Vjerujemo ovom proizvodu.

Pa, tko među nama ne želi biti zdrav?
Pitanje bez odgovora, jer je odgovor jedno: sve!

Svatko od nas traži vlastite načine održavanja zdravlja. I sve ove metode su vrlo različite. U mojoj obitelji postoji niz dugogodišnjih navika koje smatramo zdravima i zdravima te su stoga ukorijenjene.

Jedna od navika je korištenje chaga. Sigurno ste čuli za nju. Mislim da nisu samo čuli, nego i više nego jednom vidjeli. Na primjer, u šetnji šumom. Dok se divite bijelim stablima breze, jasno ste obratili pozornost na izrasline na deblima breza - izraslina u obliku bradavica?

U nekim slučajevima, to je najkorisnija stvar koja se zove chaga!

Jednom je chaga izliječio ozbiljnu bolest želuca u majčinoj supruzi. Bilo je to u Sibiru i čagi, a onda su se ljudi u šumi sakupili. I sada kupujemo čagu u ljekarni. Najčešće se prodaje u fragmentiranom obliku i izgleda kao na ovoj fotografiji.

Ponekad se prodaje u malim komadima, a zatim ga melje u mlincu za kavu ili mikseru.

Zakuhajte chagu (prema uputama) u termosici i popijte 50 grama 20 minuta prije jela.

Chaga je snažan biogeni stimulans. Svakako pročitajte što tradicionalna medicina govori o chagi: koliko svjedočanstvo ima!

Ali, naravno, prije uzimanja decoctions od chaga ili lijekova u kojima je prisutan, trebali biste konzultirati sa svojim liječnikom!

Pa, tko među nama ne želi biti zdrav? Želim ti ovo. I chaga da nam pomogne!

komentari

Da, prije mnogo godina kupio sam chagu na tržištu, ali ga nisam koristio. Zanima me vaša napomena o chagu. Je li zanimljivo, ima li datum isteka?

Znate, postavili ste vrlo ozbiljno pitanje koje povlači cijeli popis odgovora. Bojim se da će moj odgovor biti prevelik.
Za početak bih bio oprezan pri kupnji na tržištu. Samo zato što (ispričavam se, ne želim uvrijediti dobre prodavače) mnogo je lopova. Za chagu možete dati sve! I neznalice ga neće razumjeti ili ne.
Drugo: ljekarna je jamstvo da kupite chagu i neku vrstu jamstva da je ova chaga potpuna.
Treće: po mom mišljenju najbolja, iako najteža, metoda je prikupljanje chaga na vlastitu, jer postoji mnogo važnih nijansi koje treba uzeti u obzir. Samo u ovom slučaju, čaga će biti pun.

Ako ste sretni i kupili punopravni chaga, mislim da je sasvim moguće da ga koristite ako je ispravno pohranjena.

Hvala na odgovoru! Što znači puna chaga?

Lotus, što sam mislio time što sam napisao čagu?

Za početak, chaga na tržištima često, nažalost, daje razne druge zgnječene izrasline sa stabala. A ovo, kao što razumijete, potpuno je drugačije. Jer sam protiv chaga s tržišta.
A glavna stvar je u pravilima prikupljanja, koja su VRLO važna da bi čaga bila što korisnija. Uopće nisam siguran da, dok zarađujete novac, prodavač na tržištu uvijek točno sve slijedi.
Dakle:

1 - Postoje dva mišljenja o vremenu prikupljanja chaga:
- Chaga se može sakupljati tijekom cijele godine, a njegova ljekovita svojstva se ne mijenjaju.
- u medicinske svrhe, poželjno je sakupljati chagu ili u proljeće, ili sada u jesen.
Također držim drugo stajalište. Da, čaga se ne boji nikakvih temperaturnih promjena, ali maksimalna količina korisnih tvari nakuplja se u vrijeme kada postoji snažan protok soka ili priprema za zimski san (najbolji mjeseci prikupljanja su travanj, rujan, listopad i studeni).

2 - Bolje je da breza na kojoj raste chaga raste u brezi i ne stoji sama na otvorenim prostorima.

3 - Chagu se mora prikupljati samo od živih stabala.

4 - Chaga mora rasti visoko s tla (oh, kako je teško odrezati ga odande! Uvijek fotografiram kako je moj muž pokušava dohvatiti. Krylovljeva bajka "Fox and Grapes" mi pada na pamet :))

5 - Također je važno ispravno odrezati čagu: bolje je to napraviti sjekirom, okomito (paralelno s deblom), odvajajući gljivu od stabla breze što je bliže moguće. I također morate znati da na đagu čaga - mjestu gdje se dodiruje breza - ne postoji spužvasti sloj koji je karakterističan za druge izrasline slične chagi.

Chaga Birch Mushroom Recenzije

Ime na latinskom jeziku: Fungus betulinus

Sinonimi: breza gljiva, kosina s pijeskom, rak breze, kosotrubchaty tinder, chulchaus, tsyr, kyar, crna breza gljiva, kosi pepeo

opis

Chaga je gljiva koja pripada Kinker vrstama. Za drvo, ova gljiva je parazit koji prodire kroz oštećenja na kori. Po izgledu, gljiva izgleda kao rast na stablu, njegov oblik je nepravilan, njegove dimenzije mogu doseći 40 cm u promjeru i 15 cm debljine. Boja Chaga izvana je crna i iznutra smeđa. Vani je gljiva prekrivena pukotinama, a iznutra ima puno pruga. Težina jedne kopije može doseći tri kilograma.

Čaga najčešće raste na brezkama, zbog čega je dobila popularno ime "crna breza". Međutim, Chagu se zapravo može naći i na drugim listopadnim stablima - planinskom pepelu i bukvi, kao i na javorima i jezerima. Život Chage je do dva desetljeća, ali njegova raspodjela postupno dovodi do činjenice da stablo gubi svoju vitalnost i isušuje se.

Chaga raste na američkom kontinentu, u Koreji, u zemljama istočne Europe i Rusiji. Chaga se obično nalazi u šumama breze. međutim, ponekad može rasti na cedrima ili jelima u šumama sibirskog bora u Dalekom istoku.

Žetva i skladištenje

Bilo koje doba godine pogodno je za sakupljanje Chaga. Tradicionalno se skuplja u rano proljeće ili kasnu jesen, kao i zimi. Međutim, to nije povezano s ljekovitim svojstvima, već samo s praktičnošću prikupljanja: Chagu je lakše pronaći na golim stablima koja još nisu prekrivena lišćem ili su već preživjela lišće. Chaga je izrezana iz drveta s oštrim nožem ili odvojena od trupa sjekirom. Travari savjetuju da se vodi računa o tome gdje je gljiva, a ne da se Chaga uzima od palih i sušenih stabala - budući da se parazit hrani životnom snagom svog domaćina, chaga iz živih stabala sadrži mnogo aktivnijih sastojaka.

Prikupljene gljive se čiste od prljavštine, zgnječe na komade oko 5 cm i osuše. Možete ostaviti da se osuši na svježem zraku, a možete koristiti i sušilice ili pećnice, postavljajući temperaturu od najviše 60 stupnjeva. Za skladištenje Chagija najbolje su čvrsto zatvorena jela, jer se gljivica kratkoročno stvrdnjava na otvorenom. Uz odgovarajuće uvjete skladištenja, gljiva zadržava svoje ljekovite sposobnosti dvije godine.

Povijest korištenja

Korijeni terapijske uporabe Chaga leže duboko u povijesti. Recepti za njegovo korištenje već su u zapisima poznatog liječnika Avicene. U starom Rimu chaga je uvezen iz sjevernih zemalja kako bi se koristio u medicini.

Tradicionalna slavenska medicina također je koristila Chagu u medicinskoj praksi. U povijesti Rusije poznata je epizoda oporavka od tumora uz pomoć breze gljive kneza Vladimira Monomaka, koja datira iz 11. stoljeća. Nakon toga, kraljevska medicina se proširila diljem zemlje i obično se nalazi u travarima, gdje je opisana kao lijek za širok raspon oboljenja. Chagoy je izliječio bolesti zglobova, probleme s kožom, kvarove unutarnjih organa. "Gljiva" čaj, kao što je navedeno od strane liječnika, pomogao smanjiti tumore, povećao tonusa tijela, ojačao imunološki sustav. Razvojem medicinske znanosti započeli su ozbiljni eksperimenti i studije o ljekovitim svojstvima Chaga. U 19. stoljeću Chagu je istraživan na Moskovskom medicinskom institutu, a zatim u znanstvenim ustanovama u drugim ruskim gradovima. Testovi su pokazali snažne terapeutske učinke Chagija protiv bolesti gastrointestinalnog trakta, srca i krvnih žila, dišnog sustava, živčanog sustava te su također otkrili imunoprotektivna svojstva breze. Drugi snažan val zanimanja za Chagom od strane službene medicine došao je sredinom 20. stoljeća, a kao rezultat toga Chagu je prepoznat kao lijek. Nekoliko je pokusa provedeno na umjetnoj kulturi Chaga kako bi se lakše žanje gljiva na industrijskoj razini, ali oni nisu doveli do uspjeha, pa Chagu je intenzivno prikupljen u prirodnim uvjetima uzgoja. Prema sovjetskim statistikama, 70-ih godina, godišnja žetva breze gljiva dostigla je 500 tona. Farmaceutska industrija aktivno je proizvodila infuzije i ekstrakte Chagija, a gljiva se prodavala iu suhom obliku. U suvremenim ljekarnama Chagu primjetno je pritisnuta kemijska droga, ali pristaše prirodnog liječenja još uvijek preferiraju brezu.

Kemijski sastav

Najvažniju ulogu u kemijskom sastavu gljive breze imaju agaricin i humusne chagic kiseline koje poboljšavaju funkcioniranje jetre. Chag sadrži značajnu količinu polisaharida - do 8%, služi kao materijal za stvaranje novih stanica i kao izvor energije.

Medicinske primjene

Chaga je izvrstan lijek za bolesti probavnog sustava. Preporuča se uzimati za čireve, gastritis i bolesti jetre. Korištenje breze gljiva pomaže u normalizaciji crijevne mikroflore, osigurava ožiljke od čireva, pomaže smanjiti grčeve. Chaga pokazuje djelotvoran terapeutski učinak na polipima u želucu. Osim toga, gljiva breze ima svojstva da inhibira razvoj patogenih mikroorganizama, kao i diuretski učinak. Pripravci iz Chagija su dobro sredstvo za čišćenje, doprinose uklanjanju toksina i toksina iz tijela, pa čak i teških metala i radioaktivnih tvari. Njegova moćna antiseptička i regenerirajuća svojstva čine Chagu učinkovitim tretmanom za bolesti kože, uključujući psorijazu. Chaga kao vanjski lijek je dobar za liječenje ekcema, akni, opeklina na koži i ozeblina. Kompresije i losioni iz Chagija pridonose brzom zacjeljivanju raznih ozljeda epidermisa, kao i uklanjanju neugodnih učinaka uboda insekata.

Breza gljiva je snažan prirodni stimulans koji značajno povećava imunološke snage organizma, daje poticaj živčanom sustavu i uspostavlja dobar metabolizam. Redovita konzumacija Chagija dovodi do poboljšanja moždane cirkulacije, pozitivno utječe na procese enzima, a istovremeno poboljšava funkcioniranje srca i krvnih žila, kao i dišnih organa. Chagu se tradicionalno koristi kao antitumorsko sredstvo, inhibira rast tumora i stvaranje metastaza. Čagu se često savjetuje da se koristi za pacijente koji boluju od onkoloških bolesti, za koje se ne preporuča kirurgija, chaga smanjuje bol i poboljšava opće stanje.

Lijekovi Chagi pozitivno utječu na rad živčanog sustava, pomažu kod razdražljivosti, povećane razdražljivosti, poremećaja spavanja i depresivnih stanja. U isto vrijeme, chaga ne samo smiruje živce, već i jača zdravlje i tonizira tijelo, dajući snagu za aktivan život. Nakon ozbiljnih bolesti i prethodnih operacija, chaga pomaže pacijentima da se brže oporave.

U stomatološkoj ordinaciji, chaga se cijeni zbog svojih antiseptičkih učinaka, sposoban je ublažiti upalu sluznice, ojačati desni, učinkovit je u liječenju parodontnih bolesti i parodontitisa, te stomatitisu. Za upale u grlu, Chaga se koristi kao dio inhalacijske terapije, smanjuje tumorske procese, djeluje protuupalno, uklanja promuklost.

U slučaju kardiovaskularnih problema, chaga pomaže u normalizaciji krvnog tlaka, reducira kolesterol, normalizira broj otkucaja srca.

Chaga je poznat po svojim svojstvima kako bi normalizirao razinu šećera i obnovio poremećene metaboličke procese. Opći učinak Chagija na tonik i jačanje čini ga dobrim alatom za prevenciju zaraznih i virusnih bolesti.

Liječenje bolesti

Chagu se koristi u liječenju sljedećih bolesti:

kontraindikacije

Recepcija Chaga je kontraindicirana u:

Recepti 1

Chaga - za kronični gastritis, čir na želucu, atoniju gastrointestinalnog trakta, diskineziju, polipozu želuca i crijeva, rak, rak želuca, rak pluća

Isprati gljivu, namočiti u toplu prokuhanu vodu 7 sati. Chagu se iscijedi, melje ribani (u mlincu za meso), ne ispuštajte vodu. Uzmite 1 dio drobljene gljive prelijte 5 dijelova vode (preostalo nakon namakanja) zagrijane na 50 ° C. Insistirajte 48 sati, ocijedite, istisnite talog. Nastala gusta tekućina razrijedi se s prokuhanom vodom do prvobitnog volumena. Uzmite 1 čašu 3 puta dnevno, 30 minuta prije jela. Infuzija čuvajte 3-4 dana. Tečaj je 1 mjesec, pauza od 10 dana i tečaj se ponavlja.

Udisanje. S rakom grkljana

Ulijte šaku chaga u lonac, ulijte 2 šalice kipuće vode. Nagnite se nad tavu i udišite paru, pokrivajući glavu pokrivačem. Udisanje se provodi dnevno, 5 minuta, 2 puta dnevno. Tečaj je 10 dana. Bolje je kombinirati udisanje s gutanjem. Cijeli tečaj traje 3 mjeseca, sa 7 dana pauze nakon svakog mjeseca primjene. Tijekom tečaja, uzmite chaga unutra dnevno, a inhalacija svaki drugi dan.

tinktura

Kod bolesti želuca, crijeva, jetre, slezene, malignih tumora, nesanice, poremećaja metabolizma

100 grama nasjeckanog chaga ulijte 500 ml. kvalitete votke, inzistirati na hladnom tamnom mjestu za 2 tjedna, povremeno trese, naprezanje. Uzmite 1 žličicu razrijeđenu u 30 ml. kuhana voda 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj je 2 tjedna, zatim pauza od 2 tjedna i tečaj se ponavlja.

Recenzije

29.08.18. Olga

Zdravo, Julia Evgenievna!
Hvala vam što ste brzo odgovorili. Prošao sam test krvi na krivulju šećera. Sve je normalno. Počeo sam piti Chagu, mnogo mi je lakše! Puno vam hvala.

15.02.18. Olga

Dobar dan, Julia Evgenievna!

Pozivam vas ne prvi put. Svi vaši savjeti i preporuke su vrlo učinkoviti. Kad sam vidjela kakve ste naknade preporučili od dermoidne ciste, osjećala sam se savršeno. U ovom trenutku, počeo sam uzimati Chagin infuziju, 2 tjedna sam uzeo tinkturu Lespedeta, a sada sam stavio sljedeću.

Zahvaljujemo na razumijevanju i unaprijed vam zahvaljujemo na savjetima i preporukama.

08.26.17 Irina

Zdravo, Julia Evgenievna!

Vaš savjet je uvijek od velike pomoći. Zahvaljujući njima, cijelu godinu živim bez bolova i antibiotika, prestao sam trčati oko ginekologa. Na zakazanom pregledu rekli su da je cerviks čist, leukoplakija je nestala. Pomagala je u ispijanju Chagoyja, tampona s kamenim uljem.

Hvala vam još jednom na pažnji, reakciji i vrlo učinkovitom savjetu.

Galina

Zdravo, draga Julia Evgenievna, s dolaskom proljeća!

Pila je Leuzeu tinktura, Chagu, kolekcija.

Osjećam se dobro, suhe oči i usta su se smanjili. HRZ za sve vrijeme nije povrijedio. Postajalo je više sila. Pritisak se nije ni malo povećao. Živčani sustav je normalan, manje razdražljiv.

10/3/16 Oksana

Dobar dan, draga Julia Evgenievna!

Požurujem podijeliti radost, osjećam se mnogo bolje i evo mojih novih rezultata.

Kvrga na štitnjači se smanjila. Raspodjele idu već manje, ispiru polinu i Chagoy. Vruće bolove u trbuhu me sada rijetko smetaju.

20.05.16. Irina

Zdravo, Julia Evgenievna!

Pijem bilje dva mjeseca i dovršim infuziju Sabelnika. Chagoy je provela dva ciklusa ispiranja, au tri ciklusa stavila tampone s kamenim uljem.

Ultrazvuk je rekao da uopće nisam imao adenomiozu, niti adneksitis, niti bilo kakve patologije. Osjećam se loše, nije bilo nikakvih pogoršanja.

07.05.16. Tatjana

Zdravo, Julia Evgenievna!

Chagu nastavlja piti bez prekida. Sada je blagostanje dobro. Aktivan, dobar apetit, pritisak gotovo ne smeta.

Sretan dan pobjede, Julija Evgenjevna.

Savjet liječnika

08.28.18 Irina

Bok
Moj mladić ima loš bol u želucu. Je li gastroskopija - ništa nije pokazivala. Otišli su na ultrazvuk, liječnik je rekao da ima pijesak u želucu i upalu želučanih stijenki. Propisala je tablete, pila 2 tjedna, želudac nije bolio za to vrijeme, ali onda je opet počeo, tablete nisu pomogle. Možete li preporučiti bilo koje bilje za ove bolesti?

Dobar dan!
Pijesak može biti samo u žučnom mjehuru (ili bubrezima), a gastritis je uvijek vidljiv na gastroskopiji.
Iako je dijagnoza nepoznata, nema imena za pilule koje su pomogle, neka odabrani strogo slijedi prehranu i pije Chagu.
1. Gljiva Chagi oprati, namočiti s prokuhanom vodom tako da se tijelo gljivice uroni u vodu, ostavi 4-5 sati, zatim melje ili usitniti na ribež. Za pripremu vodene otopine:
- 1/2 šalice sjeckane gljive sipajte 3 šalice prokuhane vode s temperaturom od 50 stupnjeva i inzistirajte u termosici barem jedan dan. Procijedite, stisnite. Infuzija se može čuvati 3-4 dana na hladnom mjestu.
Popijte 100,0 ml tri puta dnevno, 30 minuta prije obroka. Tečaj - 2 mjeseca.
Ako ste sretni i kupite već slomljen Chagu, recept je isti.
Chaga, vrlo univerzalan lijek za sve bolesti probavnog sustava. Uspjeh je zajamčen.
Sretno!

23.08.18. Nada

Dobro došli!
Sin ima 19 godina. Do 15 godina nije bilo zdravstvenih problema. U dobi od 15 godina počeo je biti bolestan, dijagnosticiran mu je ARVI i postao je dijagnoza kroničnog tonzilitisa. Uzeo je mnogo antibiotika (s egzacerbacijama, koje su se manifestirale kao povišene temperature, povišeni ESR u krvi), uzrujane stolice.
Od 15 do 19 godina nije se oporavio. Anketirano, dijagnosticirano: Crohnova bolest. Provedena je resekcija ileocekalnog kuta (5 cm u smjeru debelog crijeva i 15 cm ileuma). Prošlo je 4 mjeseca od operacije. Salofalk (1 za noć) sada stavlja svijeće, defekaciju 1 put dnevno, s polu-kovanim izmetom.
Leukociti su dva puta niži od norme, cijelo razdoblje od 15 godina, sada 2,7 (norma 4,5) Visina 180 cm, težina 49 kg, prije operacije 50 kg (nikada nije izvagano gore). Njegov apetit je odličan, on jede 6 puta dnevno, malo, odbijanje od mlijeka i proizvoda od kvasca. ESR i CRP su se poboljšali u prvim danima nakon operacije, ostali krvni pregledi su također normalni, testovi za različite infekcije, bakterije - negativne, osim leukopenije.
Pitanje: kako povećati razinu leukocita, kako vratiti težinu u normalu, imate li iskustva u liječenju ljudi s Crohnovom bolesti? Ako da, koje preporuke možete dati?

Pozdrav, Nada!
A ima i iskustva i rezultata.
Svaka majka je zabrinuta oko pitanja - odakle to može biti? Moramo se upustiti u obiteljsku genealogiju za autoimune bolesti ili tumore. I, možda, imunitet djeteta je iscrpio izuzetno brz rast.
U svakom slučaju, treba ga zaštititi od bilo kakve infekcije - ne posjećivati ​​mjesta prepuna ljudi, nositi masku u prijevozu. Najvjerojatnije to neće učiniti, ali bi trebao imati s njim. Zaštitite i od stresa i ishrane obratite posebnu pozornost.
1. Chagotherapy.
Gljiva Chagi oprati, potopiti s prokuhanom vodom, tako da tijelo gljivice uroni u vodu, ostaviti 4-5 sati, zatim usitniti ili usitniti na ribež. Za pripremu vodene otopine:
- 1/2 šalice nasjeckane gljive prelijte 3 šalice tople vode (ne više, i najmanje 50 stupnjeva) i inzistirajte u termosu za jedan dan. Procijedite, stisnite. Infuzija se može čuvati i koristiti 3-4 dana. Navedena količina za 2-dnevni unos. Popijte 100,0 ml tri puta dnevno, 30 minuta prije obroka. Interval s prikupljanjem biljaka - 30 minuta. Tečaj traje šest mjeseci.
2. Tinktura korijena ginsenga.
- Potopiti 30,0 grama cijelog korijena ginsenga u kuhanu zaslađenu vodu na sobnoj temperaturi i ostaviti 4 sata.
Ocijedite vodu, sitno isjeckajte korijenje i ulijte 500,0 ml 40% alkohola ili votke. Inzistirajte 21 dan na hladnom i tamnom mjestu, tresući se svakodnevno. Nemojte filtrirati. Pijte 10 ml 1 put dnevno, 30 minuta prije obroka, NE pitajte vodu. Nakon 2 tjedna unosa, dodajte količinu tinkture pijanoj votki.
Tečaj traje 30 dana, pauza od 10 dana i ponavlja se dva puta (ukupno 90 dana).
3. Sakupiti bilje.
Korijeni: ljekoviti maslačak - 1, veliki čičak - 2; Kopriva - 2, sijeno piskavice - 2, močvarno močvarno - 3, tri lista - 2, Melilotus officinalis - 2, šipak - 2, list jagode - 2.
Grind trava i plodovi ravnomjerno do 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm - na početku mehanički na male komadiće, a zatim na mlinac; ravnomjerno miješati.
Bilje bez doze treba uzeti u žlicama.
- 1 tbsp. smjesa ulijte 300,0 ml hladne pitke vode jedan sat, a zatim zavrijte. Pećite na laganoj vatri ili u vreloj vodenoj kupelji, pokrivenu, 15 minuta.
Ohladiti, procijediti i istisnuti do 300,0 ml.
Popijte 100,0 ml tri puta dnevno, 30 minuta prije obroka. Tečaj - 2 mjeseca.
Što je prijemni slijed?
Dok je korijen ginsenga inzistiranje, dijete mora kombinirati Chagu i kolekciju biljnih anaboličkih steroida.
Zaustavimo se za sada i gledamo leukocite.
Provjerite UAC svakih 10 dana.
Rado ćemo vas vidjeti u brendiranim trgovinama Eko-tvornice "Staroslav" u vašem gradu, kao iu našoj online trgovini.
Sretno i prije komunikacije!

Natalia

Dobro došli!
Papi je dijagnosticiran rak gušterače u stadiju 4 s opsežnim metastazama u jetri. Biopsija nije izvršena. Kažu da neće preživjeti. Dajemo tablete Tramadol, jednu tabletu dnevno.
Došlo je i do opstruktivne žutice, operacije, izvlačenja cijevi iz žuči, žuči sada kapaju u bocu. On se ne obeshrabruje i želi se oporaviti. Kako nam možete pomoći?
Koje bilje počinje uzimati? Hvala vam.

Pozdrav Natalia!
Tramadol, to je samo sredstvo protiv bolova, i onda do određenog vremena. Izlaz, osim biljnih otrova, ne vidim. Svi oni ionako, ali inhibiraju rast tumora. Ali pokušajte da ne date choleretic bilje vašem ocu.
1. Tinktura cvijeća Hemlock spotty, 5%. Kupujte i pijte prema shemi proizvođača.
2. Skupite bilje.
Korijeni: močvare Sabelnik - 1, veliki čičak - 1; Uobičajena agruma - 2, islandska tsetraria - 1, čičak - 1, šipak - 2, velika čelo - 1 des.l., snegolovnik - 1.
Grind trava i plodovi ravnomjerno do 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm - na početku mehanički na male komadiće, a zatim na mlinac; ravnomjerno miješati.
Bilje bez doze treba uzeti u žlicama.
- 1 tbsp. smjesa ulijte 300,0 ml hladne pitke vode jedan sat, a zatim zavrijte. Pećite na laganoj vatri ili u vreloj vodenoj kupelji, pokrivenu, 15 minuta.
Ohladiti, procijediti i istisnuti do 300,0 ml.
Popijte 100,0 ml tri puta dnevno, 30 minuta prije obroka. Tečaj - 2 mjeseca.
2.1. Poseban prijem, Chaga.
Operite gljivu, potopite je u prokuhanu vodu tako da se tijelo gljivice uroni u vodu, ostavite 4-5 sati, a zatim narežite ili usitnite na ribež. Za pripremu vodene otopine:
- 1/2 šalice nasjeckane gljive prelijte 3 šalice tople vode (ne više, i najmanje 50 stupnjeva) i inzistirajte u termosu za jedan dan. Procijedite, stisnite. Infuzija se može čuvati i koristiti 3-4 dana. Navedena količina za 2-dnevni unos.
Popijte 100,0 ml tri puta dnevno, 30 minuta prije obroka. Interval sa zbirkom - 30 minuta.
Pokušajte me informirati, ali lokalnog onkologa treba uznemiravati - na raspolaganju mu je samo jaka i moderna anestetika!
SREĆNO svim sudionicima, prije komunikacije!

21.08.18. Raisa

Dobro došli!
Imam 57 godina. Dijagnoza: limfom perifernih T-stanica, nespecificiran. Sve je otkriveno u travnju ove godine tijekom pregleda, obavila sam PET, CT, zatim je izvršena biopsija. tumor u timusu, potpuno uklonjen.
Sada prolazim kroz 2 ciklusa kemoterapije, uzimam Tiofan u kapsulama, ne mogu ga piti u ulju, a uzimam i čaj od bubrega, šipak, pijem Chagu i vitamine u dodatku prehrani.
Pomozi mi, molim te, kako i što da uzmeš ispravno, jer Ne vidim posljedice pogoršanja nakon kemije, ali bojim se što će se sljedeće dogoditi, testovi krvi su još uvijek normalni. Izvadak iz priložene fotografije.
Hvala vam!

Pozdrav Raisa!
Vatra je ugasila, krv se vratila u normalu. No, nažalost, ostaje mogućnost sagorijevanja ugljena. Stoga je potrebno mobilizirati resurse tijela i držati ga u stalnom tonu, a ne savijati štap. Bolje Ginseng - nitko neće.
1. Tinktura korijen ginsenga.
- Potopiti 30,0 grama cijelog korijena ginsenga u kuhanu zaslađenu vodu na sobnoj temperaturi i ostaviti 4 sata.
Ocijedite vodu, sitno isjeckajte korijenje i ulijte 500,0 ml 40% alkohola ili votke. Inzistirajte 21 dan na hladnom i tamnom mjestu, tresući se svakodnevno. Nemojte filtrirati.
Pijte 10 ml 1 put dnevno, 30 minuta prije obroka, NE pitajte vodu. Nakon 2 tjedna unosa, dodajte količinu tinkture pijanoj votki.
Tečaj traje 30 dana, pauza od 10 dana i ponavlja se dva puta (ukupno 90 dana).
2. Skupite bilje.
Korijeni: Sabelnik - 1, Labensnik običan - 2, božur - 1; Mljevena imela - 1 žličica, voće crne bobice - 1, šipak - 2.
Grind trava i plodovi ravnomjerno do 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm - na početku mehanički na male komadiće, a zatim na mlinac; ravnomjerno miješati.
Bilje bez doze treba uzeti u žlicama.
- 1 tbsp. smjesa ulijte 300,0 ml hladne pitke vode jedan sat, a zatim zavrijte. Pirjajte na laganoj vatri ili kipuću vodenu kupelj, pokrivenu, 10 minuta, a zatim ulijte u termos za noć.
Ohladiti, procijediti i istisnuti do 300,0 ml.
Popijte 100,0 ml tri puta dnevno, 30 minuta prije obroka. Tečaj - 2 mjeseca.
3. Obični, snažni imunomodulator.
- 2 žlice. sjeckani bilje ulijte 1 litru kipuće vode, inzistirajte 2 sata, procijedite. Pijte 1 čašu 2-3 puta dnevno, toplo. Tečaj - 1 mjesec, 3 tjedna pauze i ponavljanja.
U zbirci sam uzeo u obzir vašu hipertenziju.
Sve najbolje za tebe, Rais, dobro raspoloženje i uspješan tečaj.
Prije komunikacije!

20.08.18. Larisa

16 godina. Slučajno, prema rezultatima endoskopske sonografije, pronađena je: submukoza, dimenzija 16 x 10 mm. Površinski gastritis. Neuspjeh kardije. Nema zapažanja. Test krvi je normalan.

Dobar dan!
Nastaviti dublje ispitivanje - tumorski biljezi, biopsija.
Ako se ništa ne pronađe, moramo promatrati i promatrati! Prehrana broj 1; i možete započeti chagoterapiju:
Gljiva Chagi oprati, potopiti s prokuhanom vodom, tako da tijelo gljivice uroni u vodu, ostaviti 4-5 sati, zatim usitniti ili usitniti na ribež. Za pripremu vodene otopine:
- 1/2 šalice nasjeckane gljive prelijte 3 šalice tople vode (ne više, i najmanje 50 stupnjeva) i inzistirajte u termosu za jedan dan. Procijedite, stisnite. Infuzija se može čuvati i koristiti 3-4 dana. Navedena količina za 2-dnevni unos. Popijte 100,0 ml tri puta dnevno, 30 minuta prije obroka. Tečaj - 2 mjeseca, ponovite, ali EGD.
DOBRO SREĆU i sve najbolje!

20.08.18. Olga

Zdravo, Julia Evgenievna!
Stvarno trebam tvoj savjet. Nekoliko tjedana mi je počela smetati bol u jeziku i intenzivna žeđ. Kao da su posuti solju i paprom, htjela sam jako piti, ali ništa se nije promijenilo. Svaki dan bol i osjećaj pečenja su se pojačavali i ja sam se uspaničio.
Darovana krv glikomiranom hemoglobinu HbA1c, rezultat je 5,60 (brzinom od 4,00 do 6,20). Ovo je bliže gornjoj granici normale. C-peptid - 1,38 (po stopi od 1,10–4,40), inzulin - 6,72 (po stopi od 2,60 do 24,90), glukoza - 5,11 (po stopi od 4,10-5, 90).
Darovao je krv štitnjači: T4 slobodan - 11,90 (po stopi od 11.50-22.70), TSH - 1.72 (po stopi od 0.40-4.00). Sve je dobro! Puno vam hvala što ste predložili kako da vratite svoju štitnjaču u normalu!
Prošla je ALT - 7,8 (po stopi do 35), AST - 16,2 (po stopi do 35).
Otišao sam do ultrazvuka. Jetra i slezena su normalne. Gušterača: gustoća jeke umjereno povećana. žučni mjehur je deformiran - zavoj je u N / 3, struk je u N / 3. Veličine 67 * 21 mm. Nije povećan. Konture zida su čiste. Zid - 3,4 mm, umjereno zbijen. U lumenu odzvanja jakog žuči? volumen. U bubrezima, pojedinačni mikroliti do 4 mm. Eho znakovi deformiteta žučnog mjehura, umjereni kronični cholecystopancreatitis, pojedinačni mikroliti oba bubrega.
Sjetio sam se da sam prije mjesec dana prehladio na poslu. Dugo se nije moglo izliječiti. Temperatura svake noći 37,5, ne viša. Donirana krv, a tamo je povećan ESR - 16 (po stopi od 2-15). Izrežite antibiotik Augmentin, 7 dana. I sve je prošlo.
A onda je nakon nekog vremena jezik počeo mnogo boljeti. Može li to biti disbakterioza u ustima zbog antibiotika? Ili je to šećer? Zašto još uvijek postoji jaka žeđ, ništa za uklanjanje?
Izuzeti su šećer, sve brašno, masnoće. Samo kašu, povrće, ribu u pećnici, ona je počela ponovno proizvoditi sokove.
Počeo je piti ASD sheme. Čini se malo lakše, ali još uvijek boli. Pije se flukonazol 150, iako nije jasan, ne prolazi.
Da, kašalj još uvijek nije jak, suh. I bol u prsima, u bronhima neugodan, već nekoliko dana. Još jedno pogoršanje: želudac ili gušterača, bol u trbuhu, zatim zatvor, zatim proljev.
Od djetinjstva, bilo je gastritisa s visokom kiselosti, mnogi su ležali u bolnicama: gastroduodenitis, refluks - ezofagitis.
Općenito, sve odjednom i ne znam gdje početi. Jezik ili želudac ili kašalj.
Muž je star 45 godina. Žalio se da svaka hrana postaje poput kamena u želucu i ništa ne pomaže. Dao sam Mezimu dok sam pio - bilo je lakše, a onda je sve opet bilo gotovo.
Učinio je ultrazvuk. Eho indikacije umjerenog zadebljanja jetre bez fokalnih promjena u strukturi. žučni mjehur je deformiran - zavoj u n / 3 in / 3, suženje u n / 3 u / 3. Dimenzije 64 x 20 mm. Nije povećan. Konture zida su čiste. Zid je zgusnut - 4,3 mm, zapečaćen. Kada je lumena echotic žuč na? volumen. Kronični holecistopankreatitis. Umjerene mikrolite oba bubrega do 3 mm. Slezina je normalna.
Također sam donirao krv za lipidogram. Trigliceridi - 0,52 (po stopi do 1,77), ukupni kolesterol - 6,01 (po stopi do 5), HDL kolesterol - 1,42 (u rasponu> 1,20), LDL kolesterol - 4,35 ( normalno na 3).
Suprug je prestao jesti šećer, svo brašno, manje krumpira. Nema masti i masnog mesa.
Ali zabrinuta sam kako sniziti loš kolesterol? Gastroenterolog je propisao da pijete statine do kraja života. Ali to nije opcija. Postoje li biljke koje će smanjiti loš kolesterol?
Kako pomoći sa žuči? Zalio sam repu svoga muža, malo lakše za njega. Prije nije bilo problema s želucem.
Čekat ću tvoj odgovor.

Dobar dan!
A vi i vaš suprug imate mnogo toga zajedničkog! Mikroliti, diskinezija, pankreatopatija)).
Potrebno je radikalnije mijenjati način hranjenja. Salo, inače, uopće nije toliko štetan kao, recimo, pržena pileća koža.
Moj muž, kao i ti, treba choleretic naknade i procedure (tuba), liječenje u Truskavets.
Vi - napravite krivulju šećera. Možda je to otpornost na inzulin.
Glossitis je učinak uzimanja antibiotika. Moramo napraviti kupke. Pa, i ako razmotrimo sve zajedno - imunitet, i intestinalni, i general pao je.
1. Vetom 2, ili nekim drugim ukrajinskim probiotikom. Prijem prema uputama.
2. Chagotherapy.
Gljiva Chagi oprati, potopiti s prokuhanom vodom, tako da tijelo gljivice uroni u vodu, ostaviti 4-5 sati, zatim usitniti ili usitniti na ribež. Za pripremu vodene otopine:
- 1/2 šalice već slomiti gljiva sipati 3 šalice tople vode (ne više, i najmanje 50 stupnjeva) i inzistirati u termos za jedan dan. Procijedite, stisnite.
Infuzija se može čuvati i koristiti 3-4 dana na hladnom mjestu. Navedena količina za 2-dnevni unos. Popijte 100,0 ml tri puta dnevno, 30 minuta prije obroka. Tečaj traje najmanje 1,5 mjeseca.
3. Kupke za usta.
Sijeno od piskavice, ljekarna od kamilice, koltsfoot.
Grind, uzeti jednako i miješati. Kuhajte od 1 tbsp. mješavinu od 300,0 ml vode uobičajenog izvarka, soj.
Stavite toplu decoction u usta i ne gutajte 5 minuta, oponašajući ispiranje. Vrijeme jednog postupka je 15 minuta; dva puta dnevno. Tečaj 7-10.
4. kašalj - popijte bilo koju biljnu kolekciju s visokim Devyasil Root.
Suprug. Kolesterol se sintetizira u jetri, stoga je važno prvo utvrditi motilitet žučnog mjehura. Kada se žučnjak prelije, dolazi do povratka žuči u jetru.
Supružnici trebaju tubaže, prisilno istiskivanje žuči uz pomoć duboke masaže desne hipohondrija. I kao najbolji choleretic - trava Dymyanka ljekovito, i / ili kukuruz svile.
Najbolji mravi za snižavanje kolesterola puzanje i lijekovi iz njih. Na primjer, Tribestan. Slijede Dioscorea Nippon ili Dioscorea Caucasian.
1. Tinktura Dioscorea nipponskoy.
- 100,0 grama zgnječenog korijena, ulijte 0,5 litre votke, inzistirajte 14 dana na tamnom hladnom mjestu, povremeno tresejući, naprezajte, stisnite. Pijte 25-30 kapi 3 puta dnevno, 30 minuta nakon obroka. Tečaj traje 30 dana, pauza je 7 dana i tečaj se ponavlja. Zadržite najmanje 3 tečaja.
2. Skupite bilje.
Korijeni: ljekoviti maslačak - 1, pireja, puzanje - 2; Ginkgo biloba - 1, islandski tsetraria - 1, kukuruzne stigme - 2, laneno sjeme - 1, yakortsy puzanje - 2, šipak - 3.
Grind trava i plodovi ravnomjerno do 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm - na početku mehanički na male komadiće, a zatim na mlinac; ravnomjerno miješati.
Bilje bez doze treba uzeti u žlicama.
- 2 žlice. smjesa ulijte 500,0 ml hladne pitke vode jedan sat, zatim dovedite do kuhanja i ulijte u termosicu. Inzistirajte 5-7 sati, procijedite i popijte 150,0 ml, 3-4 puta dnevno, prije obroka. Tečaj traje 2 mjeseca i po potrebi se ponavlja.
S željama uspjeha, sklada i dobra!

08/07/18 Elena

Imao sam rak grlića maternice 2, bez metastaza. Prošla je tečaj zračenja. Sada su na blagajni rekli da je sve u redu, ali još uvijek se bojim povratka. Ja pijem Chagu i potok dabra. Što mi možete savjetovati? Koju drugu travu piti?

Recenzije za Chagu

Oblik ispuštanja: Sječene biljne sirovine

Analogi Chaga

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 0 rubalja. Analogni jeftinije za 56 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 0 rubalja. Analogni jeftinije za 56 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 8 rubalja. Analogni je jeftiniji za 48 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 15 rubalja. Analogni jeftinije za 41 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 23 rubalja. Analogni jeftiniji za 33 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 25 rubalja. Analogni jeftiniji za 31 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 47 rubalja. Analogni je jeftiniji za 9 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 49 rubalja. Analogni jeftinije za 7 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 67 rubalja. Analogni je skuplji za 11 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 72 rubalja. Analog skuplji za 16 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 73 rubalja. Analog skuplji za 17 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 96 rubalja. Analogni je skuplji za 40 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 98 rubalja. Analogni je skuplji na 42 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 98 rubalja. Analogni je skuplji na 42 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 135 rubalja. Analogni je skuplji za 79 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 157 rubalja. Analogni je skuplji na 101 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 175 rubalja. Analog skuplji na 119 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 175 rubalja. Analog skuplji na 119 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 193 rublje. Analog skuplji za 137 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 208 rubalja. Analog skuplji na 152 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 264 rubalja. Analogni je skuplji za 208 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 279 rubalja. Analogni više za 223 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 281 rubalja. Analogni više za 225 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 294 rubalja. Analogni više za 238 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 322 rubalja. Analog skuplji za 266 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 327 rubalja. Analog skuplji na 271 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 339 rubalja. Analogni više za 283 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 342 rubalja. Analogni više za 286 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 342 rubalja. Analogni više za 286 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 344 rubalja. Analogni više za 288 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 354 rubalja. Analog skuplji za 298 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 360 rubalja. Analogni je skuplji na 304 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 366 rubalja. Analog skuplji za 310 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 413 rubalja. Analog skuplji na 357 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena je od 433 rubalja. Analog skuplji na 377 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 435 rubalja. Analog skuplji na 379 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 466 rubalja. Analog skuplji za 410 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 485 rubalja. Analog skuplji na 429 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 515 rubalja. Analog je skuplji za 459 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 562 rubalja. Analog skuplji za 506 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 570 rubalja. Analog skuplji na 514 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 578 rubalja. Analog skuplji na 522 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 626 rubalja. Analog skuplji za 570 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 660 rubalja. Analogni skuplji na 604 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 751 rubalja. Analog skuplji na 695 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 956 rubalja. Analogni je skuplji za 900 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 1575 rubalja. Analog je skuplji na 1519 rubalja

Upute za uporabu Chaga

Oblik ispuštanja, sastav i pakiranje

50 g - Papirnate vrećice (1) - kutije od kartona.
50 g - paketi (1) - paketi od kartona.

Farmakološko djelovanje

Sredstva iz fitopatogene gljivice ionotus koso (tinder, cjevasti, kosi tinder), razvija u obliku izraslina na breza debla. Glavni aktivni sastojci su pigmenti, koji tvore kromogeni kompleks polifenolnog ugljika (20%) u kombinaciji s polisaharidima (6-8%), agaricinom i humičnom kiselinom. Tonički učinak na središnji živčani sustav i imunomodulacijska svojstva osiguravaju povećanje otpornosti organizma na hipoksiju i druge štetne učinke. Prisutnost bakra, mangana, kobalta daje stimulirajući učinak na stvaranje krvi, osobito na leukopoezi. Pripravci od breze imaju gastroprotektivni učinak, normaliziraju funkcije probavnih žlijezda. Povećanje funkcionalne aktivnosti imunološkog sustava, posebice funkcije prirodnih stanica ubojica, očito određuje antitumorska svojstva breze.

svjedočenje

Gastrointestinalna diskinezija hipotoničnog tipa, čir na želucu i duodenalni čir, kronični gastritis; astenična stanja, kaheksija, postoperativni period, dugotrajna imunosupresivna terapija.

Režim doziranja

Upija se. Tijek liječenja je 1-5 mjeseci. Ako je potrebno, ponovite tretman nakon 7-10 dana pauze.

Nuspojave

Moguće: alergijske reakcije.

kontraindikacije

Preosjetljivost na pripravke od breze.

Posebne upute

Kada se liječi breza gljivicom, prikazuje se dijeta s mlijekom i povrćem, osim konzervirane hrane, vrućih začina i životinjskih masti. Penicilin, u / u uvođenju dekstroze je kontraindiciran.

Može se koristiti u kompleksnoj terapiji tumorskih bolesti radi poboljšanja procesa krvi i probave.

Autor recenzije: Nikolay (pozitivna recenzija)

Prednosti: Na temelju prirodne komponente

Chagu uzimam u pogoršanje gastritisa. Zapravo, dijagnoza gastritisa, napravljena sam prije pet godina, uspjela sam lokalizirati bolest i sada su rijetke egzacerbacije. Zašto mi se sviđa Chaga? Ovaj je lijek potpuno prirodan, temeljen na gljivama breze. Tečajevi su prilično dugi do 5 mjeseci. Ali želim reći da mi dobro pomaže. Chagu se može uzeti drugačije, ali ja radije radim tinkturu, sipanje lijeka kipućom vodom, a zatim uzimanje čaše tinkture dva ili tri puta dnevno. Sve ovisi o dobrobiti. Ovaj lijek se može preporučiti za profilaktičko liječenje gastritisa. Provjerio sam na vlastito iskustvo.

Recenzent: Alice (negativna recenzija)

Nema štete

Prednosti: Nemojte se ozlijediti, jeftino

Nedostaci: Nije primijetio učinak, specifičan okus i miris infuzije

Pila za mjesec dana, nije primijetila ništa dobro. Loši apetit nije se pretvorio u dobre, česte žgaravice i gorčine u ustima nisu oslabile, težina i podrigivanje nakon jedenja nisu mi dolazile rjeđe. Gljivica nema tonički ili imunomodulatorni učinak, slabost i česte prehlade također ostaju na mjestu. Također nisam dobio obećano poboljšanje stanja crijeva, zatvor još uvijek dokazuje. Ne postoji ni diuretičko djelovanje u chagi, ne utječe na pritisak i puls, cirkulacija krvi se ne poboljšava.

Recenzent: Albina (pozitivna recenzija)

Prednosti: cijena, kvaliteta, učinkovitost

Nedostaci: nisu pronađeni

Chaga me spasio više od jednom. U ljekarni ga nije teško kupiti, svugdje je i ono što je važno, jeftino. Uzela je izvarak Chagyja s problemima želuca. Da ne kažem da sam bio izliječen, ali moje stanje se poboljšalo, koristio sam ga drugi put kada sam tretirao eroziju nakon poroda. Uzeo sam žličicu Chaga, skuhao čašu vode i držao u vodenoj kupelji deset minuta. Nastala juha je pila 4 puta dnevno tijekom tjedan dana. Piće nije jako ukusno, ali učinkovito. Moji roditelji piju čaj čagi kako bi ojačali imunitet i kažu da to također pomaže, brže se oporavlja.

Recenzent: Sveta (pozitivna recenzija)

Prednosti: prirodna, učinkovita, višenamjenska

Iskreno, čini mi se da ova gljiva izgleda grozno i ​​izgleda kao biljke iz horor filmova, ali bilo bi čudno poricati da ima mnogo korisnih svojstava. Neki ljudi pokušavaju smršavjeti uz njegovu pomoć, drugi tretiraju specifične ženske ranice s njim. I samo ga koristim kao preventivnu mjeru kako bih ojačao imunološki sustav i izbjegao jesensko-proljetne prehlade. Chaga se prodaje po težini, pa ga kupujem. Okus - uobičajena biljna tinktura, ugodan miris. Može se dodati čaju sa šećerom. Dobar prirodni lijek koji možete sami uzgajati kod kuće, ako vam izgled tih gljiva ne smeta.

Recenzirao: Igor (pozitivna recenzija)

Prednosti: bez nuspojava

Patim od kroničnog gastritisa, više od deset godina. Uzeo sam razne lijekove, kako kemijske tako i organske, a drugo više. Lijek je savjetovao baka iz sela. Ljekarna je pronašla pretpakirani lijek. Pivo, poput čaja, s vodom od 90 stupnjeva, dovedite na temperaturu od 40-50 stupnjeva i prihvatite. Pola čajne žličice, 1/2 šalice vode, 30 minuta prije obroka. U 5 tjedana, osjećaj u želucu se značajno poboljšao, pukotine su gotovo nestale. Gljiva se može naći na brezi u šumi, ali u ljekarni je laboratorijski testirana i nije opasna.

Recenzent: Tatjana (negativna recenzija)

Prednosti: jeftina, prirodna

Nedostaci: nisu pronađeni

Moj suprug i ja nedavno smo počeli često oboljevati, ne puno, ali curi i kašalj također nisu jako ugodni. Razmišljao sam o poboljšanju imuniteta. Naišao sam na članak o Chaginoj brezovoj gljivama. Kupio sam gljivu u ljekarni (50g), počeo sam je pripremati. Priprema infuzije nije bila tako jednostavna kao što sam mislio. Zahtijeva 50 grama. gljiva, uliti 0,5 litre tople prokuhane vode i inzistirati na dva dana, zatim procijediti, istisnuti i dodati nastaloj otopini 0,5 litara prokuhane vode. Sva infuzija je spremna. Popili smo 1 čašu 3 puta dnevno. Okus infuzije nije jako ugodan, gorak, ali to se ne može učiniti radi zdravlja. Dodali smo šećer za poboljšanje okusa, pili Chagu dva tjedna. Chaga ima ljekoviti učinak na tijelo, poboljšava funkciju crijeva, poboljšava imunitet. Ima sljedeća svojstva: zacjeljivanje rana, analgetik, protuupalno, antimikrobno sredstvo. Chaga ima mnogo prednosti, osim što je jeftin lijek, prirodan i nalazi se u svim ljekarnama. Nije bilo negativnih učinaka na tijelo, niti je bilo alergijskih reakcija. Jeftin lijek za podizanje imuniteta.

Chaga. Breza.

Djoanna je rekao: 1.6.2011. 21:02

Chaga. Breza.

Moj prijatelj kupuje čagu u vrećama, poput čaja i pije kao imunostimulans 3 puta godišnje. Bila sam toliko prožeta njenim raspoloženjem da sam u apoteci hapnulu 2 paketa ove sušene breze. Sada ne znam što ću s njom.
Svugdje pišu da Chaga ima izvrsna antimikrobna i antiseptička svojstva, a njegove sastavne tvari su prirodni biogeni stimulansi koji povećavaju imunitet i povećavaju zaštitna svojstva tijela, poboljšavaju metabolizam, stimuliraju središnji živčani sustav.
Sastojci: Voćno tijelo gljiva sadrži polifenole, triterpenoide, smole, agarcinsku kiselinu, flavonoidne inotodione, alkaloide, polisaharide, sterole, lignin, dosta mangana, te željezo, silicij, aluminij, kalcij, magnezij, bakar, cink.

Djelovanje: Chagini pripravci imaju antispazmodično, diuretičko, analgetsko, antimikrobno, reparativno, laksativno djelovanje; usporiti rast tumora različitog porijekla i normalizirati aktivnost gastrointestinalnog trakta. Infuzija se koristi za liječenje malignih tumora različite lokalizacije.

Chaga Birch Mushroom

Izbornik za navigaciju

Prilagođene veze

Korisničke informacije

Vi ste ovdje »Breza gljiva chaga» Forum ljubitelje chaga »Pomogao nam ekstrakt chaga

Pomogli smo izvući chaga

Postova 1 strana 17 od 17

Share12014-11-30 21:37:15

  • Autor: Nada
  • pridošlica

Prije nekog vremena sin je otišao kupiti traperice, pa, izmjerio je nekoliko komada i kao rezultat (možda slučajnost) nekoliko dana kasnije pojavio se osip u njegovoj nozi u obliku prstena, što je općenito smatralo lošim, svrab je bio jak. Jedan dermatologist je rekao ovu gljiva, propisane antibiotike i mast. Zamrljana, zamrljana ništa nije pomoglo, pojavili su se mjehurići i mrlja je rasla. Počela je tražiti narodne lijekove i naišla na ovaj forum, općenito, odlučili smo probati chagu, naručili ekstrakt: htjeli smo popiti cijeli tečaj i dodati ga u mast. Ali ekstrakt se nije pomiješao s masti, pa sam ga pokušao isprskati kašom (vim + vodenim ekstraktom), pa je mrlja presušila preko noći, mjehurići su nestali, ostala je mrvica suhog, a danas nema tragova druge noći, pa se antibiotici i mast odmaraju.,

Share22014-12-01 19:41:23

  • Autor: Hillar
  • pridošlica

Prije nekog vremena sin je otišao kupiti traperice, pa, izmjerio je nekoliko komada i kao rezultat (možda slučajnost) nekoliko dana kasnije pojavio se osip u njegovoj nozi u obliku prstena, što je općenito smatralo lošim, svrab je bio jak. Jedan dermatologist je rekao ovu gljiva, propisane antibiotike i mast. Zamrljana, zamrljana ništa nije pomoglo, pojavili su se mjehurići i mrlja je rasla. Počela je tražiti narodne lijekove i naišla na ovaj forum, općenito, odlučili smo probati chagu, naručili ekstrakt: htjeli smo popiti cijeli tečaj i dodati ga u mast. Ali ekstrakt se nije pomiješao s masti, pa sam ga pokušao isprskati kašom (vim + vodenim ekstraktom), pa je mrlja presušila preko noći, mjehurići su nestali, ostala je mrvica suhog, a danas nema tragova druge noći, pa se antibiotici i mast odmaraju.,

Hvala za informacije. I što, je li moguće pokupiti gljivice mjerenjem stvari u trgovinama? Pa, cipele su razumljive, ako na goloj stopi, onda možete, ali traperice..

Share32014-12-03 15:23:13

  • Autor: ahutakasan
  • pridošlica

Nadam se, molim vas, recite mi u kojoj se mjeri ekstrakt chagija i voda miješaju? Postoji li bol?

Share42014-12-04 15:43:38

  • Autor: Nada
  • pridošlica

Koristio sam otprilike četvrtinu čajne žličice ekstrakta chaga praha i dodao nekoliko kapi vode izravno u žlicu, tj. tako da se ekstrakt ne otopi u potpunosti, ali se ovdje ispostavi neka "gnojnica" i razmuti je. Prema osjećajima, na početku je bio mali pakao, a zatim osjećaj stegnutosti, u načelu se dijete nije žalilo.

Share52014-12-11 16:45:19

  • Posted by: vanessa
  • pridošlica

nam toze pomogao ekstrakt chaga! U moego muza biljka ceto pohoze na borodavku na noge oko 5mm, i eto chesalos i roslo, k vrachu na ne hotel idti. Segodna četveertiy den kak nachali masat extraktom chagi, ot borodavki ostalos tolko temnoe piatno !!

Share62014-12-11 16:50:50

  • Autor: Nada
  • pridošlica

Hvala za informacije. I što, je li moguće pokupiti gljivice mjerenjem stvari u trgovinama? Pa, cipele su razumljive, ako na goloj stopi, onda možete, ali traperice..

Pa, ja ne tvrdim da je iz traperica, ali gljiva je bila iznad gležnja, gdje završava čarapa, pa možda postoji još jedan razlog, ali tako se to podudarilo. Usput, sada je sve u redu, gljiva se ne vraća, iako sam se toga bojala.

Share72014-12-19 11:18:02

  • Autor: Josh
  • pridošlica

Moja majka je imala autoimuni hepatitis i izliječila je otkako je uzela. Tako je sjajno.

Share82015-01-25 19:56:09

  • Autor: Nada
  • pridošlica

Ekstrakt chaga je doista čudo neke vrste, kao što prije nisam znala. pomaže i protiv zatvora, barem moja baka od koje je 76 godina nakon mjesec dana redovitog korištenja suhog ekstrakta chagovoga ne može se radovati, jer je zatvor tako neprijatna stvar posebno za starije osobe. Baki dajemo piti tri puta dnevno otapanjem ekstrakta s toplom vodom tijekom dana i navečer kao vrući napitak prije spavanja. Pa ipak, kupio sam čaga ekstrakt u Mir Chagi, i tu sam uzeo još jednu kutiju ekstrakta šipka. Kako se ispostavilo još jedan čudotvorni lijek! Ovdje sam se prehladio neki dan, simptomi su poznati. Mislio sam da ću sve, da ću ga ugušiti, ali noću sam popio vruću šalicu ekstrakta šipka i to je sve! Ujutro kao krastavac, nema simptoma! Istina, prema uputama, potrebna vam je četvrtina čajne žličice, a ja sam punu žlicu punio toboganom, ali za to je učinak bio takav da nisam ni očekivao. Nevjerojatno je da su takvi super proizvodi proizvedeni od naših proizvođača, a nitko ih ne zna. Pažljivo je pročitala ovaj ekstrakt šipka, ima 14% čistog i prirodnog vitamina C! Ali ima ukus kao kompot, uopće nije kiselo, ispada ukusno piće, jako sam zadovoljan. Čudno je da malo komentara na ovom forumu, da mi samo jedan način pomaže? Sumnjam, jer čak vidim poruku od stranca (Josha) gdje piše da je njegova mama čiji je autoimuni hepatitis pomogao chagin ekstrakt toliko jaka da je od trenutka kada je počela uzimati chaga njezini testovi potpuno normalizirani! To je ono što ja razumijem, tko bi pomislio na autoimuni hepatitis, što znači da chaga uspijeva utjecati na tijelo na takav način da, iako bi trebao ojačati imunološki sustav, kontraindiciran je kod autoimunih bolesti, ispostavilo se da je suprotno imunološki sustav uravnotežuje i ne potiče imunitet. Općenito, s interesom ću promatrati ovaj forum, možda će netko reći nešto zanimljivo. Ne šuti!