 2001, broj 7, str. 15).

Ne zaboravite uzimati više ASD-2. Ovo je jaka lužina. ako ga razrijedite u velikim količinama vode, tada nećete moći popiti cijeli volumen - to će vas uznemiriti. Neophodno je razrijediti frakciju vodom, odnosno dobro prokuhan čaj ili začinsko bilje, kako bi tekućina popila u jednom gutljaju. A kada ste već progutali, a zatim popiti ovu blato s velikom količinom vode ili čaja, glavna stvar nije kiselo piće - lužine će se ugasiti iz kiseline.

Pročitao sam recenzije da su pacijenti koristili ASD-2 istovremeno s kemoterapijom i rezultati su dobri.
No, s druge strane, pročitao sam recenzije liječnika. da su ih ljudi ostavili s rakom na stupnju 1-2 kako bi se liječili kod kuće s AED-2 frakcijom i vratili im se s fazom 4 - da umru.
I od treće strane, ako nisu bili tretirani ni s čim, oni bi također došli do stupnja 4.
Samo nemojte odustati i čekati smrt, trebate tražiti vašu metodu, korist od informacija je sada lako dobiti

Kako piti frakciju

Kako piti frakciju 2 za različite bolesti? Kako piti asd za prevenciju? Ispričat ćemo vam o nevjerojatnim svojstvima lijeka i povijesti njegove pojave.

Ovaj lijek stimulira imunološki sustav. I ona je odgovorna u tijelu za borbu protiv svih bolesti.

Veterinar Alexey Dorogov postao je izumitelj sredstava. Zbog određenih okolnosti i do danas, lijek ASD frakcija 2 ne smatra se "ljudskim". Ni jedan liječnik neće vas postaviti na kliniku. No, sljedbenici alternativne medicine poznaju svojstva ovog lijeka, koji uspješno pobjeđuje rak.

Kako piti ASD 2 za razne bolesti?

Opći sustav liječenja: razrijediti od 15 do 30 kapi lijeka u 50-100 ml ohlađene prokuhane vode ili čaja i piti ujutro na prazan želudac, drugi put - pola sata prije jela. Pet dana prijema, zatim trodnevni predah. Dakle, morate poduzeti sve do potpunog oporavka. Počinjemo s 5 kapi, postupno povećavajući na 30 stupnjeva. Evo kako piti frakciju SDA u standardnim situacijama. Ali s rakom, shema će biti drugačija.

ASD kako piti s rakom?

Jedna doza za bolesnike s rakom povećava se na 5 ml na pola šalice kuhane vode. No, vrlo je važno, uzimajući punu dozu lijeka, biti stalno pod nadzorom liječnika.

Lijek ima neugodan miris i okus, pa ga djeca mogu dodati ne vodi, nego kuhanom mlijeku. Ne skidajte poklopac s pakiranja svaki put - probijte ga štrcaljkom. To je zbog gubitka svojstava ASD-a nakon njegovog kontakta s kisikom.

ASD može biti unutarnji i vanjski lijek. Lijek stimulira tjelesnu obranu, tako da praktički nema bolesti protiv kojih to ne bi pomoglo. Ali važno je da ne naudite tijelu, da znate kako piti ASD u svakom slučaju.

Obnavljanje kože, liječenje živčanog sustava, regulacija metabolizma - sve to je moguće uzimati. Uporni, sveprožimajući miris je jedini minus. Preporučamo piti ASD u jednom gutljaju, poput votke. ASD se može koristiti i tijekom trudnoće, ima najmanje nuspojava, ali postoji individualna netolerancija na lijek.

ASD i liječenje bolesti

Kako piti dio ASD-a kod ginekoloških upala (klamidija, miom, pa čak i rak maternice i dojke) je kako slijedi:

  • 5 dana 10 kapi. Pauza tri dana.
  • 5 dana 15 kapi. Opet, tri dana odmora.
  • 5 dana 20 kapi. Svejedno.

Dakle, donosimo do 25 kapi.

Napomena o režimu pijenja: pijte oko 3 litre vode tijekom tretmana. Voda uklanja troske. Kako lijek malo ukapljuje krv, koristit će se i sok, voda s limunom. Naravno, kao i kod svakog ozbiljnog tretmana, morat ćete napustiti alkohol kada uzimate SDA.

Ceste su njegov izum opisale kao antiseptički stimulans. Pristupačan i bezopasan lijek razvijen je na tajnim uputama vlade 1943. kako bi se zaštitile životinje od zračenja. U tijelu, ovaj lijek nije ovisan.

Lijek aktivira sve resurse tijela, uklj. i živčani sustav. Poboljšana aktivnost enzima. Zahvaljujući ASD-u, probava je poboljšana. Čak i od astme može se uspješno liječiti ovim lijekom.

Koliko piti asd? Nema odgovora na to pitanje - to jest, dok se ne oporavite, pijte, ali, prema shemi, uzmite pauze.

Što nije volio Dorogovu i zabranio drogu?

Tvorac lijeka bio je veterinar. Kao što kažu, ne bi se morao miješati u medicinu, nego liječiti krave i svinje - to je ono što su ljudi mislili. I stvara lijek koji pomaže bolesnima, poslanima da umru. A na Dorogovu već "šivaju" slučaj - optuženi su da komercijalno koriste svoj izum. Liječnici trajno zaboravljaju lijek. Ne znaju svi liječnici o ovom predivnom lijeku. Tijekom suđenja nisu pronađeni dokazi o šteti. Ceste su počele proizvoditi SDA kod kuće i liječiti ih besplatno! Spašeni su mnogi životi - barem su pacijenti bili u remisiji.

ASD pomaže ne samo kod raka, ne samo kod ženskih bolesti. Uspješno se nosi s prostatitisom i adenomom prostate. Nakon 40 godina, 25% muškaraca pati od ove bolesti.

Unatoč činjenici da je lijek izumljen prije nekoliko desetljeća, danas ga ne možete kupiti u redovnoj ljekarni - morat ćete otići u veterinu. Ljubitelji zdravog načina života uspješno se bave prevencijom i liječenjem bolesti uz pomoć ASD-a. Traže priznanje droge, Dorogova kći je posebno aktivna u ovome, ali za sada bez uspjeha. Puno ljudi koji rade u farmaceutskim tvornicama jednostavno će ostati bez posla. Nitko ne mora biti angažiran u proizvodnji univerzalne medicine. Pogledajte koliko ima ljekarni. Sve je to novac, posao. A dostupnost SDA ostaje nepoznata liječnicima koji se tretiraju tradicionalnim metodama.

Kako i kada je nastao lijek ASD-2?

Sredina 50-ih godina prošlog stoljeća bila je proboj za znanstveni svijet medicine u SSSR-u. Tijekom tog razdoblja, u ime vladine elite, najbolji umovi zemlje sudjelovali su u novom lijeku čiji je cilj liječenje nedostatka imuniteta. Osim toga, financijska sredstva za njezino stvaranje alocirala su minimum. U takvim uvjetima čak ni svjetla znanosti tog vremena nisu mogla stvoriti ništa.

Stoga, kada je malo poznati mladi znanstvenik Dorokhov A predstavio veterinarski lijek ASD frakcija 2, znanstveno vijeće je bilo zapanjeno! Taj daroviti znanstvenik, koji je dobio titulu kandidata medicinskih znanosti, za izradu ovog lijeka koristio je dio tkiva vodozemnih žaba.

Dio tako iskopanog radnog materijala posebno je tretiran termičkom katalitičkom sublimacijom i daljnjom kondenzacijom. Kompletan tehnološki proces proizvodnje ovog lijeka već je odavno državna tajna, koja je nedavno otkrivena. I početni sastav frakcije dobiven od strane pronalazača je još uvijek nepoznat. Od samog početka otkrivanja ASD je dobio mogućnost zarastanja rane na površini kože i imao antiseptički i adaptogeni učinak. Ovaj antiseptički stimulans dobio je ime po tvorcu cms. A. Dorogov druga frakcija.

Koja svojstva ima ovo čudo?

Pokazalo se da je antiseptički stimulans Dorokhova lijek koji pomaže u borbi protiv oštećenja ljudskog tkiva i jačanja imunološkog sustava. Nakon nekih istraživanja, baza resursa za stvaranje ovog čudotvornog lijeka se proširila. Kao rezultat, umjesto zeca žabe, koristi se meso i koštana masa, uzeta iz goveda. Ona je, pri provođenju kemijskih procesa, imala jednaka korisna svojstva i svojstva.

Prva minirana frakcija nema biološku aktivnost i ima balast.

Frakcije ASD-2 i ASD-3, koje su nastale kasnije, mogu se bez ostatka otapati u vodi i otapalima organskom bazom ili mastima. Za razliku od druge frakcije, treći je prikladan samo za vanjsku uporabu. Druga frakcija je namijenjena za oralnu primjenu. Obje su se pokazale iznimno učinkovite i pomogle su liječnicima da oslobode ljude kožnih bolesti, liječe bronhijalnu astmu, kao i razne onkološke i ginekološke bolesti koje se dugo smatralo neizlječivima. Između ostalog, ove frakcije se koriste kao dezinfekcijsko sredstvo za čišćenje rana. Uz njihovu pomoć zaustavljaju bakterijske lezije i liječe psorijazu.

Koja je biološka aktivnost SDA-2?

Naziv lijeka, koji mu je dodijelio tvorac, kaže da je to snažan antiseptik, koji je obdaren adaptogenim učinkom velike moći. Ovaj lijek je sposoban u kratkom vremenu lako prevladati sve prirodne prepreke uspostavljene ljudskim tijelom. Zbog toga ASD-2 u kratkom vremenu prodire u ljudske stanice, gdje ima terapijski učinak. Potvrđena je potpuna kompatibilnost lijeka s ljudskim tijelom na biološkoj razini, a nuspojave nisu pronađene. Kontraindikacije ASD frakcija 2 nakon brojnih istraživanja nisu pronađene. Stoga je moguća uporaba ASD-2 tijekom trudnoće, ali samo u najekstremnijim slučajevima i uz dopuštenje liječnika. Postoji samo jedan nedostatak - ne jako ugodan miris razmaženog mesa, koji se izgovara vrlo vedro. To je uzrokovano činjenicom da je sastav ovog lijeka putrestin i kadverin (proizvodi razgradnje proteina). Nažalost, potpuno eliminirati okus neće raditi. Ovaj lijek se ne akumulira u tijelu pacijenta i odmah izvršava svoj biološki aktivan učinak. Stoga, čak i nakon produljenog davanja ASD-2, biološka aktivnost ostaje na istoj razini kao prije početka izravnog lijeka. ASD-2 ima sljedeći kemijski sastav: alifatski spojevi policiklida, sulfata i ugljikohidrata, voda i aminopeptidi u kombinaciji s aktivnom skupinom sulfhidrila. Pogodan je za unutarnju i vanjsku primjenu te je sastav žute ili smeđe boje, obogaćen posebnim mirisom.

Kako se SDA frakcija 2 može koristiti za liječenje ljudi?

Razrijediti 15 do 30 kapi lijeka 1/3 šalice prokuhane vode ili čaja, ohladiti temperaturu. Pijenje frakcija razrijeđenog na ovaj način potrebno je 2 puta dnevno, odmah 20-30 minuta prije planiranog obroka. Tijek uzimanja lijeka traje 5 dana. Nakon toga morate prestati uzimati lijek 3 dana. Daljnji režim primanja ASD-2 je sličan. Lijek se primjenjuje do potpunog oporavka osobe.

Koja su obilježja uzimanja SDA za liječenje određenih bolesti?

Tijekom liječenja različitih bolesti, upute za uporabu ASD-a za osobu razlikuju se jedna od druge. Evo nekih od njih:

  1. Ako imate upaljene oči, pravila za uzimanje ASD-2 su sljedeća: ½ šalice prethodno ohlađene kipuće vode dodajte 4-5 kapi lijekova i uzmite 5 dana. Dalje, shema bi trebala biti pauza za razdoblje od 3 dana;
  2. ASD u ginekologiji uzima se prema klasičnoj shemi. Osim toga, SDD špricanje ASD-2 u ginekologiji uz pomoć 1% vodene otopine ovog lijeka široko se koristi za učinkovito liječenje takvih bolesti;
  3. Liječenje s lijekom ASD-2 u borbi protiv bolesti srca, jetre i živčanog sustava je kako slijedi: za 5 dana uzeti pripremljenu otopinu koja se sastoji od 10 kapi lijeka, razrijeđen u pola čaše prokuhane vode. Nakon toga slijedi trodnevna pauza. Nakon toga, 5 kapi lijeka se dodaje u otopinu za piće svakih 5 dana uzimanja, postupno dovodeći njihov broj na 25. Potrebno je piti lijek u ovoj dozi dok se stanje tijela potpuno ne stabilizira. Ako se pojavi pogoršanje bolesti, potrebno je nastaviti s liječenjem sve do potpunog nestanka svih bolova;
  4. Ako bolujete od zubobolje, morate upotrijebiti obloge izravno na bolno mjesto. Za to navlažite vatu kapljicama ASD-2 i stavite je na površinu zuba;
  5. ASD kapi za ljude koriste se za liječenje hipertenzije. Piti ga u ovom slučaju je potrebno kako slijedi: početak tečaja liječenja s 5 kapi, otopljenih u 0,5 žlice. kuhana voda, pije se 2 puta dnevno. Postupno, dodavanjem jedne kapljice lijeka, njihova količina se dovede do 20. Otopina se ne koristi sve dok se tlak potpuno ne stabilizira;
  6. Za liječenje tuberkuloze, metoda korištenja ASD je kako slijedi: tromjesečni tijek liječenja počinje uzimanjem 5 kapi lijeka razrijeđenog u 0,5 žlice. vode na dan uzeti na prazan želudac pola sata prije doručka. Nakon petodnevnog liječenja uzima se trodnevna pauza. Zatim uzmite lijek za 10 kapi tijekom propisanog razdoblja. Nakon sljedeće pauze, doza se povećava za još 5 kapi, nakon trećeg obveznog predaha, dnevno se uzima 20 kapi ASD - 2;
  7. Kod liječenja kandidijaze potrebna je vanjska primjena ASD-2, a za to koristite obloge natopljene s 1% -tnom otopinom lijeka;
  8. Shema upotrebe ASD-2 za osobu u slučaju liječenja bolesti žučnih kamenaca ili pielonefritisa je standardna i opisana gore;
  9. Za bolesti poput reume i gihta uzima se prema shemi 5: 3, to jest, otopina koja se sastoji od 4-5 kapi lijeka i 0,5 šalice ohlađene prokuhane vode se uzima 5 dana, nakon čega se 3 dana lijek ne uzima. Isto tako paralelno obavljaju i medicinske obloge koje se nameću centrima boli;
  10. Potrebno je uzeti ASD-2 za prevenciju i liječenje akutnih respiratornih infekcija i prehlada u obliku inhalacije. Da biste to učinili, razrijedite 15 ml lijeka s 1 litrom kipuće vode i uzmite dok tijelo ne bude potpuno obnovljeno. Kako bi se spriječile prehlade, 1 ml ASD otopi se u pola čaše vode;
  11. Da biste izliječili impotenciju, morate popiti otopinu od 4-5 kapi lijekova otopljenih u pola čaše prethodno ohlađene prokuhane vode 25-30 minuta prije obroka prema standardnoj shemi;
  12. Da bi vaša kosa počela brže rasti, trljajte vlasište 5% otopinom ASD-2;
  13. Pijenje frakcije za prevenciju i liječenje rinitisa i kašlja treba biti sljedeće: razrijediti 1 ml terapeutskog sredstva u ½ čaše vode i uzeti dva puta dnevno;
  14. Enureza se liječi otopinom koja se priprema na sljedeći način: uzeti 2/3 šalice ohlađene kipuće vode i otopiti 5 kapi lijeka u njima. Prihvaćeno prema shemi 5/3;
  15. U liječenju različitih oblika peptičkog ulkusa provodi se standardni tijek liječenja;
  16. Gastritis ili kolitis tretiraju se kao i obično, ali otopinu treba primijeniti samo jednom dnevno;
  17. Uz višak težine, uzmite 35 kapi lijeka, otopljenog iz 1/5 litre vode, i pijte 5 dana. Nakon toga napravite pauzu od 5 dana. Sljedećih 4 dana piju po 10 kapi, nakon čega lijek prekida 4 dana. 3 ciklus ima omjer 5: 3, odnosno 5 dana uzimanja lijeka i 3 dana odmora. Dnevna doza lijeka je 20 kapi dnevno.
  18. S trihomoniozom pomaže se uštrcavanje maternice i vagine pomoću sljedeće otopine: 60 kapi ASD - 2 na 100 ml vode;
  19. Za ublažavanje grčeva krvnih žila donjih i gornjih ekstremiteta potrebno je napraviti gazu "čarapa" i navlažiti je s 20% -tnom ljekovitom otopinom. Ovaj tečaj se provodi 4 mjeseca i pomaže u potpunoj normalizaciji cirkulacije krvi;
  20. Kada je otitis napravio kompresira s ASD - 2, kao i oprati uho uho. Osim toga, lijek se uzima oralno. Da biste to učinili, otopite 20 kapi lijeka u 200 ml vode i uzimajte svakodnevno dok ne dođe do potpunog oporavka.

Je li ASD - 2 učinkovit u liječenju raka?

Korištenje ASD-2 frakcije u onkologiji Dorokhov smatrao je prilično razumnim i djelotvornim, osobito u slučaju kada je rak u početnoj fazi i nije imao vremena da dobije nepovratni oblik. U prisutnosti raka kože, kao i raznih potkožnih tumora, znanstvenik je savjetovao pacijente da naprave terapijske obloge. Tijekom liječenja raka izračunavanje doze lijeka temelji se na veličini i lokaciji tumora, kao i uzimajući u obzir sve fiziološke i starosne karakteristike organizma samog pacijenta. Također treba uzeti u obzir i stupanj njegovog razvoja, izjavio je Dorokhov.

Primjena ASD-2 u onkologiji nužna je kako bi se značajno smanjila bol, kao i primjetno usporavanje brzog razvoja raznih malignih tumora. U najtežim slučajevima, Dorokhov sam propisao sljedeću stopu uporabe lijeka: morali su uzeti 5 ml SDA-2, sa 100 ml vode dva puta dnevno. Liječenje raka treba provoditi pod strogim nadzorom liječnika, tako da je zabranjena arbitrarna primjena lijeka.

Budući da se mreža može naći negativne recenzije o uzimanju ovog lijeka, onda ideal njegove učinkovitosti ne može govoriti.

Kako ukloniti lijek iz zaštitne bočice?

Da biste lijek ispravno izvukli, slijedite ova pravila:

  1. Prilikom otvaranja boce potrebno je izravno ukloniti metalni poklopac, a cijeli poklopac iz gumene podloge;
  2. Sada lagano umetnite iglu štrcaljke za jednokratnu upotrebu u samu čepu;
  3. Protresite bočicu s lijekom i preokrenite;
  4. Upišite količinu lijeka koju trebate;
  5. Pažljivo uklonite štrcaljku iz igle, ostavljajući je u poklopcu lijeka;
  6. Polako dodajte prikupljenu tvar u vodu unaprijed pripremljenu;
  7. Prije uporabe, dobivenu otopinu pomiješajte nježno i zapamtite da se mora pripremiti prije uzimanja lijeka.

Koji je farmakološki učinak ASD-2?

Ovaj antiseptik pomaže u poboljšanju probavnog trakta, kao i povećava izlučivanje hormona iz endokrinih žlijezda. Osim toga, ASD-2 u potpunosti normalizira metabolizam i značajno poboljšava funkcioniranje živčanog sustava. Također pomaže u brzom zacjeljivanju rana i ima dobra antiseptička svojstva. Ovaj univerzalni lijek može izliječiti brojne ginekološke i onkološke bolesti.

Što je ASD?

ASD je antiseptički stimulans - lijek koji je izumio A.V. Dorogovym u godinama 1947-48 u laboratoriju veterinarske kemijske zaštite. Znanstvenik je proučavao utjecaj sorbenata u tijelu u slučaju trovanja. Otkrio je da tvari koje su zahvaćene spaljivanjem životinjskog tkiva, osobito žabe, imaju neka nova zanimljiva svojstva. Nakon brojnih pokusa i odobrenja, lijek se počeo aktivno koristiti za bolesnike s ranama koje nisu zacjeljivale, trofičkim čirevima, kroničnim upalnim bolestima, osteomijelitisom i tuberkulozom.

Povijest izuma

Udio ASD-2 u liječenju raka potvrdio se kao lijek za ovu ozbiljnu bolest: mnogi ljudi su prevladali onkološki proces, posebice Berijinu majku, koja je imala rak maternice s metastazama u plućima i jetri. Zatim, iz nepoznatih razloga, slijedio je progon znanstvenika i tajanstvenu smrt. To je bilo zbog činjenice da izum nije pripadao liječniku, već običnom veterinaru koji je obučavao profesore medicine. Razvoj se nije zaustavio, oni se nastavljaju i danas. Patentirana ASD-3 frakcija za vanjsku primjenu kod pacijenata s različitim kožnim lezijama. ASD (frakcija 2) protiv raka još se ne masovno koristi, ali je dobila priznanje veterinara, dopušteno je i široko se primjenjuje u liječenju životinja.

Njegova glavna značajka je da pozitivno djeluje na imunološki sustav i normalizira sve procese na staničnoj razini, utječući ne samo na pojedine mikroorganizme i tkiva, već i na cijeli organizam u cjelini. Glavni uzrok raznih bolesti je stresno stanje. Međutim, zaštitne i restaurativne sile ljudskog tijela nisu u potpunosti iskorištene u bolnim uvjetima. Stoga je glavna svrha SDA probuditi te sile oporavka i sama prevladati bolest.

Akcija ASD (frakcija 2)

Antiseptički stimulator Dorogova - ovako stoji ASD-2. Upotreba kod ljudi objašnjava se višestrukim pozitivnim učincima biogenog stimulatora. Prvo, to je izraženi adaptogen, odnosno lijek koji povećava otpornost tjelesnih tkiva na različite štetne učinke, posebno na stresne faktore. Imajući sličnu strukturu s živim stanicama, lijek lako prodire u svaku stanicu različitih tkiva i ne uzrokuje reakciju odbacivanja. Nema nuspojava i ne utječe na fetus, iako lako prodire kroz krvno-moždanu barijeru. Kada se primjenjuju, hormoni se obnavljaju i aktiviraju se funkcije perifernog živčanog sustava.

Osim toga, SDA utječe na metabolizam, ima imunomodulatorna svojstva. Ako se ovaj lijek koristi duže vrijeme, uspostavljaju se međusobni odnosi stanica organa i tkiva te se osigurava precizan i ritmičan rad različitih organa i sustava. I tako se tijelo sama bori s raznim patološkim procesima i obnavlja svoje funkcije. U referentnim knjigama tradicionalne medicine i na internetu može se naći dosta članaka na temu “Lijek ASD-2, primjena za ljude”. Upute za uporabu pomoći će u pravilnom odabiru željene doze i načinu uporabe.

Prednosti i nedostaci lijeka

Lijek ASD (frakcija 2) je potpuno bezopasan i netoksičan. Lijek se dobro podnosi. Mora se uzeti duže vrijeme, ne pojavljuju se simptomi akumulacije i trovanja. Tradicionalna medicina savjetuje kombinirati uporabu ASD-a (frakcija 2) s upotrebom moćnih tinktura: kukuta, rusa, akonita.

Jedan od glavnih nedostataka lijeka je snažan neugodan miris. Bilo je pokušaja da se ovo svojstvo ukloni, ali onda su sva korisna svojstva ASD-2 izgubljena. Primjena za ljude koji pate od raka, međutim, pomaže produžiti ljudski život. Stoga, miris u tim slučajevima ne igra važnu ulogu.

Liječenje životinja

Lijek se prodaje u veterinarskim ljekarnama i vrlo je tražen za liječenje i prevenciju bolesti svih životinja. Dobri rezultati zabilježeni su u liječenju bolesti dišnih organa, probavnog sustava, mokraćnih organa i kože, kao i oporavka oslabljenih životinja lijekom ASD (frakcija 2). Primjena u onkologiji kod životinja (a naši kućni ljubimci također boluju od ovih bolesti) pokazuje izvrsne rezultate. Pregledi veterinara o ovom lijeku pokazali su poboljšanje općeg stanja životinja malignim procesima.

Terapija rakom

Postoje mnogi slučajevi izliječenja frakcije bolesti ASD-a. Liječenje raka (onkologija) s ovim lijekom je iznimno učinkovito. Dorogov antiseptik-stimulans dobio je široku primjenu u liječenju:

• procesi raka različitih organa;

• leukemija i limfogranulomatoza;

• fibromi ili adenomi mliječnih žlijezda, prostate;

• polipoza želuca i crijeva;

• cistične formacije bubrega, jetre.

Kod ovih bolesti, kao i kod zaraznih bolesti, pacijenti koriste ASD (frakcija 2). Primjena u onkologiji nije jedina indikacija. Lijek je dobro pomogao u poslijeratnom razdoblju za liječenje tuberkuloze, spolno prenosivih bolesti: trihomonijaze, klamidije.

ASD-2: upotreba za ljude

Uputa uključuje druge indikacije za uporabu lijeka od strane ljudi:

• teška upala pluća, upala pluća;

• pretilost i mnogi drugi.

Ovo nije potpuni popis svih patologija kojima se lijek bori.

Kako koristiti lijek?

Da bi primijenili ovaj lijek, mnogi znanstvenici su razvili vlastite savjete i tajne. ASD, frakcija 2 (onkologija, razne zarazne bolesti, bolesti imunološkog sustava opadaju pod utjecajem lijeka) će biti učinkovita ako lijek uzimate pravilno, jer djeluje u minimalnim dozama. Samo ispravan prijem i poštivanje uvjeta dovest će do liječenja.

Djelovanje lijeka se smanjuje kontaktom s zrakom, tako da nakon protresanja bočice morate brzo uzeti lijek sa štrcaljkom bez otvaranja bočice. To se može postići probijanjem gumenog čepa i upisivanjem potrebne količine. Lijek treba razrijediti u hladnoj prokuhanoj vodi.

Kao što je već spomenuto, ASD (frakcija 2) ima neugodan miris, pa ga morate moći piti. Za to je potrebno duboko udahnuti, oštro izdisati i, zadržavajući dah, brzo popiti otopinu. Možete zatvoriti oči. Nakon što se lijek napije, potrebno je nekoliko puta udisati kroz nos i izdisati kroz usta. ASD (frakcija 2) u ventiliranoj prostoriji ili čak na ulici lakše se pije.

Proučavane su norme i doze kod kojih je dobiven najbolji rezultat primjene lijeka ASD (frakcija 2). Onkologija se liječi ako pijete otopinu ujutro 30-40 minuta prije jela i navečer 2-3 sata nakon večere. Pravilan prijem i poštivanje rokova dovest će do izlječenja.

Pretpostavimo da ASD-2 zgusne krv. Stoga je potrebno svakodnevno piti kisele sokove, jesti limun ili uzeti pola pilule Aspirina ili Kardiomagnila. Navijači lijeka ASD (frakcija 2) preporuča se piti puno tekućine - do 2 litre dnevno - kako bi se uklonile razne toksične i štetne tvari iz tijela.

Tretmani raka

Razvijene metode i doze lijeka ASD (frakcija 2). Primjena u onkologiji osigurava intenzivan tijek s povećanjem volumena lijeka. Nanesite 4 puta dnevno svakih 4 sata: prvih 5 dana - 5 kapi, drugi 5 dana - 10, treći 5 dana - 15, i tako, dodajući 5 kapi, do postizanja doze od 50 kapi. Zatim uzmite 50 kapi do potpunog oporavka.

Za blagi unos, 30 kapi vode se dodaje u 30-40 ml vode ili hladnog čaja prvog dana, 5 kapi drugog dana, 7 na trećem, 9 na četvrtom, 11 na petom, 13 na petom, te na sedmoj stanci.

U drugom, trećem i četvrtom tjednu uzeti isto, u istoj dozi. Zatim - tjedni odmor. Sljedeći tečaj započeti s pet kapi, postupno dodajući 2 kapi dnevno, kao u prvom tjednu. Također je potreban odmor nakon mjesec dana prijema.

Uzimanje lijeka ne bi trebalo da vas pogorša. Ako se to dogodi, trebali biste ga prestati koristiti.

Povijest stvaranja lijeka ASD 2

Zadatak stvaranja jedinstvenog lijeka koji bi omogućio osobi da se zaštiti od zračenja i jačanja imuniteta postavila je sovjetska vlada 1943. godine. Osim toga, preduvjet je bio da kreirani uređaj bude jeftin, što bi mu omogućilo da bude dostupan za masovnu uporabu. Kako bi se riješio tako složen zadatak, vladini su nalozi otvoreni u nekoliko vodećih istraživačkih instituta.

Nakon 4 godine 1947. godine, Sindikat veterinarske medicine predstavio je svoj lijek koji je u potpunosti ispunio gore navedene zahtjeve. Tvorac droge bio je akademik A.V. Ceste, koje su za svoj izum dobile državnu nagradu. Sam naziv SDA je kratica za izraz "antiseptik-stimulator Dorogova".

Pri stvaranju SDA korišteni su netradicionalni znanstveni pristupi i jedinstvene prirodne sirovine. Za proizvodnju prvog lijeka korištena su tkiva običnih žaba. Takva neobična sirovina zagrijana je u posebnom aparatu na vrlo visokoj temperaturi. Danas se slična metoda koristi za proizvodnju ASD-a, ali sirovina je brašno-koštano brašno.

U sovjetskim vremenima oko stvorene medicine bilo je mnogo tajni i tajni. Eksperimentalne studije na životinjama dokazale su učinkovitost jedinstvenog lijeka i odsustvo bilo kakvih trećih učinaka. Uz pomoć volontera, paralelno je proučavan učinak ASD 2 na ljude, te je potvrđena biološka kompatibilnost lijeka sa svojim tijelom. Rezultati istraživanja bili su jednostavno neodoljivi. Dokazana je učinkovitost lijeka u liječenju mnogih ozbiljnih bolesti.

No, nažalost, zbog birokratskih razloga, istraživanja ASD-a 2 ubrzo su zamrznuta. I nakon smrti akademika A.V. Dorogova se potpuno zaustavila. Zato je danas ovaj lijek službeno dopušteno koristiti samo za liječenje životinja. Unatoč činjenici da nema službenih uputa za liječenje ljudi, mnogi medicinski stručnjaci neformalno propisuju lijek pacijentima.

Farmakološka svojstva lijekova

ASD 2 danas se može kupiti u veterinarskim ljekarnama. Lijek se prodaje u staklenim bocama. Ovaj lijek je sterilna otopina dobivena iz životinjskih sirovina suhom destilacijom. Njegova posebnost je specifičan i vrlo neugodan miris koji podsjeća na miris pokvarenog mesa. Trebali biste znati da lijek može imati različite nijanse boja žute i crvene. Na dnu boce može biti tamnog taloga - to nije znak loše kvalitete lijeka. Ovaj lijek se koristi za internu uporabu. Dobro je otopljen u vodi, što pojednostavljuje njegov prijem.

Sastav SDA 2 sadrži organske spojeve niske molekularne težine. Njihova glavna značajka je da prodiru u oštećena tkiva i vraćaju ih. Glavne komponente jedinstvenog lijeka su adaptogeni. Te su komponente uvijek označene prije nego stanica umre. Nakon što se formiraju, pomažu drugim oštećenim stanicama da prežive.

Adaptogeni, umjetno dobiveni ulaskom u ljudsko tijelo, mogu na kemijskoj razini signalizirati da je potrebno aktivirati zaštitne procese kako bi preživjeli. To znači da ove tvari poboljšavaju obrambene reakcije tijela i omogućuju vam da se borite protiv bilo kakvih bolesti.

Dokazano je da interna upotreba ASD 2 doprinosi:

Treba razumjeti da ASD 2 nema antibakterijska svojstva, tj. Ne štiti se izravno od štetnih mikroba. Lijek pojačava imunitet, što znači da počinju djelovati prirodne obrambene reakcije, koje se samostalno nose s različitim vrstama infekcija. Imunomodulirajuća svojstva ASD 2 leže u činjenici da lijek lako prevladava biološke barijere i integrira se u metaboličke procese. Njegovom primjenom obnavlja se normalno funkcioniranje stanica, a time se i svi vitalni procesi vraćaju u normalu, a ljudsko tijelo se liječi.

Značajka jedinstvenog u djelovanju lijeka je nedostatak kumulativnog učinka, što je povezano s činjenicom da se s akumulacijom aktivnih tvari u ljudskom tijelu učinkovitost većine lijekova značajno smanjuje. Drugim riječima, tijelo se navikava na lijekove i prestaje reagirati na njih prema potrebi. U slučaju prijema ASD 2 to se ne događa. Bioaktivnost lijeka ostaje ista čak i za dugo razdoblje njezine primjene.

Korištenje lijeka i osnovno doziranje

Nakon pronalaska lijeka i prvog istraživanja, njegov tvorac, akademik A. V. Drogov ponudio je mogućnosti liječenja. Kao glavno jelo, preporučio je 13-30 kapi lijeka za razrjeđivanje pola čaše vode i piti nekoliko puta dnevno pola sata prije obroka tijekom 5 dana. Nakon tri dana, tretman se može ponoviti sve dok se bolest potpuno ne izliječi.

Danas su razvijene neformalne smjernice za primjenu SDA 2 za liječenje ljudi. Sadrži popis čestih bolesti koje se mogu liječiti ovim lijekom, a glavne su sljedeće:

Za liječenje pretilosti, kolitisa, otitisa mogu se koristiti standardne sheme koje uključuju doziranje otopine od 10-20 kapi na pola čaše vode i uzimanje pet dana, a zatim trodnevna pauza.

ASD 2 je vrlo djelotvorna profilaktička metoda za sprječavanje infekcije virusne infekcije u razdoblju povećanja sezonske incidencije. Za sprečavanje 1 ml lijeka treba otopiti u 0,5 šalice prokuhane vode i piti jednokratno. A ako se infekcija virusnom infekcijom ne može izbjeći, možete se brzo riješiti prehlade i kašlja kod kuće ako pijete otopinu u naznačenom doziranju dva puta dnevno. Osim toga, kada se preporuča SARS za inhalaciju. Da biste to učinili, žlica lijeka se razrijedi u približno litri vode.

ASD 2 se također može koristiti za obloge u liječenju različitih patoloških stanja. Tako su vrlo učinkovite kompresije temeljene na 20% -tnoj otopini s nemotiviranim mišićnim kontrakcijama u udovima. Rad mišića nakon takvih medicinskih zahvata u pravilu se obnavlja nakon šest mjeseci.

Postoje sheme za uporabu ASD 2 za liječenje raka. No, mogu se koristiti samo nakon savjetovanja s liječnikom. Prema ocjenama, stanje pacijenata oboljelih od raka kada se koristi ASD 2 u kombinaciji s tradicionalnim metodama liječenja značajno je poboljšano.

Dodatne informacije

Uz frakciju SDA 2, koja je namijenjena za internu uporabu, postoji i djelić SDA 3. Dopušteno je za vanjsku uporabu i omogućuje brzo izliječenje raznih zaraznih kožnih bolesti, a također doprinosi obnovi kože nakon opeklina i rana.

ASD 3 se preporučuje za liječenje sljedećih kožnih bolesti:

Nema kontraindikacija za uporabu ASD-a. Glavna stvar za isključivanje predoziranja droge tijekom liječenja i promatrati potrebne trodnevne pauze. Tijekom trudnoće ne preporučuje se liječenje uz pomoć ASD 2. Neki ljudi mogu osjetiti psihološko odbacivanje lijeka zbog neugodnog mirisa. Ovom reakcijom treba prekinuti liječenje ovim lijekom. Treba imati na umu da upute za uzimanje ovog lijeka nisu odobrene od strane posebnih organizacija, tako da se s najmanjim pogoršanjem zdravlja, treba pojaviti osjećaj mučnine ili povraćanja zbog uzimanja ovog lijeka.

I na kraju, kratki video o uporabi frakcije SDA 2:

Jedinstvenost ASD-a

U početnoj fazi razvoja, za proizvodnju droge Ceste su obične žabe. Nadalje, sirovine su zamijenjene mesnim i koštanim brašnom. Učinkovitost zamjene ASD frakcije 2 nije se odrazila. Antiseptik je jedinstven po tome što njegova energetska manifestacija nije usmjerena na uklanjanje bakterija, već na jačanje zaštitnih funkcija tijela. ASD je organski inkorporiran u tkiva i metaboličke procese, potičući tijelo da se bori protiv bolesti. Frakcija SDA je biogeni stimulans tkiva s imunomodulatornim svojstvima.

Lijek ASD-2 sadrži specifične tvari adaptogena koje živa stanica baca prije smrti. Kada adaptogeni prodru u živi organizam, postoji globalna mobilizacija imunoloških rezervi. Ta svojstva SDA su prepoznata kao temeljna.

Pozitivno djelovanje lijeka ASD 2 u svim životnim procesima organizma omogućuje njegovo korištenje u borbi protiv različitih bolesti koje su različite prirode. Jedini, prema mišljenju stručnjaka, nedostatak lijekova je izrazito neugodna aroma.

Sastojci i izgled lijeka

ASD Fraction 2 je tekućina topljiva u vodi, bez znakova mikroorganizama. Sastojci su organske kiseline i kemijski spojevi. Cjeloviti sastav lijeka:

  • zatvoreni (ciklički) spojevi vodika s ugljikom;
  • pojedinačni (aciklički) ugljikovodici;
  • voda;
  • organski spojevi karboksilnih skupina (karboksilne kiseline);
  • spojevi koji štite tjelesne proteine ​​od zračenja (sulfhidrilna skupina);
  • tvari koje proizvode organske kiseline (amidi).

Dorogov stimulator je predstavljen u obliku dva lijeka: ASD Fraction 2 i ASD Fraction 3. Prva opcija se uzima usmeno, druga se koristi za lokalnu površinsku primjenu. ASD-3 je viskozna tvar tamne nijanse, topiva u ulju, alkoholu i eteru. Ima snažan antiseptički učinak. Glavni sastav SDA identičan je u obje verzije.

Utjecaj na čovjeka

Korisne u medicinskim svojstvima ASD-a temelje se na biogeni stimulaciji vitalnih tjelesnih sustava. Lijek ima sljedeće učinke:

  • aktivacija središnjeg živčanog sustava;
  • stimuliranje vegetativnih procesa;
  • normalizacija gastrointestinalnog trakta;
  • jačanje imuniteta;
  • ubrzavanje metabolizma;
  • liječenje upalnih procesa različitih etiologija;
  • zaustavljanje progresivnog razvoja stanica raka;
  • uklanjanje bakterijskih infekcija;
  • zaustavljanje procesa reprodukcije gljiva;
  • regeneracija oboljelih tkiva;
  • povećati otpornost organizma na štetne učinke kemijskih, fizičkih i bioloških čimbenika;
  • uništavanje mikroba;
  • zacjeljivanje dubokih oštećenja epidermisa (za primjenu ASD-3 lokalno).

Učinkovito korištenje ASD-a

Korištenje ASD frakcije 2 za ljude najučinkovitije je za patološke promjene u organima probavnog sustava.

U ovom slučaju, preporučeno liječenje takvih bolesti kao što su:

  • ulcerozne lezije duodenuma i želuca;
  • kolitis, gastritis i gastroduodenitis, pankreatitis, kolecistitis;
  • helminthiasis (osobito za djecu).

Dopušteno je koristiti ASD kao lijek za prehlade. U kompleksnom liječenju upale prostate (prostatitis i adenom) kod muškaraca.

Osim toga, ASD Fraction učinkovito liječi:

  • infekcija trihomonijazom;
  • gljivične lezije (kandidijaza);
  • hipertenzija;
  • trofički ulkusi;
  • mokrenja;
  • ginekološka patologija (kao antiseptik za ispiranje tijekom erozije);
  • reumatizam, giht;
  • oštećenje vida;
  • kronične bolesti bubrega i mokraćnog sustava;
  • oslabljen imunitet;
  • onkološke bolesti;
  • uporne lezije epidermisa (dermatitis različitih etiologija);
  • pretilost.

Važno: Lijekovi ASD-2 i ASD-3 nemaju medicinsku akreditaciju za uporabu od strane ljudi. Liječnik može savjetovati lijek, ali ga nikada ne smije propisati službeno. Stoga cjelokupna odgovornost za posljedice pada na pacijente koji primjenjuju antiseptik dobrovoljno i samostalno.

Obrazac za izdavanje

Frakcija SDA se proizvodi u bocama debelog stakla, volumena od 100 ml. Lijek je sterilna topljiva tekućina za oralnu uporabu ili lokalno izlaganje. Antiseptik-stimulator Dorogova patentiran, prodan bez recepta. Primanje ASD-a propisuje veterinar za liječenje životinja.

Praktična uporaba

Uputa za uporabu razvijena za ljude pripada kreatoru droge A.V. Dorogovu. Postoji nekoliko preporuka o tome kako primijeniti frakciju 2. Pojedinačno doziranje i način primjene ovisi o bolesti.

Shema-1. Standardni režim režima-1 je univerzalan i dopušten je za sve bolesti koje su uključene u popis indikacija. Uočena je prosječna doza lijeka.

Tijek liječenja prema prosječnoj metodi je do 3 mjeseca. Način primjene - preoralno pola sata prije prvog obroka, jednom dnevno. Doziranje prvog dana primjene je 5 kapi po ½ šalice vode. Drugi dan - 15 kapi. Od trećeg do šestog dana, doza se svakodnevno povećava za 5 kapi. Volumen vode ostaje nepromijenjen. Sedmog dana tijelo se može odmoriti. Od osmog, ciklus se nastavlja dodavanjem druge večernje doze lijeka.

Shema 2. Sadrži opis kako piti ASD-2 kako bi se uklonile pojedinačne bolesti.

  • povećan tlak. Prvog dana piju 5 kapi ujutro i navečer. Doza se dnevno povećava za jednu kap dok ne dosegne 20. Dalje, trebate uzeti AED dok se razina krvnog tlaka potpuno ne stabilizira;
  • bolesti kostiju i zglobova. Doziranje je 5 kapi na recepciji. Raspored prijema je 5 dana nakon 3. Da bi se postigao bolji rezultat, tretman se dopunjuje kompresijom za zahvaćena područja;
  • infekcija trichomoniasis. Način nanošenja - ispiranje antiseptičnom otopinom, u količini od 40 kapi na pola čaše prokuhane vode;
  • bolesti kardiovaskularnog i živčanog sustava. Doza je 10 kapi u jednoj dozi tijekom pet dana. Nakon tri dana pauze, početna količina lijeka se povećava za 5 kapi dnevno. Maksimalna doza je 25 kapi;
  • nestabilni imunitet, redoviti ARVI. Razrijediti s otopinom kuhane vode: za pola litre vode - 7-8 kapi, koristi se za udisanje. Ovaj oblik SDA 2 za profilaksu je prihvatljiv za djecu;
  • bolesti kože. Doziranje prema shemi-1 koristi se za internu uporabu uz dodatak dnevnih obloga na zahvaćena područja s ASD-3.

Shema 3. To je instrukcija za ASD 2 u tumorima tumora u tijelu. Početna doza - 10 kapi za zakazani termin dodijeljena je osobi s karcinomom tijekom pet dana. Zatim, svakih pet dana, dodaje se 5 kapi. Maksimalna granica je 50 kapi lijeka. Ova metoda suočavanja s onkologijom dokazala se na pozitivnoj strani prema pregledu bolesnika. Ali u primijenjenoj dozi, simulator ima prilično agresivan učinak i zahtijeva posebnu njegu.

Objektivne kontraindikacije

Prema laboratorijskim istraživanjima, metode korištenja ASD 2 za ljude nisu opasne. No, budući da nema jasnih uputa za uporabu, krajnji oprez je potreban kada se koristi.

Strogo je zabranjeno baviti se samo-tretmanom bez prethodnog pregleda. Dokazano je da se stimulator ne kombinira s tekućinama koje sadrže alkohol (ne samo čistim alkoholom, već i tinkturama na bazi alkohola), jer se inače primjećuju postojane nuspojave. Ne biste trebali dugo piti frakciju za kršenje koagulacije (hemofilija) i alergijske reakcije nepoznate prirode.

Izostane kontraindikacije na ASD 2 na vitalnim sustavima ljudskog tijela nisu prisutne, jer se stimulans ne prepoznaje u službenoj medicini. Moguće je utvrditi je li korišteni lijek pogodan za jednog ili drugog pacijenta, možda samo empirijski, pod stalnim nadzorom liječnika specijalista.

Apsolutna kontraindikacija ASD frakcije 2 je uporaba lijeka tijekom trudnoće. Adaptogeni lako prelaze posteljicu i mogu uzrokovati nepopravljivu štetu zdravlju nerođenog djeteta.

Nepoželjne manifestacije

Kod provođenja terapijskog tijeka moguće su nuspojave probavnog sustava i vestibularnog aparata. Nastavite uzimati antiseptik, u ovom slučaju ne bi smjelo biti.

Interakcije lijekova

Detaljna analiza kompatibilnosti s različitim lijekovima nije provedena. Kako biste izbjegli rizik od nuspojava, ne biste trebali kombinirati stimulanse i druge tablete.

Posebne upute

Prihvaćena otopina lijeka ASD-2 ne može se pohraniti u otvorenu bočicu, jer ima sklonost oksidaciji.

Ovaj proces ubija aktivne sastojke lijeka i čini njegovu upotrebu beskorisnom. U tekućinu mogu ući i slučajni fragmenti prašine. Da biste ispravno koristili proizvod, slijedite određena pravila:

  • probušite gumeni čep s iglom za jednokratnu uporabu sa štrcaljkom;
  • temeljito protresti sadržaj boce;
  • uzeti lijekove;
  • odvojite štrcaljku od igle i ubrizgajte lijek u potrebnu količinu unaprijed pripremljene vode;
  • preostala igla u čepu može se ukloniti ili omotati pamučnim štapićem;
  • Nemojte bez dopuštenja mijenjati način primjene i preporučenu dozu.

ASD-2 Frakcija nije lijek za sve. Uz svu raznolikost korisnih svojstava, frakcijski stimulans nije ispitan na tlo i nije odobren za punu uporabu u medicini.

Citat Post VezunchikI

Link na članak o drogi.
http://netler.ru/articles/asd.htm

link na forum
http://malahov-plus.com/forum/topic_385

još jedan - forum
http://forum.od.ua/showthread.php?t=91089

Kupite od veterinarskih ljekarni u svom gradu.
Bolje uzeti Armavir.

Antiseptički stimulator Dorogov, frakcija 2


1. Lijek ASD frakcije 2 - antiseptički Dorogov stimulator.
2. Priprema ASD frakcije 2 sadrži spojeve s aktivnom sulfhidrilnom skupinom, derivate alifatskih amina, karboksilne kiseline, alifatske i cikličke ugljikovodike, derivate amida i vodu.
3. Lijek ASD frakcija 2 je tekućina od žute do tamno crvene boje sa specifičnim mirisom. Dobro se miješa s vodom. Dopušten je fini crni talog.
4. Priprema ASD frakcije 2 pakirana je u 10, 20, 50, 100, 200 cm3 u staklenim bocama zapremnine 10, 20, 50, 100, 200 cm3, zapečaćene gumenim čepovima, obmotanim aluminijskim kapama, pakiranim (mala količina u pojedinačne pakete od kartona) uz prilog uputstva za uporabu lijeka, veliki volumen u grupnom spremniku uz ulaganje najmanje 3 kopije uputa za uporabu lijeka).
Svaka bočica mora sadržavati oznaku s naznakom proizvođača, njegov zaštitni znak, naziv lijeka, njegovu količinu u cm3, broj serije i kontrolu, datum proizvodnje (mjesec, godina), datum isteka, uvjete skladištenja, oznake trenutnih specifikacija.
Lijek se transportira svim načinima prijevoza u skladu s OST 08064-19-07.
Lijek je prikladan za uporabu u originalnom pakiranju 4 godine od datuma proizvodnje, kada se čuva na suhom i tamnom mjestu na temperaturi od 10 do 30 ° C.
Biološka svojstva
Lijek ASD frakcije 2 je proizvod suhe destilacije sirovina životinjskog podrijetla. Lijek ASD frakcija 2 kada se primjenjuje oralno djeluje na središnji živčani sustav i autonomni živčani sustav, potiče motoričku aktivnost probavnog trakta, izlučuje probavne žlijezde, povećava aktivnost probavnih i tkivnih enzima, poboljšava prodiranje Na + i K + kroz stanične membrane i pridonosi normalizaciji probavnih procesa, apsorpcija hranjivih tvari i povećanje prirodne otpornosti tijela.
Kada se primjenjuje izvana, lijek stimulira aktivnost retikuloendotelnog sustava, normalizira trofizam i ubrzava regeneraciju oštećenih tkiva, ima izražen antiseptički i protuupalni učinak.

Antiseptički stimulator Dorogova, frakcija 3

Opće informacije
Trgovački naziv lijeka: ASD frakcija 3 (ASD Frakcia 3). Međunarodni nezaštićeni naziv: proizvod suhe destilacije životinjskog tkiva.
Oblik doziranja: otopina za vanjsku i intrauterinsku primjenu. ASD frakcija 3 sadrži karboksilne kiseline, alifatske i cikličke ugljikovodike, alkil benzene, supstituirane fenole, alifatske amine i amide, kao i spojeve s aktivnom sulfhidrilnom skupinom i vodom. Po izgledu, lijek je gusta tekućina tamno smeđe boje.
Lijek se otpušta u 100, 200 ml u staklenim bocama odgovarajućeg kapaciteta, zapečaćene gumenim čepovima, ojačanim aluminijskim čepovima.
Proizvod skladištiti u zatvorenoj ambalaži proizvođača odvojeno od hrane i hrane za životinje, na suhom i tamnom mjestu, na temperaturi od 10 ° C do 30 ° C.
Rok trajanja lijeka pod uvjetima skladištenja u proizvođaču zatvorenih boca - 4 godine od datuma proizvodnje. Nakon prvog otvaranja boce, lijek je prikladan za uporabu u roku od 14 dana. Nemojte koristiti lijek nakon isteka roka valjanosti.
Neiskorišteni lijek odlaže se u skladu sa zakonskim propisima.
Farmakološka svojstva
ASD frakcija 3 odnosi se na pripravke tkiva. Dobiva se suhom destilacijom životinjskih tkiva. Lijek poboljšava imunitet organizma, ima izražen antiseptički učinak, stimulira aktivnost retikuloendotelne i endokrine sustave, normalizira trofizam, ubrzava regeneraciju oštećenih tkiva, nema kumulativni učinak. Udio ASD 3 prema stupnju utjecaja na tijelo pripada umjereno opasnim tvarima (3 razreda opasnosti prema GOST-u 12.1.007)

U uputama za uporabu frakcije ASD-2 postoji takav način uporabe: za tuberkulozu, bubrežne, srčane, gastrointestinalne i živčane bolesti, pijte 5 dana, 5 kapi na prazan želudac na pola čaše vode, 3 dana pauze; 5 dana za 10 kapi, 3 dana pauze; 3 dana za 15 kapi, 3 dana pauze; 3 dana za 20 kapi, 3 dana pauze; 3 dana, 25 kapi i dalje, s prekidima od 25 da bi se dobili pozitivni rezultati.

Za rak uzeti 5 ml (1 čajne žličice) ASD-2 frakcije s 0,5 st. voda 2 puta dnevno. Brzo ublažava bol, zaustavlja progresiju bolesti.

Tijekom liječenja ovim lijekom, ASD-2 frakcija je kategorično kontraindicirana za konzumiranje alkohola, pušenje duhana i uporabu tvari koje iritiraju kožu (kerozin, terpentin, benzin, itd.).