Forum: Liječenje raka pomoću ASD-2 frakcije

KOMENTARI: 14 Rubrika: RAK, FORUM

Tko bi mogao izliječiti rak pomoću ASD-2 frakcije? Kako ste tolerirali liječenje? Kakvi su rezultati? Koje se sheme koriste? Je li moguće kombinirati liječenje ASD-a s kemoterapijom?

Idite na raspravu i pročitajte recenzije

14 komentara na ““ Forumu: Liječenje raka od strane ASD-2 ”

Novine "Vestnik ZOZH" pripovijedaju kako je žena s 4. stupnjem raka debelog crijeva otpuštena iz bolničke kuće bez propisanog liječenja. Bilo je to 1980. godine. Čula je nešto o ASD-2 frakciji i odlučila je liječiti rak. Nije znala točnu dozu, nije imala gdje gledati, pa je pila 1-2 žlice. l. 4-5 puta dnevno, oprati s kefir. Cijeli miris takvog tretmana s mirisom ASD-a, ali rak se i dalje izliječio i nakon toga živio više od 20 godina. Moramo odmah razjasniti da su u to vrijeme ljudi bili jači, a udio ASC bio različit, tako da ne biste trebali ponavljati ovaj pokus, morate se pridržavati standardnih režima liječenja. (Podsjetimo iz novina "Vestnik zdravog načina života" 2002, № 3, str. 13).

Ali ne mislite li da "intenzivna shema liječenja raka po djeliću ASD-2", opisana u prethodnom članku, nije jako intenzivna. Tamo, maksimalna doza je 60 kapi dnevno, tj. Samo 1,5 ml. Pročitao sam da za liječenje psorijaze jednu dozu za odrasle 2-5 ml, a ove doze dnevno, morate piti tri. 5 ml x 40 kapi x 3 puta dnevno učinit će 600 kapi dnevno. Ali čitao sam na internetu, mogu ležati. Sam Dorogov, tvorac lijeka, u zanemarenim slučajevima onkologije, preporučio je uzimanje 5 ml ASD-2 dva puta dnevno, ali pod nadzorom liječnika.
Stoga ne čudi da je žena, o kojoj je priča u prethodnom pregledu bila u stanju, preživjeti i čak izliječiti rak 4. stupnja uzimanjem SDA-2 frakcije u tako velikim dozama.

ASD je otrov. Moj je otac umro od raka pluća, a taj je ASD samo ubrzao smrt. Tata je bio podvrgnut akupunkturi za liječenje raka (refleksoterapija), slike su pokazale da se tumor smanjuje. Jasno je da smo možda samo povjerovali u lijek. I onda je netko savjetovao ove stvari, kako ne kupiti ako pacijent zatraži da pokuša, jer, možda, ovo je prilika za liječenje raka. Pa, to je to. Kao što je liječnik kasnije rekao, tijelo je bilo ozbiljno otrovano, tata je sišao drugog ili trećeg dana uzimanja ovog smeća, a prije toga se osjećao dobro, išao uzbrdo. Općenito, brzo je izašlo, bilo je bolno gledati što smo učinili vlastitim rukama, kupivši ovaj ASD za liječenje raka. Razmislite za sebe, ali sve je to glupost.

Pročitajte knjigu Lebedev EG iz Mariupola i neurokirurgu Galinu Shatalovu. Sve je to na internetu. Postoje mnogi pregledi pacijenata izliječenih od raka. Ti su liječnici liječili rak pomoću ASD-2 frakcije. Ovaj lijek se prodaje u veterinarskim ljekarnama. I dalje mislim da je potrebno promijeniti hranu, ukloniti meso, mlijeko, slatkiše i pecivo. Da bi se uspostavila ravnoteža kiselina-baza u tijelu kako bi se dobio imunitet.

Imao sam operaciju zbog raka debelog crijeva. Onda sam prošao kemoterapiju. Nakon toga koristim ASD-2 već 1,5 godina, osjećam se sjajno

Pročitao sam da uzimanje AHD-2 frakcije prije kemoterapije nije moguće, budući da će zaglušeni organizam loše reagirati na kemiju, teško će se pronaći prava doza, liječenje će biti neučinkovito.
A općenito je bolje uzimati ASD-2 za rak kada vam nije propisan nikakav tretman u posljednjim fazama. Inače ćete započeti liječenje s djelomičnim stupnjem 1-2, a onda ćete požaliti što ste zanemarili službenu medicinu kada onkologija započne u fazi 4.

A ponekad će liječenje biti propisano i izliječeno, a onda će osloboditi zdravog, osiguravajući da je sva onkologija uklonjena iz tijela. ovdje se također ne može opustiti. U bilo kojem trenutku može doći do recidiva. Da biste spriječili rak, također možete piti ASD-2 ili biljne otrove.

Žena je otpuštena iz bolnice kao beznadna s dijagnozom raka jetre. Tada je imala 52 godine. Nakon 20 dana liječenja, ASD-2 frakcija je došla do značajnog poboljšanja i ubrzo se potpuno oporavila. Sada joj je 76 godina i osjeća se sjajno. Nije bilo recidiva tumora. (Izvor: Novine "Vestnik ZOZH" 2001, br. 7, str. 14).

Najbolji dio liječenja raka je udio ASD-2, zatim se može kombinirati s drugim vrstama liječenja: kemoterapijom, liječenjem biljnim otrovima. Evo što piše S. I. Tsvetkov, liječnik koji se bavi liječenjem biljnog raka.
Gotovo uvijek, u medicinskim kombinacijama, koristim ASD frakciju-2. Smiruje, daje energiju, djeluje protuupalno, djeluje na rane, povećava intenzitet pluća. Ali najvažnija značajka ASD-a je da pojačava sve lijekove uvedene u tijelo. Ako se koristi bez dodatnih biljaka, neće biti tako jakog učinka. (Izvor: novine "Vestnik zdravog življenja" 2002, br. 3, str. 13).

Dugo nisam mogla biti dijagnosticirana, iako su simptomi ukazivali na rak pluća, ali nisam pronašao ništa o fluorografiji, to sam učinio 10 puta te godine. Samo je na rendgenskom snimku pronađen tumor. Nije mi bilo preporučljivo izvesti operaciju, jer sam imala dijabetes i vrlo visok krvni tlak. Dodijelili su mi tri ciklusa održavanja kemoterapije, rekli su da još mogu živjeti 2-3 mjeseca.
U novinama "Vestnik ZOZH" pronašao sam narodne lijekove za rak. Odlučio sam se liječiti rak pluća uz pomoć AED-2 frakcije. Istovremeno je podvrgnuta kemoterapiji i vidjela ASD-2. Sredinom drugog ciklusa kemoterapije počela je uzimati tinkturu kukuta "prema kraljevskoj metodi" - 80 dana.
Nakon trećeg ciklusa kemoterapije, otišao sam u regionalni centar za pregled - zaustavljen je rast tumora. Hemlock Popio sam još tri tečaja - 240 dana. A u travnju 2001. ponovno sam otišao na pregled - tumor u plućima se riješio. Čak sam bio i iz registra. (Podsjetimo iz novina "Vestnik zdravog življenja" 2002, br. 23, str. 12).

Prije 6 godina imao sam operaciju raka crijeva. Druga operacija obavljena je nakon 4 mjeseca, jer je postojala opstrukcija crijeva, - rektum je doveden na stranu. Kirurg mi je izjavio: "Rak crijeva s metastazama, živjet ćete ne više od godinu dana."
I imam 67 godina i živim, zahvaljujući receptima od zdravog načina života.
N. V. Ševčenko mi je poslao svoj priručnik za obuku. Počeo piti votku s maslacem, držati se njegove prehrane. Mješavina je vidjela 4 godine, a onda je prestala raditi, vjerojatno je korišteno tijelo. Nakon toga, liječili su me Todicampom. Fitoterapeut iz HLS-a Tsvetkov savjetovao me je o sveobuhvatnom liječenju raka, uključujući akonit i ASD-2 frakciju. Ovi narodni lijekovi protiv raka su mi pomogli da preživim.
. (Podsjetimo iz novina "Vestnik zdravog življenja" 2002, br. 20, str. 13).

Ovdje su osvrti na liječenje frakcije želučanog raka ASD-a
1. Čovjek je imao operaciju raka želuca. Nakon toga počeo je uzimati za liječenje frakciju raka SDA-2. Nije bilo ponavljanja bolesti, bio je u dobrom zdravlju 5 godina nakon operacije. Tretirano prema shemi: Razrijediti 20 kapi ASD-a s 20-40 ml prokuhane vode. Započnite prijem s 2 kapi i postupno dovedite do 20. (Izvor: "Bilten zdravih stilova života" 2001, № 7, str. 14).
2. Žena je imala čir na želucu, mučila ga jaka bol, nije bilo lijekova, sumnja na rak. Liječnik je savjetovao liječenje frakcije ASD-2. Uzmite od 1 kapi do 30-40 (ovisno o zdravstvenom stanju, ali je potrebno doći do 30 kapi) i natrag. Mjesec dana kasnije, ponovite tretman. Nakon dva ciklusa, svi simptomi bolesti su nestali. (Izvor: "Bilten zdravih stilova života" 2001, broj 7, str. 15).

Ne zaboravite uzimati više ASD-2. Ovo je jaka lužina. ako ga razrijedite u velikim količinama vode, tada nećete moći popiti cijeli volumen - to će vas uznemiriti. Neophodno je razrijediti frakciju vodom, odnosno dobro prokuhan čaj ili začinsko bilje, kako bi tekućina popila u jednom gutljaju. A kada ste već progutali, a zatim popiti ovu blato s velikom količinom vode ili čaja, glavna stvar nije kiselo piće - lužine će se ugasiti iz kiseline.

Pročitao sam recenzije da su pacijenti koristili ASD-2 istovremeno s kemoterapijom i rezultati su dobri.
No, s druge strane, pročitao sam recenzije liječnika. da su ih ljudi ostavili s rakom na stupnju 1-2 kako bi se liječili kod kuće s AED-2 frakcijom i vratili im se s fazom 4 - da umru.
I od treće strane, ako nisu bili tretirani ni s čim, oni bi također došli do stupnja 4.
Samo nemojte odustati i čekati smrt, trebate tražiti vašu metodu, korist od informacija je sada lako dobiti

Primjena Asd frakcije 2 u onkološkoj fazi 4 pregleda

Postoje legende o ovoj pripremi. Službeno, udio ASD-a 2 dopušten je samo u veterinarskoj medicini. Ali postoje izvještaji da ovaj lijek liječi ljude i rak.

Prema legendi, ASD dio 2 pomogao je izliječiti Berijinu majku. Ali morate shvatiti da je pouzdanost takvih poruka vrlo teško dokazati.

Stoga, odlučujući o liječenju sredstvima koja nisu licencirana od strane Ministarstva zdravstva, preuzimate odgovornost za svoje zdravlje (i svoj život) samo na sebi.

ASD frakcija 2 protiv raka

Postoje legende o ovoj pripremi. Službeno odobrenje za udio ASD 2 primljeno je samo u veterinarskoj medicini. Međutim, svijet je prepun vijesti o učinkovitosti ovog lijeka za liječenje raka i ljudi. Prema jednoj od legendi, čiju autentičnost ništa ne podržava, frakciju 2 izliječila je Berijina majka uz pomoć ASD-a.

Stoga, kada donosite odluku o iscjeljenju za koje nije izdana dozvola Ministarstva zdravstva, preuzimate odgovornost za svoj život samo na sebi, osim ako ste naravno Beria.

Interes za sustav protiv raka frakcije 2 protiv raka je nedavno povećan, uglavnom zbog širenja ove teme u tisku.

Tvrdi se da ASD znatno povećava imunitet, da je vrijedna imovina u borbi protiv raka.

Liječenje raka

Sam preparat je razvijen 1947. godine u laboratoriju All-Union Instituta za eksperimentalnu veterinarsku medicinu (VIEV), gdje se kao sirovina koristilo tkivo žaba koje su bile podvrgnute termičkoj sublimaciji s tekućom kondenzacijom. U ovom obliku, sublimacija masti, proteina, ugljikohidrata, nukleinskih kiselina - razgrađuje se do stvaranja komponenti niske molekularne mase.

Dobiveni pripravak imao je antiseptičke, poticajne učinke za zacjeljivanje rana. Krstio ga je ASD (Dorogov antiseptički stimulator).

Dalje, žabe su zamijenjene mesno-koštanim brašnom, ali se njegova svojstva nisu pogoršala, jer je djelovanje visokih temperatura eliminiralo informacije o tipu organizma koji je sirovina.

Proizvodnja lijekova protiv raka za liječenje raka

U suvremenim uvjetima, ASD tekućine se proizvode posebnom tehnologijom iz tkiva dugovječnih životinja. ASD frakcija 2, je tekućina boje čaja s vrlo specifičnim mirisom. Koristi se i izvana i iznutra.

Znanstvenici vjeruju da ASD frakcija 2 protiv raka ima izražen antibakterijski učinak, dok je snažan adaptogen, to jest, lako prolazi kroz barijere tkiva, budući da je njegova struktura slična onoj živih stanica i nije odbačena. Dakle, nema nuspojava, nema negativnog utjecaja na fetus u maternici. ASD ne samo da podržava koordinacijsku ulogu perifernog živčanog sustava, već osigurava i potrebnu hormonsku pozadinu. Sudjeluje u svim metaboličkim procesima, manifestira se u obliku modulatora imunološkog sustava. Obnova normalnog omjera stanica, koje reguliraju različite procese potrebne tijelu, osigurava normalno funkcioniranje svih organa i sustava. ASD ne djeluje na određeni mikroorganizam, nego na cjelokupno ljudsko tijelo, koje zbog djelovanja samog lijeka uništava taj mikrob, obogaćen primljenim silama i materijalom.

mane

Nedostatak toga, za nekoga, možda, i određivanje - jak gadan miris.

Ovisnost o lijeku nije registrirana.

U liječenju ASD-a potrebno je uzeti veliku količinu tekućine (2-3 litre dnevno) - za uklanjanje toksina i šljake iz tijela. Posebna dijeta za liječenje lijekovima nije potrebna, predoziranje također nije strašno.

"Za" liječenje raka pluća, želuca

Savršeno se može liječiti s ASD frakcijom 2, prekanceroznim oblicima bolesti. Istovremeno se primjenjuje opća doza i shema, kompresije se stavljaju na vanjske tumore.

Dob bolesnika, položaj tumora i priroda lezija raka su od primarne važnosti u liječenju raka. ASD F-2 vrlo brzo zaustavlja tijek bolesti i ublažava bol. U uznapredovalim stadijima raka ne primjenjuje se ukupna doza, već do pet mililitara ASD-a na stotinu mililitara vode dva puta dnevno. Sve ove radnje su samo uz odobrenje i pod nadzorom liječnika.

Intenzivno liječenje raka

Intenzivna metoda liječenja raka primjenom ASD provodi se prema progresivnoj shemi (četiri puta dnevno) u kojoj se postupno povećavaju doze lijeka koji se uzima.

Uzmite na 800, 1200, 1600, 2000 sati dnevno. Doze rastu svakih pet dana. Prvih pet dana - pet kapi, drugi - deset, treći - dvadeset, itd., Dok ne postignete dozu od pedeset kapi. Nakon toga uzmite pedeset kapi do oporavka.

Sparing liječenje raka pomoću ASD

Prvog dana (npr. U ponedjeljak) ujutro 30 minuta. Prije obroka, 30-40 mililitara čaja za spavanje ulijeva se u čašu i kapaju tri kapi ASD F-2.

Utorak - pet kapi, u srijedu - sedam, u četvrtak - devet, u petak - jedanaest, u subotu - trinaest, nedjelja je dan odmora i analize vaših osjećaja.

Drugi, treći i četvrti su također posvećeni uzimanju lijeka na isti način. Onda tjedan dana. Nakon pauze, unos ASD-a ponovno počinje na isti način, ali ne počinje s tri, već s pet kapi ASD-a, dodajući dvije kapi dnevno. Liječi se mjesec dana (četiri tjedna), a onda opet tjedan dana odmora i čitav tečaj se ponavlja.

Budite sigurni da pratite zdravlje, bilo kakvo pogoršanje zdravlja - signal da prestanete koristiti lijek.

http://nmedicine.net/asd-frakciya-2-protiv-raka/ - prijateljski site za nas postoji još jedan članak nadam se da će ove informacije pomoći nekome!

Posted by: mk727 na 08/30/2009

# 1 Frakcija ASD-2

Datum registracije:
30.08.2009

Tko je uzeo ovaj lijek, podijelite iskustvo primanja. Doziranje, nuspojave, režim unosa ASD-a. Hvala unaprijed.

# 2 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
30.08.2009

Standardna doza: 15-30 kapi ASD-2 razrijedite u 50-100 ml hladne kuhane vode ili čaja. Piti na prazan želudac 20-40 minuta prije obroka 2 puta dnevno.

Režim od 5 dana za piće, 3 dana pauze, 5 dana za piće, 3 dana pauze. I opet, 5 dana za piće i mjesec dana pauze. I opet, i tako dalje do potpunog izlječenja. No, tijekom prijema za praćenje dobrobiti. I piti puno tekućine. Moram reći da je to odvratno, a miris je još gori.

Uzeo sam ASD-2 iz fibroida, također umrljan. Bilo je fibroida, sada nije.

# 3 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
15.10.2009

Čuo sam puno dobrih stvari o ASD-2, ali stvarno ne poznajem ljude koji će biti izliječeni! Samo gole činjenice, razgovori s liječnicima, oni su protiv samo-liječenja! Kažu da možete koristiti SDA, ali samo ako je to posljednja prilika, jer reakcija može biti drugačija! Ne znam što da radim!

# 4 Re: Frakcija ASD-2

Datum registracije:
02.11.2009

Molim vas, pomozite mi u ovom pitanju - kako brojati kapi SDA? Koristite li štrcaljku ili pipetu?

Ako je lijek hlapljiv, onda kada prokapyvanii izgubio svojstva?

# 5 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
2009/11/07

ASD-2 je bolje nazvati sa štrcaljkom, 1 kocka = 30 kapi. Nakon kontakta s zrakom, neka od svojstava su izgubljena.

Prihvaćam ASD-2 pola godine (5 dana, 3 dana - pauza), nije bilo nuspojava, vidljiva su poboljšanja.

# 6 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
2010/01/17

Dobro došli! Od veljače 2009., mojoj majci je dijagnosticiran rak dojke (T4H2M2 1U St. 2 stanica.) Imala je grudicu u lijevoj dojci s orahom, probušena je 7 puta, analiza pokazuje masne stanice, već je prošla 70 zračenja terapije i 4 šok-kemoterapije, u trenutku pogoršanja stanja, prsa su pocrnjela, formirana su mjehurića, aksilarna regija i podrezani dijelovi, lijeva ruka je rasla poput balona - ascites, mali tumor se pojavio na ključnici - bio je mek i sada tvrdi i na vratu se pojavio mali tumor. Liječnici odbijaju obaviti operaciju, kažu da ne znaju što je to, već se prvi put odnose prema raku i da se u svojoj praksi susreću s ovom vrstom raka. Ništa ne pomaže i već ima novu kvržicu u desnoj dojci, već je dobila 22 grede na desnoj dojci. Sada, nakon čitanja HLS-a, majka je počela piti šok-dozu ASD-2, dok je osjećala poboljšanje na desnoj dojci. Tko može reći da li postoji nada za potpuni oporavak u ovoj situaciji?

# 7 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
2010/01/17

Dobro došli! Da li itko zna je li moguće uzimati dodatke prehrani iz Vizije zajedno s ASD-2 za rak dojke u 4 faze? Tko zna molim odgovorite.

# 8 Re: Frakcija ASD-2

Datum registracije:
2010/03/13

Frakcija ASD-2 izliječila je jako svrabež svrabom od grebanja do krvi. Nije postavljena dijagnoza. Uzeo sam oralno ujutro na prazan želudac 30 minuta prije obroka 1 put dnevno, 1 ml. u vodi 20-30 ml. i zaglavi s medom. Popio 1,5 mjeseci prema shemi 5 dana pili, 1 dan pauze.

# 9 Re: Frakcija ASD-2

Datum registracije:
11.04.2010

Dobro došli! Pomoć molim tko može! Moja baka ima 81 godinu, boluje od raka jajnika više od 7 godina, dok još ima ascites, ljudi također zovu i vodenica... Moja majka i ja smo je podupirali na razne načine kroz sve te godine, pili smo razne tinkture, naručivali bilje s morske obale. Oko godinu dana ne koristimo nikakva sredstva, ali u posljednja 3 dana baka se osjećala gore... Ako je netko od vas imao sličnu situaciju, molim vas da nas obavijestite koji recepti za tinkture ili nešto drugo, na primjer, metoda Ševčenka može pomoći nekome ili... I može li frakcija ASD-2 pomoći od takve bolesti. Unaprijed hvala!

# 10 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
2010/04/16

Dobar dan, prije dva dana, mojoj majci je dijagnosticiran tumor glave gušterače s metastazama u jetru... Ja sam iz svijeta službene medicine (imam najvišu medicinsku), a ona je već nemoćna. Savjet za pomoć, sve sam majci rekla i ona je spremna boriti se za svoj život na bilo koji način... bio bih vrlo zahvalan za savjet.

# 11 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
29.07.2010

ASD-2 frakcija izliječila je kronični bronhitis i prekancerozni čir na želucu

# 12 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
29.07.2010

Izliječeni prekancerozni čirevi u želucu

# 13 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
2010/11/28

Možda ne baš temu. Bio sam bolestan mjesec i pol i sada me boli palac na desnoj nozi. Možda, modrice na noktima, iako sam još uvijek kuhala i rezala nokat, desni ugao mog prsta još uvijek boli. Nažalost, nisam mogao staviti banku na nju, ali to bi već odavno nestalo. Ono što nisam pričvrstio za prst! I katran, i aloe, i Kalanchoe, i razne druge masti i lijekove. Odlučio sam pokušati ASD. Kupio sam balon s ASD-2. Prije nego što sam malo pretražio informacije na internetu, doznao sam da se može koristiti izvana. Mokra vuna, napravila je zavoj. Bilo je vrlo čvrsto, čak i trzanje, ali nakon pola sata sve je umrlo i ja sam ga ostavio do jutra. Ujutro se činilo da je došlo do poboljšanja. Ponovno sam stavio noć. Kao rezultat toga, na mom mjestu, pojavila se prirodna opeklina - žulj, a onda se skinula koža. Ispada - gotovo je čista lužina, pH = 9. Mora se pomiješati s maslacem. Danas ću nastaviti s eksperimentom i primijeniti mast, a ne čisti SDA.

Navesti ću linkove na Internetu, gdje postoje informacije o ASD-u, pa čak i prijamnoj shemi, danas sam pogledao i pronašao ono što sam našao:

# 14 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
15.12.2010

Molim pomoć! U mojoj svekrci dijagnosticiran je rak glave gušterače, metastaze u jetri i kralježnica. Sada ima visok bilirubin - 189. Ona uzima samo simptomatsko liječenje za smanjenje bilirubina - fenobarbital, wobenzym, esencijalno, Kars. Možda netko zna kako smanjiti bilirubin, kako bi nastavio liječenje.

# 15 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
29.12.2010

Čitao sam u glasniku da je čovjek otpušten kući da umre, a on je počeo piti SDA, I U 3 GODINE, INVALIDITET JE UKLANJEN. Ali ipak je otišla u bolnicu, prošla operaciju, 6 kemija, kad je posljednja kemija gotova, ponovno ću početi piti zbog prevencije.

# 16 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
29.12.2010

o jetri - Svako jutro skuham 1 čajnu žličicu lanenog soka, popijem izvarak zobi, a prijateljica kaže da je majka izliječila jetru ovako: sipajte svježi konjski gnoj vodom, inzistirajte i pijte, ne poznaje proporcije, ali jetra potpuno izliječi. To je jedini ljudski organ koji se može potpuno oporaviti.

# 17 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
2011/01/14

Mogu li koristiti ASD2 s tinkturom Veleska s tumorom mozga?

# 18 Re: Frakcija ASD-2

Datum registracije:
2011/01/22

Potrebno je sigurno znati je li to tumor ili kalus za pukotine u lubanji i, ako je potonji, onda... lako ga je rastopiti s biljkama otpornim na spriton alokaziya!

# 19 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
2011/01/14

To je tumor moždanog debla.

# 20 Re: ASD-2 frakcija

Datum registracije:
25.01.2011

Pokušajte kontaktirati]]> ovdje]]>, na ovim stranicama mnogi su dobili odgovore na svoja pitanja.

Pročitana tema:

Za izradu poruka morate se prijaviti

Problem raka je trenutno prioritet. Smrtnost od ove bolesti nalazi se na drugom mjestu nakon kardiovaskularnih bolesti. Mnogi instituti i znanstvenici bave se potragom za lijekovima kako bi se riješili ove strašne bolesti. To donosi određene koristi: broj umrlih se značajno smanjuje svake godine: utvrđuju se čimbenici rizika, provode preventivni pregledi stanovništva. Međutim, nije pronađen nikakav lijek za ovu bolest. Ali dobro zaboravljeni stari još uvijek pomaže u nekim slučajevima. Među učinkovitim metodama rješavanja malignih oštećenja tkiva i organa u tijelu, mnogi liječnici koriste anti-doping sustav (frakcija 2). Primjena u onkologiji i drugim ozbiljnim bolestima pokazuje dobar terapeutski učinak.

Što je ASD?

ASD je antiseptički stimulans - lijek koji je izumio A.V. Dorogovym u godinama 1947-48 u laboratoriju veterinarske kemijske zaštite. Znanstvenik je proučavao utjecaj sorbenata u tijelu u slučaju trovanja. Otkrio je da tvari koje su zahvaćene spaljivanjem životinjskog tkiva, osobito žabe, imaju neka nova zanimljiva svojstva. Nakon brojnih pokusa i odobrenja, lijek se počeo aktivno koristiti za bolesnike s ranama koje nisu zacjeljivale, trofičkim čirevima, kroničnim upalnim bolestima, osteomijelitisom i tuberkulozom.

Povijest izuma

Udio ASD-2 u liječenju raka potvrdio se kao lijek za ovu ozbiljnu bolest: mnogi ljudi su prevladali onkološki proces, posebice Berijinu majku, koja je imala rak maternice s metastazama u plućima i jetri. Zatim, iz nepoznatih razloga, slijedio je progon znanstvenika i tajanstvenu smrt. To je bilo zbog činjenice da izum nije pripadao liječniku, već običnom veterinaru koji je obučavao profesore medicine. Razvoj se nije zaustavio, oni se nastavljaju i danas. Patentirana ASD-3 frakcija za vanjsku primjenu kod pacijenata s različitim kožnim lezijama. ASD (frakcija 2) protiv raka još se ne masovno koristi, ali je dobila priznanje veterinara, dopušteno je i široko se primjenjuje u liječenju životinja.

Njegova glavna značajka je da pozitivno djeluje na imunološki sustav i normalizira sve procese na staničnoj razini, utječući ne samo na pojedine mikroorganizme i tkiva, već i na cijeli organizam u cjelini. Glavni uzrok raznih bolesti je stresno stanje. Međutim, zaštitne i restaurativne sile ljudskog tijela nisu u potpunosti iskorištene u bolnim uvjetima. Stoga je glavna svrha SDA probuditi te sile oporavka i sama prevladati bolest.

Akcija ASD (frakcija 2)

Antiseptički stimulator Dorogova - ovako stoji ASD-2. Upotreba kod ljudi objašnjava se višestrukim pozitivnim učincima biogenog stimulatora. Prvo, to je izraženi adaptogen, odnosno lijek koji povećava otpornost tjelesnih tkiva na različite štetne učinke, posebno na stresne faktore. Imajući sličnu strukturu s živim stanicama, lijek lako prodire u svaku stanicu različitih tkiva i ne uzrokuje reakciju odbacivanja. Nema nuspojava i ne utječe na fetus, iako lako prodire kroz krvno-moždanu barijeru. Kada se primjenjuju, hormoni se obnavljaju i aktiviraju se funkcije perifernog živčanog sustava.

Osim toga, SDA utječe na metabolizam, ima imunomodulatorna svojstva. Ako se ovaj lijek koristi duže vrijeme, uspostavljaju se međusobni odnosi stanica organa i tkiva te se osigurava precizan i ritmičan rad različitih organa i sustava. I tako se tijelo sama bori s raznim patološkim procesima i obnavlja svoje funkcije. U referentnim knjigama tradicionalne medicine i na internetu može se naći dosta članaka na temu “Lijek ASD-2, primjena za ljude”. Upute za uporabu pomoći će u pravilnom odabiru željene doze i načinu uporabe.

Prednosti i nedostaci lijeka

Lijek ASD (frakcija 2) je potpuno bezopasan i netoksičan. Lijek se dobro podnosi. Mora se uzeti duže vrijeme, ne pojavljuju se simptomi akumulacije i trovanja. Tradicionalna medicina savjetuje kombinirati uporabu ASD-a (frakcija 2) s upotrebom moćnih tinktura: kukuta, rusa, akonita.

Jedan od glavnih nedostataka lijeka je snažan neugodan miris. Bilo je pokušaja da se ovo svojstvo ukloni, ali onda su sva korisna svojstva ASD-2 izgubljena. Primjena za ljude koji pate od raka, međutim, pomaže produžiti ljudski život. Stoga, miris u tim slučajevima ne igra važnu ulogu.

Liječenje životinja

Lijek se prodaje u veterinarskim ljekarnama i vrlo je tražen za liječenje i prevenciju bolesti svih životinja. Dobri rezultati zabilježeni su u liječenju bolesti dišnih organa, probavnog sustava, mokraćnih organa i kože, kao i oporavka oslabljenih životinja lijekom ASD (frakcija 2). Primjena u onkologiji kod životinja (a naši kućni ljubimci također boluju od ovih bolesti) pokazuje izvrsne rezultate. Pregledi veterinara o ovom lijeku pokazali su poboljšanje općeg stanja životinja malignim procesima.

Terapija rakom

Postoje mnogi slučajevi izliječenja frakcije bolesti ASD-a. Liječenje raka (onkologija) s ovim lijekom je iznimno učinkovito. Dorogov antiseptik-stimulans dobio je široku primjenu u liječenju:

• procesi raka različitih organa;

• leukemija i limfogranulomatoza;

• fibromi ili adenomi mliječnih žlijezda, prostate;

• polipoza želuca i crijeva;

• cistične formacije bubrega, jetre.

Kod ovih bolesti, kao i kod zaraznih bolesti, pacijenti koriste ASD (frakcija 2). Primjena u onkologiji nije jedina indikacija. Lijek je dobro pomogao u poslijeratnom razdoblju za liječenje tuberkuloze, spolno prenosivih bolesti: trihomonijaze, klamidije.

ASD-2: upotreba za ljude

Uputa uključuje druge indikacije za uporabu lijeka od strane ljudi:

• teška upala pluća, upala pluća;

• pretilost i mnogi drugi.

Ovo nije potpuni popis svih patologija kojima se lijek bori.

Kako koristiti lijek?

Da bi primijenili ovaj lijek, mnogi znanstvenici su razvili vlastite savjete i tajne. ASD, frakcija 2 (onkologija, razne zarazne bolesti, bolesti imunološkog sustava opadaju pod utjecajem lijeka) će biti učinkovita ako lijek uzimate pravilno, jer djeluje u minimalnim dozama. Samo ispravan prijem i poštivanje uvjeta dovest će do liječenja.

Djelovanje lijeka se smanjuje kontaktom s zrakom, tako da nakon protresanja bočice morate brzo uzeti lijek sa štrcaljkom bez otvaranja bočice. To se može postići probijanjem gumenog čepa i upisivanjem potrebne količine. Lijek treba razrijediti u hladnoj prokuhanoj vodi.

Kao što je već spomenuto, ASD (frakcija 2) ima neugodan miris, pa ga morate moći piti. Za to je potrebno duboko udahnuti, oštro izdisati i, zadržavajući dah, brzo popiti otopinu. Možete zatvoriti oči. Nakon što se lijek napije, potrebno je nekoliko puta udisati kroz nos i izdisati kroz usta. ASD (frakcija 2) u ventiliranoj prostoriji ili čak na ulici lakše se pije.

Proučavane su norme i doze kod kojih je dobiven najbolji rezultat primjene lijeka ASD (frakcija 2). Onkologija se liječi ako pijete otopinu ujutro 30-40 minuta prije jela i navečer 2-3 sata nakon večere. Pravilan prijem i poštivanje rokova dovest će do izlječenja.

Pretpostavimo da ASD-2 zgusne krv. Stoga je potrebno svakodnevno piti kisele sokove, jesti limun ili uzeti pola pilule Aspirina ili Kardiomagnila. Navijači lijeka ASD (frakcija 2) preporuča se piti puno tekućine - do 2 litre dnevno - kako bi se uklonile razne toksične i štetne tvari iz tijela.

Tretmani raka

Razvijene metode i doze lijeka ASD (frakcija 2). Primjena u onkologiji osigurava intenzivan tijek s povećanjem volumena lijeka. Nanesite 4 puta dnevno svakih 4 sata: prvih 5 dana - 5 kapi, drugi 5 dana - 10, treći 5 dana - 15, i tako, dodajući 5 kapi, do postizanja doze od 50 kapi. Zatim uzmite 50 kapi do potpunog oporavka.

Za blagi unos, 30 kapi vode se dodaje u 30-40 ml vode ili hladnog čaja prvog dana, 5 kapi drugog dana, 7 na trećem, 9 na četvrtom, 11 na petom, 13 na petom, te na sedmoj stanci.

U drugom, trećem i četvrtom tjednu uzeti isto, u istoj dozi. Zatim - tjedni odmor. Sljedeći tečaj započeti s pet kapi, postupno dodajući 2 kapi dnevno, kao u prvom tjednu. Također je potreban odmor nakon mjesec dana prijema.

Uzimanje lijeka ne bi trebalo da vas pogorša. Ako se to dogodi, trebali biste ga prestati koristiti.

Kako uzeti SDA 2 osobe za liječenje raka. Recenzije

Pozdrav prijatelji! Danas ćemo pogledati temu: Kako uzeti ASD 2 osoba za liječenje raka. Za recenzije ljudi koji su izliječeni od raznih bolesti, uključujući rak, pogledajte kraj ovog članka.

Režim liječenja razvio je Alexey Vlasovich Dorogov, autor lijeka, koji je opisan ranije. Preporuke autora liječenja A.V. Dorogova, kako uzeti ASD 2 osobi, dati su u cijelosti i prikazani su u tablici 1. t

Kako uzeti SDA 2 osobe za liječenje raka.

Potrebno je voditi dnevnik u kojem se svakodnevno piše datum, sati, doza kapi, doza vode, blagostanje.

Kapi se moraju popiti u razrjeđivanju s 50 ml hladne prokuhane vode na prazan želudac 30 minuta prije obroka.

Možete zamijeniti vodu s mlijekom.

Potrebno je s vremena na vrijeme proći testove, pohraniti ih po datumu i pohraniti.

Tablica 1: Metoda "šoka" A.V. Dorogova za liječenje raka.

Nova riječ o načelu djelovanja lijeka ASD.

Gurov Alexander Evgenevich

Prijatelji, znanost ne stoji na mjestu, tijekom proteklih desetljeća, nakon Dorogova, znanstvenici istražuju načelo djelovanja droge SDA.

Veliki doprinos znanosti o ASD-u dao je ruski znanstvenik Alexander Evgenievich Gurov, veterinar iz Vologde.

Gurov A.E. - Punopravni član stručne medicinske udruge stručnjaka tradicionalne narodne medicine i iscjelitelja Rusije. Dobio je zvanje akademika za znanstveni rad na temu "Antiseptički Dorogov stimulator u onkologiji".

U ovom znanstvenom radu Gurov A.E. dokazali su da ASD stvarno pobjeđuje rak i dobro je kompatibilan s kemijom i radioterapijom. On je predstavio dokaze: rezultate krvnih testova u različitim razdobljima liječenja, rendgenske snimke, izvode iz medicinske dokumentacije, mišljenja liječnika.

Gurov A.E. Usavršio je teoriju morfogenih polja, čija je suština da se informacije u živim tkivima akumuliraju tisućama godina. U bolesnih osoba informacije slabe i čak propadaju. Rad ASD-a temelji se na obnavljanju oslabljenih informacija i usklađivanju države.

Pregledi lijeka ASD nekih bivših pacijenata:

Dobar dan svima! Imam veliku obitelj i puno problema. Kada je moj pas bio ozbiljno bolestan, veterinari su predvidjeli bolnu smrt za psa. Leishmaniasis, alergije, 70% gubitak kose, truli zglobovi, sljepoća i tako dalje. 3 tjedna od 8-mjesečnog šteneta gotovo ništa nije ostalo.

I ovdje je jedan liječnik iz regionalnog centra preporučio ASD 2. Suprotno prognozama liječnika, pas je preživio. Lijep čovjek Ima 3 godine! Na primjeru psa počela sam davati ASD suprugu i djeci. Muž ima uklonjeni žučni mjehur, peritonitis, najstroža dijeta, žgaravica, žućkastost i slabost.

Peel ASD 2 mjeseca: voda 50 ml. i ASD 1,5 ml. na prazan želudac 30 minuta prije obroka, pauza za 2 mjeseca i tečaj se ponavlja. Rezultat nije bio dugačak! Cvatući čovjek u svojim 47! U prehrani ne treba, rumenilo na obrazima POGLEDAJTE moguće!

Sin ima 21 godinu - invalide od djetinjstva s dijagnozom syringomyelia (ozljeda kralježnične moždine s cistama, gubitak osjetljivosti), stupanj 2 hipertenzije. 2 puta godišnje ležao u bolnici, često pao, opekotine, pritisak 190. Na isti način je pio AST. Liječnici su u šoku! U svibnju ove godine zabilježeno je dramatično poboljšanje! Ciste se smanjuju! Tlak se stabilizirao! Osjetljivost se polako obnavlja (bubuljica na leđima ne može se iscijediti bez jecaja) Ona hoda bez štapa!

HVALA DOROGOVU za njegovu drogu! KRALJEVSTVO SVOJE NEBO! HVALA i MIKHAIL veterinaru na savjetu. Droge su se bacile. Nema potrebe!

Smatram svojom dužnošću da osobno i moja poznanstva ispričam o iskustvu liječenja ASD-2 i 3.

Za početak, prije nekoliko godina, moja majka je identificirala rak kože, koji plače i stalno svrbi. Bilo je nemoguće oprati se i jednostavno nepodnošljivo spavati. Liječnici su reagirali vrlo okrutno, rekli su da u vašim godinama (73) nije baš realno oporaviti se i jednostavno se pripremiti za najgore. Štoviše, pregledali su ih različiti liječnici, uključujući i one plaćene.

Mama se odlučila potražiti na internetu! savjete i članke na ovu temu i otišao na ASD. Kupio sam obje frakcije (2 i 3), tjedan dana kasnije osjetio sam blagi reljef, ali se svrab i namakanje nastavilo (iako nešto manje). Ona je, unatoč svojim godinama, odlučila da ne odustaje i tako je vjerovala komentarima onih koji su se oporavili da je otišla na kliniku u Moskvi, gdje liječnik posebno tretira AST i dodjeljuje svaku od njih pojedinačno.

Doveli smo je do tog liječnika, ona joj je odredila individualni tečaj. Sama mama nije mogla vjerovati ni do kraja kada je nakon 2 tjedna sve pred našim očima počelo nestajati. Mjesec dana kasnije, ostao je samo trag najvećeg čireva rane-rane, au tom trenutku počela je rasti nova ružičasta koža.

Mama je, naravno, rekla prijateljima i prijateljima, i meni. Osobno sam zaustavio ARD (i bol u grlu) uz pomoć SDA, koju sam dugo vremena trpio iu teškom obliku, uzela sam nekoliko tečajeva antibiotika, liječnici su odustali, misleći na vrlo slab imunitet. I sada su dovoljna 2-3 trika za jednu kocku, a cijela hladnoća nestaje na stazi. dan. Isto dajem suprugu kad počne bolestan.

Bliski prijatelj SDA izliječio je ekcem, a njezin prijatelj - rak dojke. Njihov prijatelj iz drugog grada blokira rak pluća.

Živim u inozemstvu, doveo sam ASD ovdje (a ovo je Južna Afrika!), Dao prijateljici, njezina kći pati od psorijaze, također je puno pomogla. Sada će liječiti ASD pankreatitis.
Niska naklonost od svih nas!

Imam 50 godina. ASD-2 I PRIHVAĆAM Od 2004. godine nisu uočene nuspojave, lijek je zaista jedinstven. Koristim ovaj lijek cijelo vrijeme i osobno provjeravam za sebe u liječenju takvih bolesti kao što su PROFESIJE, NECROSIS - LIJEČEN NA 2.5 MJESECA, jer ovaj lijek ne ubija samo mikrobe, već i obnavlja mrtve stanice.

Kemijska terapija ubija cijeli život, i kada je jednom odredite, to znači da morate ići, ali kad stignete kući, odmah počnite piti SDA. Doza je naznačena u poglavlju o tome kako se liječiti ovim lijekom, osobno sam počeo; 1 dan 1 kap 4 puta dnevno. 2 dana 2 kapi 4 puta dnevno, i. td do 50 kapi i samo isti povratak samo da se smanji na 1 kap. Na dan 10, to jest na 10 kapi, nešto u tijelu može se razboljeti,

Imao sam bubrege tri dana, ali što je najvažnije, ne uznemirujte se i ne prestanite ga uzimati - sve će se vratiti na svoje mjesto.

Čak i kad počnete uzimati lijek, pospanost može početi i apetit će se povećati, također se ne bojite, vaše tijelo započinje oporavak. S vremenom će se vaš apetit smanjiti, a san će se normalizirati, bez brige.

Stvarno pomaže od prostatitisa, pijem ga iznutra i injektiram bez igle u rektum, nakon što napravim klistir (biljno ulje i AST: 30% AST / 70% ulja - bol je 5 minuta užasna! Ali onda to nestaje). Ne vjerujte, ali iz kronične faze sam se preselio na početnu. Super i samo.

Moja baka je imala rak krvi i raka dojke. Obradili su je ASD-2 i ASD-3 frakcija. Tada sam bio mali da bih razumio što se događa i trezveno procijenio položaj moje bake. Ali nikada neću zaboraviti miris ove droge.

Život me je po drugi put već gurnuo s njim 1996. godine. Bivši suprug bio je otpušten da umre od plućne tuberkuloze, zbog kemijskog oštećenja jetre. Ultrazvučne slike govorile su o cirozi. Liječnici su mom suprugu u najboljem slučaju dali život od 4-6 mjeseci.

Bilo je potrebno temeljito provesti tradicionalnu medicinu, urinoterapiju, a prije toga sam morao kopati u medicinske udžbenike.

Udžbenici su bili 50-ih godina i ovdje sam na njih naletjela na lijek ASD! Imam nadu! Ova droga je bila u našem svinjskom kompleksu.

I počeli su liječiti. Čišćenje tijela urinom, uzimanje frakcije dalo je tako divan rezultat da je cijela kadica. Kod liječnika, naočale su doslovno poletjele na čelo kad je nakon 5 mjeseci vidio svog pacijenta crvenkastog, zgodnog i živog!

Bio sam mučen dugo i teško, a mnogi su se složili s ispravnošću liječenja.

Ultrazvuk jetre je normalno stanje, nije bilo šupljina u plućima, prema rezultatima snimaka, analize su zaključene - zdrave.

IZVOR: Tatiana Chernetska

Rezultatima.

  1. Naučili smo kako uzimati ASD 2 za liječenje raka prema preporuci autora lijeka ASD 2 Dorogov Alexey Vlasovich.
  2. Saznali smo da se istraživački rad na pripremi ASD-a nastavlja, a veliki doprinos dao je akademik Gurov A.Ye.
  3. Upoznali smo se s recenzijama o pripremi ASD nekih bolesnika.
  4. Na temelju pregleda, može se razumjeti da mnogi ljudi znaju za ASD, iako je taj lijek utišan, a također i da se pravilnom ustrajnošću, čak i ustrajnošću, rakom i drugim najtežim bolestima može izliječiti pomoću SDA lijeka.

Na ovo vam kažem zbogom, prijatelji! Sljedeći put ću govoriti o metodama tradicionalnih iscjelitelja, pobjeđujući od raka.

Nastavlja se.

Kako piti ASD frakciju 2 u onkologiji s metastazama

Što je ASD?

Ovaj lijek je antiseptički stimulans, koji je izumio sovjetski znanstvenik specijaliziran za područje veterinarske medicine, A.V. Proučavali su kako sorbenti djeluju kod životinja tijekom trovanja. ASD znači "Dorogov antiseptički stimulator".

Otkrio je da ako su životinjsko tkivo (na primjer žabe) spaljeno, dobivene tvari imaju nova i vrlo zanimljiva svojstva. Proveden je velik broj pokusa i, konačno, supstanca je korištena za učinkovito liječenje bolesnika s trofičnim ulkusima, dugotrajnim ranama bez zacjeljivanja, kroničnom upalom, tuberkulozom, osteomijelitisom i drugim ozbiljnim bolestima.

ASD je antiseptički stimulans - lijek koji je izumio A.V. Dorogovym u godinama 1947-48 u laboratoriju veterinarske kemijske zaštite. Znanstvenik je proučavao utjecaj sorbenata u tijelu u slučaju trovanja. Otkrio je da tvari koje su zahvaćene spaljivanjem životinjskog tkiva, osobito žabe, imaju neka nova zanimljiva svojstva.

Uzroci

Metastaze su sekundarni tumori koji mogu utjecati na proksimalne i udaljene organe. Oni su opasniji od samog tumora. Mora se imati na umu da je liječenje ove bolesti dugo i zahtijeva strpljenje. Prosječni tijek liječenja metastaza ASD-a je šest mjeseci ili više. S razvojem i rastom metastaza povećava se broj stanica, a oko tumora se pojavljuje kapilarna i vaskularna mreža. Sve to osigurava prehranu za rak i time uzrokuje oštećenje drugih organa.

Glavni načini formiranja metastaza su:

  • Implantacija - na seroznu membranu. Tumor može narasti u prsni koš ili trbušnu šupljinu, zidove tijela.
  • Limfogeni - prijenos oboljelih stanica iz limfe kroz limfne žile.
  • Hematogeni kao nosilac smatra se krvlju kroz vene, arterije, žile i kapilare.

Svaki tumor karakterizira stvaranje jedinstvene vrste metastaza. Rastu brže od tumora. U tijelu također mogu biti tzv. "Uspavane" metastaze. Mogu se probuditi nakon ekstrakcije glavnog tumora s metastazama. Primijećeno je da uz lokalizacijske značajke tumora važnu ulogu ima i dob pacijenta. Za mlade ljude tipičan je brži tijek bolesti i akutni simptomi.

Nema posebnih znakova koji bi vam govorili o prisutnosti takvih formacija u tijelu. Sve će ovisiti o tijelu u kojem su lokalizirane.

Simptomi uključuju:

  • problemi s mokrenjem,
  • kompresija leđne moždine
  • umor,
  • utrnulost udova i trbuha,
  • nedostatak apetita
  • žeđ
  • mučnina,
  • glavobolje
  • otežano disanje
  • konvulzije,
  • krvav iscjedak u sputumu,
  • gubitak težine i drugi.

Liječenje raka ASD 2: recenzije

Relevantnost upotrebe frakcije SDA 2 u liječenju raka došla je nakon otkrića njegovih mogućnosti. Prema znanstvenim podacima, lijek može utjecati na:

  • maligne formacije povezane s hormonalnom sferom (tumori dojke);
  • maligni tumori živčanog tkiva;
  • povećanje ukupne otpornosti, tako da se lijek može koristiti kao alternativno dodatno sredstvo;
  • Frakcija SDA 2 također je podložna alkalizaciji tijela koja uništava patogene elemente, slično poznatom i kontroverznom učinku sode na rak.

Lijek se može upotrijebiti unutra za uvjetnu nastavu, prethodno je razrijedio proizvod s prokuhanom vodom na sobnoj temperaturi. Isto tako, kada se dopušta vanjski tumori da naprave losione, zasitimo sredstvo za sterilni zavoj.

Liječnici smatraju da je liječenje raka dio ASD 2 čaranja. Međutim, postoje mnoge kritike o drogama na internetu. Većina njih je pozitivna. Na primjer, pacijenti kažu da je ASD pomogao u liječenju malignih formacija pluća, mliječne žlijezde, melanoma i raka bubrega.

Pacijenti oboljeli od raka također koriste ASD 2 u liječenju metastatskog raka radi poboljšanja općeg stanja, jer, kao što je navedeno u uputama, lijek nema nuspojava.

Neki pregledi sugeriraju da je lijek pomogao u održavanju kemoterapije, čak su i sve nuspojave (mučnina, povraćanje, itd.) Nestale.

Jedan pacijent navodi da se lijek koristi 3 godine. Počela sam s 30 kapi, nakon operacije (u trećoj fazi raka) povećala sam dozu na 50. I tako je prošla 2 godine. U ovom trenutku, koristiti lijek 30 kapi dva puta dnevno.

Međutim, neke izjave govore o ASD-u kao o alkalnom otrovu, ukazujući na činjenicu da je lijek opasan, jer se imunološki sustav počinje boriti protiv njega kao da je strana tvar. Potvrdu misli navodno ukazuje činjenica da se lijek treba razrijediti s vodom i uzeti pauze. Ali vrijedi napomenuti da se koristi toliko lijekova, čak i prirodnog podrijetla.

Ipak, treba imati na umu da su svi pacijenti koji imaju dugotrajnu remisiju u raku koristili druga terapijska sredstva koja bi mogla utjecati na njihovo zdravlje.

Frakcija SDA nema službeno dopuštenje za samostalno korištenje. Lijek se može kupiti samo u veterinarskoj ljekarni, tako da prvo morate izmjeriti prednosti i nedostatke. U svakom slučaju, ako želite isprobati učinke lijeka na liječenje raka, prvo se morate posavjetovati sa svojim liječnikom. Samoliječenje je strogo zabranjeno!

Kao što znate, većina tradicionalnih tretmana za rak su dizajnirani da inhibiraju rast tumorskih stanica. Kemoterapija, zračenje i čak kirurško liječenje mogu samo ubiti bazen malignih stanica. Nesumnjivo, u mnogim slučajevima pomaže. Međutim, takvo liječenje ne uklanja uzrok onkologije - duboke metaboličke poremećaje u tijelu. Zbog toga se za mnoge ljude rak vraća i razvija se s novom silom.

Pročitajte o ASD-2 i 3 frakcije, u kojima pomažu, recenzije i upute za ljude, a danas postoje mnoge teorije o razvoju raka. One uključuju imunogene, parazitske, virusne, onkogene i mnoge druge teorije. Prema njima, zloćudne neoplazme nastaju zbog poremećaja ljudskog imunološkog sustava. ASD-2 ima snažna adaptogena, imunomodulatorna i učvršćujuća svojstva, zahvaljujući kojima pomaže tijelu da se nosi s rakom.

Autor lijeka, akademik Dorogov, preporučuje uporabu ASD 2 u onkologiji četiri puta dnevno. Recepcija je u 8:00, 12:00, 16:00 i 20:00.

  • 1. dan - 5. dan - uzmite 5 kapi ASD 2 frakcije
  • od 6. do 10. - 10 kapi
  • od 11. do 15. - po 15 kapi
  • od 16. do 20. - po 20 kapi
  • od 21. do 25. - po 25 kapi
  • od 26. do 30. - 30 kapi
  • od 31. do 35. - po 35 kapi
  • od 36. do 40. - 40 kapi
  • od 41. do 45. - po 45 kapi
  • Od 46. do potpunog oporavka - 50 kapi lijeka odjednom.

Prihvaćanje druge frakcije ASD-a u onkološkim svjedočenjima pacijenta upućuje na to da im je bilo lakše uzimati lijek prema štedljivijem načinu liječenja.

  • U ponedjeljak uzmite tri kapi ASD 2, otopljene u 30-40 mililitara jakog čaja.
  • U utorak uzmite pet kapi lijeka.
  • U srijedu, uzmite 7 kapi.
  • U četvrtak, uzmite 9 kapi.
  • U petak uzmite 11 kapi.
  • U subotu uzmite 13 kapi.
  • Nedjelja je prekid.

U drugom, trećem i četvrtom tjednu liječenja, AED 2 se primjenjuje na isti način. Zatim sedmodnevna pauza, a već od ponedjeljka piju frakciju u sličnom uzorku od 5 do 5 kapi i dodaju se 2 kapi u sljedećih nekoliko dana. Tijek liječenja je četiri tjedna, a pauza od sedam dana. Ako se ne osjećate dobro, morate prestati uzimati lijek.

Antikancerozna terapija za postizanje djelotvornog rezultata trebala bi biti složena, tako da se druga frakcija SDA u onkologiji koristi istodobno s fitopreparacijama 15-20 ljekovitih trava u obliku infuzija na vodi i alkoholnim (40%) infuzijama. Prikladno bi bilo primanje antitumorskih biljaka - akonita, kukuta, itd. U svakom slučaju, bilje se bira pojedinačno, što bi imalo multilateralni terapijski učinak na tijelo pacijenta.

Osim toga, biljni pripravci za onkološke bolesti uklanjaju intoksikaciju, zaustavljaju dispeptičke i urološke sindrome, kao i sindrom disajnih poremećaja. Bilje ublažava bol i poboljšava stanje pacijenta. Uz prolazak kemoterapije i radioterapije ne može se uzeti moćno bilje, kao i dio SDA 2.

Dorogova Olga Alekseevna govori o SDA i odgovara na pitanja. Treći dio

Lijek se prodaje u veterinarskim ljekarnama i vrlo je tražen za liječenje i prevenciju bolesti svih životinja. Dobri rezultati zabilježeni su u liječenju bolesti dišnih organa, probavnog sustava, mokraćnih organa i kože, kao i oporavka oslabljenih životinja lijekom ASD (frakcija 2).

Razvijene metode i doze lijeka ASD (frakcija 2). Primjena u onkologiji osigurava intenzivan tijek s povećanjem volumena lijeka. Nanesite 4 puta dnevno svakih 4 sata: prvih 5 dana - 5 kapi, drugi 5 dana - 10, treći 5 dana - 15, i tako, dodajući 5 kapi, do postizanja doze od 50 kapi. Zatim uzmite 50 kapi do potpunog oporavka.

Za blagi unos, 30 kapi vode se dodaje u 30-40 ml vode ili hladnog čaja prvog dana, 5 kapi drugog dana, 7 na trećem, 9 na četvrtom, 11 na petom, 13 na petom, te na sedmoj stanci.

U drugom, trećem i četvrtom tjednu uzeti isto, u istoj dozi. Zatim - tjedni odmor. Sljedeći tečaj započeti s pet kapi, postupno dodajući 2 kapi dnevno, kao u prvom tjednu. Također je potreban odmor nakon mjesec dana prijema.

Uzimanje lijeka ne bi trebalo da vas pogorša. Ako se to dogodi, trebali biste ga prestati koristiti.

Terapija rakom

Predkancerogeni oblici, onkologija, ASD 2 frakcija pregleda bolesnika pokazuju da terapija ima pozitivne rezultate u liječenju bolesti. Upotrebljava se za liječenje opće sheme i doziranja lijeka, a na vanjske tumore potrebno je staviti obloge. Glavna važnost u takvim bolestima je dob, položaj i priroda lezija raka.

Korištenje ASD 2 u početnim stadijima raka osigurava brzo ublažavanje boli i zaustavlja razvoj bolesti. Ako je rak u zapuštenom stanju, ne biste trebali biti tretirani prema standardnoj shemi, već uzmite dva puta dnevno po pet mililitara lijeka s vodom. O svim poduzetim mjerama mora se razgovarati sa svojim liječnikom i pod njegovim strogim nadzorom.

• procesi raka različitih organa;

• fibrocistična mastopatija;

• leukemija i limfogranulomatoza;

• fibromi ili adenomi mliječnih žlijezda, prostate;

• polipoza želuca i crijeva;

• cistične formacije bubrega, jetre.

Kod ovih bolesti, kao i kod zaraznih bolesti, pacijenti koriste ASD (frakcija 2). Primjena u onkologiji nije jedina indikacija. Lijek je dobro pomogao u poslijeratnom razdoblju za liječenje tuberkuloze, spolno prenosivih bolesti: trihomonijaze, klamidije.

Shema primjene

U slučaju onkoloških bolesti, postoji određena shema prema kojoj trebate uzeti taj agens, prethodno razrijeđen u odgovarajućoj količini u hladnoj kuhanoj vodi. U slučaju raka, potrebno je popiti frakciju otopljenu u vodi ujutro pola sata prije doručka i navečer 2-3 sata nakon jela.

Vjeruje se da se nakon uzimanja lijeka krv zgušnjava, zbog toga, kako bi se izbjegli problemi, morate jesti limun, agrumi ili kardiomagil ili Aspirin svaki dan. Za uklanjanje toksina i štetnih tvari iz tijela, potrebno je piti više tekućine - minimalna preporučena količina je oko dvije litre dnevno.

Postoje dvije mogućnosti za korištenje ASD-2: nježni i intenzivni način rada. U prvoj metodi potrebno je piti frakciju razrijeđenu u 30-40 mililitara vode ili čaja na sobnoj temperaturi četiri tjedna prema određenom uzorku: 1. dan - 3 kapi, drugi - pet, treći - sedam, četvrti - devet, 5. - 11., 6. - 13., 7. - morate se odmoriti.

Drugi, treći i četvrti tjedan - doza će biti slična prvom tjednu. Nakon toga morate se odmoriti na tjedan dana. Zatim nastavite uzimati već poznatu shemu, ali morate početi s količinom od pet kapi, svaki dan dodajući tom iznosu dvije kapi frakcije. Nakon četiri tjedna prijema, morate ponovno raditi tjedan dana.

Intenzivno liječenje uključuje uporabu lijeka četiri puta dnevno svaka četiri sata. Tijekom prvih pet dana morate uzeti lijek pet kapi po dozi, sljedećih pet dana morate piti lijek 10 kapi na vrijeme, onda morate dodati još pet kapi (dobivate 15). Stoga će se za nekoliko tjedana postići jedna doza u količini od 50 kapi, u kojoj količini trebate uzeti lijek do oporavka.

Postoje dva načina za korištenje lijeka. Predviđa se metoda šoka za brzo postizanje željenog učinka, a druga se može primijeniti u ranim fazama.

Prva metoda: uključuje 10 obveznih tečajeva koji se mogu nastaviti do potpunog oporavka:

  • Lijek se uzima svaki dan u isto vrijeme 4 puta. Praznine postaju 4 sata;
  • početak recepcije - 5 kapi;
  • svaki tečaj traje 5 dana;
  • svakih 5 dana doza se povećava za 5 kapi;
  • To se nastavlja sve dok doza ne bude 50 kapi.

Drugi način: (za nelivirane stadije raka):

  1. Jedan tečaj postaje četiri tjedna. Sredstva se uzimaju na prazan želudac pola sata prije obroka;
  • 40 ml vode daje 3 mililitara frakcije SDA 2;
  • postupno se doza povećava za dvije kapi;
  • posljednji dan u tjednu je prekid.
  1. Drugi tečaj također čini 4 tjedna, ali prema drugačijoj shemi:
  • Prijem počinje s pet kapi;
  • postupno povećanje za dva.

Liječenje karcinoma ASD-a (prema metodi Trubnikov V.I.) može se koristiti za pacijente bilo koje dobi:

  • do 0,5 ml na 5-10 ml vode za pacijente od 1 do 5 godina;
  • do 0,7 ml na 5-15 ml vode za pacijente od 5 do 15 godina;
  • od pola do jednog ml na 25 kapi kuhane vode za oboljele od raka 15-20 godina;
  • nakon dobi od 20 godina, uzima se od dva do pet ml po volumenu vode do 100 g.

Preporučuje se da se strogo pridržavate uputa za uporabu i koristite štrcaljku ili pipetu za prikupljanje lijeka. Izlaganje zraku negativno utječe na ljekovita svojstva proizvoda.

Ako se pojave neželjeni učinci i osjeti, odmah prekinite s uzimanjem.

  • voda može biti zamijenjena s mlijekom, koje blago zaglađuje neugodan miris;
  • lijek se čuva na suhom mjestu na hladnoj temperaturi (do 30 ° C);
  • izbjegavati konzumiranje alkoholnih pića;
  • Preporučljivo je jesti kiselu hranu dok uzimate SDA za liječenje raka, ako to nije u suprotnosti s glavnom prehranom. Otkako je otkriveno da lijek može povećati gustoću krvi.

• teška upala pluća, upala pluća;