Liječenje kronične limfocitne leukemije

Registracija: 12/01/2017 Poruke: 7

Liječenje kronične limfocitne leukemije

Dobar dan Mama ima 61 godinu. Potvrđena dijagnoza kronične limfocitne leukemije. Nije propisana nikakva podrška ili liječenje, koje perspektive također nisu dogovorene. U kakvom smo svijetu? Ako je netko zainteresiran za naš slučaj, molimo Vas da ispustite adresu e-pošte gdje bismo mogli poslati rezultate analize. Hvala unaprijed

Registracija: 09/11/2017 Poruke: 163

Innamoslakova, ako ste zainteresirani za alternativni tretman, pošaljite mi e-mail [email protected]

Registracija: 10/7/2016 Poruke: 4,142

Poruka od korisnika% 1 $ s je napisala:

Registracija: 12/01/2017 Poruke: 7

Htio bih razgovarati s liječnikom

Registracija: 10/7/2016 Poruke: 4,142

Poruka od korisnika% 1 $ s je napisala:

I koja je to točno dijagnoza? Vjerojatno je da će, ako bolest teče i da je pozornica zakasnila, doktori nogomet odvesti u ured bez posla, a sve ovisi o vašoj upornosti ili rodbini.

Ako nešto nije liječnik, ali liječim svoga oca zbog raka prostate s metastazama posvuda, znam o čemu govorim, nitko u našoj bolnici dugo nije stavio T3N1M1, liječimo se ambulantno.

Pa, razjasnite dijagnozu i udvostručite je ovdje ispod, u kustosu, u relevantnoj temi profila, gdje će liječnik brže primijetiti.

Dodano nakon 1 minute

Imamo liječnike ovdje u nekim područjima raka - rijetki gosti, a oni koji odgovore - to je samo u "svojim" temama. Ako nema odgovora, ponovite poruku na Onkoseti ili Rakpobedim

Registracija: 12/01/2017 Poruke: 7

Iskreno suosjećam s vama. Želim vam strpljenje, strpljenje i, naravno, oporavak. Hvala vam

Registracija: 25.07.2014. Poruke: 1,223

Dobra večer. [email protected]
Suosjećam s Jurijem Nikolajevičem.
Inna, u kojoj fazi CLL? Mnogo toga ovisi. Zbog čega je mama zabrinuta? Što su hemoglobin, trombociti, leukociti?

Registracija: 12/01/2017 Poruke: 7

Dobra večer. Citiram najnovije analize: imunološka studija pomoću citofluorimetrije: fmc7 + Cd23-0%, cd20 + cd5-11%, cd43 + ror1-5%, cd38 + cd10-1%, cd35 + cd79b-47%, cd11c + cd25-13% cd24 + cd200-2%, kappa + ambda-2%.
Fmc7-cd23 + 72, cd20-cd5 + 5, cd43-ror1 + 1, cd38-cd10 + 1, cd35-cd79b + 1, cd11c-cd25 + 2, cd24-cd200 + 0, kappa-ambda + 0.
Fmc7 + cd23 + 0, cd20 + cd5 + 83, cd43 + ror1 + 93, cd38 + cd10 + 1, cd35 + cd79b + 1, cd11c + cd25 + 1, cd24 + cd200 + 98
Uzorak koštane srži određuje 86,4% klonalne stanice limyoidnogo broja limfocita u području s fenotipom: CD19 + fmc7- CD23 + CD5 + CD20 dim + CD43 + ror1 + cd38- cd10- CD35 + - cd79b- cd11c- cd25- cd24 + CD200 + što je karakteristika CLL

Dodano nakon 16 minuta

Studija o sterilnim točkama:
Blast stanice 1 (0,1-1,1)
Mieloblasti 1 (0,2-1,7)
Promyelocytes 1 (1-4)
Myelocytes 6 (7-12,2)
Mladi metamilociti 7 (8-15)
Ubod 9 (12,8-23,7)
Segmentacija 9.5 (13.1-24.1)
Količina neutrofilnih elemenata 32,5 (52,7-68,9)
Bazofili 1,25 (0-0,5)
Eozinofili 2,5 (0,5-3,5)
Monociti 1 (0,7-3,1)
Limfociti 45 (4.3-23.7)
Stanice plazme 0,5 (0,1-1,8)
Bazofilni normoblasti 1,5 (1,4-4,6)
Polychromatophilic 8.5 (8.9-16.9)
Oxyphilic 5.75 (0.8-5.6)
Količina stanica eritropoeze 15.75 (14.5-26.5)
Retikularne stanice 0,5 (0,1-1,6)
Broj megakarittsitov umjereno
funkcija
Leuko-eritroblastni omjer 5.3 / 1 (2.1-4.5 / 1)
Indeks sazrijevanja neutrofila je 0.75 (0.5-0.9)
Indeks sazrijevanja eritrokarocita 0,9 (0,7-0,9)
Stavke su umjerene s osnovnim elementima. Zabilježena je akumulacija retikularnih građevnih stanica.

Dodano nakon 8 minuta

U kojoj fazi, fazi? Ako očekivane taktike, onda kada se u pravilu pojave simptomi. Što brojevi pokazuju u ovom slučaju? Što je ciljana terapija? Možda je preporučljivo koristiti bilo koji imunomodulator? Ništa ne smeta, osim gotovo crnih upala desni, bolova u ustima, zbog čega je sada u bolnici. Absces je uklonio zub. Cervikalni i submandibularni čvorovi su vrlo natečeni.

Registracija: 25.07.2014. Poruke: 1,223

Oprosti, Inna, ali nisam pronašla rezultate analize krvi za hemoglobin i trombocite. Ako čvorovi ometaju i povrijede, dolazi do ozbiljnog znojenja, a liječenje bi trebalo početi. Kombinacija rituksimaba i bilo koje kemoterapije (ovdje će liječnik odrediti ovisno o općem stanju) vjerojatno će postići dugotrajnu remisiju.

Registracija: 12/01/2017 Poruke: 7

WBC 12,53+ 10 ^ 9
Neut 6.03 + 10 ^ 9
Limfa 5,85 + 10 ^ 9
Mono 0,58 10 ^ 9
Eo 0,05 10 ^ 9
Baso 0,02 10 ^ 9

Rbc 5,30+ 10 ^ 12l
Hgb 160 + g / l
Hct 47%
Mcv 88,7
Mch 30.2
Mchc 340

Limfocitna leukemija

Mogu li postaviti temu? Želim pitati za savjet.

Prije godinu dana dijagnosticirana je kronična limfocitna leukemija (a liječnik je bio prilično iznenađen što sam u toj dobi imao bolest, jer je CLL u velikoj mjeri “bolest starijih osoba”). Do sada, samo jednom u tri mjeseca, tako me gledaju. U krvnom centru na 7 GKB. Nema lijeka i nisu dali niti jednu preporuku, npr. Samo živjeti i gledati.
Pitanje koje imam je sljedeće: ima li mjesta gdje bi malo popravio situaciju? Tražili su sami sebe, ali tamo su specijaliziraniji za druge bolesti krvi. Ali to se ne shvaća ozbiljno.

Liječenje hll recenzije

I kakva zbirka ljekovitog bilja, molim vas recite mi!

Dodano nakon 2 minute
A kakve su biljke i koliko su uzete? Hvala na odgovoru.

Pozdrav svima! Oksana, ne znam ovaj sat, još nisam hodao, ali zadnji put kad sam ga poklonio 21. listopada 2016: leukociti-5.5. Eretrotsity-5.17. Hemoglobin-148. Trombociti su 196. Limfociti u postocima 33,6. Nezreli granulociti-0.02. Nezreli granulociti u postocima -0.4. Ovdje su posljednja dva rezultata nezrelih granulocita mali, dobro, to je iz rendgenskih zraka. Ako padnu još niže, kao da akutna limfna leukemija ne pada. Biokemija krvi Alanin transaminaza-8. Aspartinska transaminaza-13,2. Ukupni bilirubin je 10,7. Tako su svi pokazatelji normalni.

Dodano nakon 25 minuta
Pozdrav svima! Oksana, ne znam ovaj sat, još nisam hodao, ali zadnji put kad sam ga poklonio 21. listopada 2016: leukociti-5.5. Eretrotsity-5.17. Hemoglobin-148. Trombociti su 196. Limfociti u postocima 33,6. Nezreli granulociti-0.02. Nezreli granulociti u postocima -0.4. Ovdje su posljednja dva rezultata nezrelih granulocita mali, dobro, to je iz rendgenskih zraka. Ako padnu još niže, kao da akutna limfna leukemija ne pada. Biokemija krvi Alanin transaminaza-8. Aspartinska transaminaza-13,2. Ukupni bilirubin je 10,7. Tako su svi ostali pokazatelji normalni.

Dodano nakon 6 minuta
Ispričavam se zbog dvostruke poruke, jako je padala kiša i svjetla su bila isključena, a kad su se uključili, nisam mogao razumjeti što, onda se to dogodilo.

Dobra večer, moje ime je Galin-ka, imam 6 godina, leukocite 47, limfocite-78, liječnik predlaže početak kemoterapije, nije li prerano?

Dodano nakon 4 minute

Joseph halo! Puno vam hvala na čestitkama, željama. Jako sam zadovoljan! Drago mi je da me nisi zaboravio. Imam nešto takvo, stvari neće ići dobro. Ovaj sat ljeta, ekonomski poslovi su se spustili, nema vremena za odlazak na stranicu, i želim toliko razgovarati. Imam privatnu kuću, moja žena radi u vrtu, moram joj pomoći, a moja pomoćnica, počela sam zalijevati krevete, bila je umorna. Da, nužno je raditi i poslove, radim pola dana dva dana. Imate li takvog prijatelja, nadam se da je to dobro? Ponekad ću pokušati češće ulaziti i pisati. Također želim odgovoriti Galin-ke, nije kako. Pa, još jednom, hvala vam puno, zbogom.

Dodano nakon 38 minuta
Galin-ka halo! Pišete li da liječnik predlaže početak kemoterapije, nije li prerano? Mogu vam dati svoje mišljenje i ono što znam i vi odlučite. U takvim slučajevima liječnici kažu, bez obzira na to koliko leukocita imate, važno je koliko brzo se povećavaju. Povećanje leukocita u krvi može biti uzrokovano mnogim čimbenicima. Ako smo prije analize krvi pojeli kiselu hranu, imali fizički napor, uzeli toplu kupku i. to može povećati leukocite. Liječnici se vode nakon određenog vremena. Postoji određena norma, u određeno vrijeme (nekoliko mjeseci), koliko leukocita raste. Ako je porast leukocita manji od normalnog, tada se tijelo nosi i ne započinje liječenje. To je moje mišljenje. Sve je sve dobro!

Liječenje hll recenzije

Ja ipak stvaram svoju temu.
Ne tako davno, u potrazi za "čudom", došao sam na ovaj forum i bio sam zainteresiran za temu CML-a, jer Imam sličnu dijagnozu po imenu - CLL.
Iz te teme saznao sam o alternativnom liječenju - MMS-u. Ovo nisam pokušao i nikad nisam upoznao.
Neke poruke prenesene su iz CML teme tako da značenje nije izgubljeno.
Bio bih zahvalan svakome tko može savjetovati nešto za liječenje.

Iz prethodnog iskustva (prije kemoterapije) pokušao sam mnogo toga - bioterapijska terapija, akonit, TodiCamp, ASD, kardiopsi, pa čak i različite metode, čak je išla u Ayat sektu :-)
Pozitivnu dinamiku dao je ASD, cardiceps, aconite. No, leukociti su nastavili rasti te su 2009. godine obavili 6 ciklusa kemoterapije, nakon čega je došlo do remisije. Bolest je trenutno neizlječiva, leukociti su počeli rasti u veljači 2013. godine, a ja bih želio, barem, ograničiti njihov rast.

Analiza je prošla 17.06. Leukociti 54.4, limfociti 74. Počinju piti MMS od sutra.
Počeo je piti od četvrtka. Prva kap je prošla dobro, druga također. Razrijediti vodom, ne zaglaviti. Bilo je normalno piti, nisam ga pio i nisam ga jeo. Naručio sam ovdje - http://mms-club.ru/index.php/2014-01-18-19-01-35. MMS i HCL (aktivator). Neka vrsta aktivatora je nova (tako kažu), s njom je lakše piti i nema potrebe za izradom CDS-a.
U trećem padu počela je proljev, ali sam odlučila dodati još, jer Griješio sam zbog hrane. 4 kap je došao teško. Do večeri, proljev se pojačao, cijela noć u ustima je bio ovaj gadan okus i mučnina se uzdigla do grla.
Ujutro je doza smanjila na dvije kapi.
Je li moguće naviknuti se na to? To se ne može reći da je vrlo gadno, ali.
I potrebno je povećati protokol za 2000. na 12 kapi.
Pio sam kapsule ekstrakta zelenog čaja prije, otkazane, jer to je antioksidans. Koštica je ostala gorka marelica.

Nakon ove poruke, MikEBB je odgovorio da ne smijem dopustiti proljev ili mučninu. Inače ne mogu nastaviti liječenje. Samo razmišljanje o MMS-u bit će loše. Bolje je spustiti se na manju dozu i postupno povećavati, nego je isključiti kako se liječenje ne bi moglo nastaviti. Ako je MMS glavni tretman, onda je bolje ukloniti sjemenke marelice. Činjenica je da kosti sadrže otrov, a MMC je dizajniran da neutralizira otrove u tijelu. Ispada da s jedne strane neutraliziramo kosti MMSC-a, as druge provodimo MMS na kostima. Iznimka može biti samo lijek bez kojeg se ne može izdati. Također možete napraviti obloge s MMS-om i dimeksom, a MMS također prodrijeti u limfu.

24. 06 - Jame su također uklonjene (zbog čistoće pokusa).
Jučer smo vidjeli 3 kapi. Do večeri, samo slijedim taj miris. No, proljev je prestao. Danas sam popio 4 ujutro i sjedio oko 10 minuta, sve je jučer tražio.
Da, nuspojava se očitovala - izgubio sam 1,5 kg (pojeo sam ga kao i obično!). Sanjam godinu dana da izgubim 3 kg, a onda i neprimjetno.

Počinjem piti MMS od sutra.

Hvala, breganika! Vrlo vrijedan eksperiment! Primam MMS bilten autora. Pišu o čudima! Hepatitis izliječiti, što nije moguće liječiti! i tako dalje. Organiziraju redovite radionice i treninge širom svijeta. Dugo me je intrigiralo MMS-om, pokušao sam piti, ali nisam mogao zbog okusa, mirisa. Stoga mi se svidjela ideja da MikEB pije u drugačijoj formi. Ali nisam mogao dobiti sve. Mislim da je ovaj oblik prihvatljiviji.
Uspjeh vama! Držite kamere! Redovito komunicirati kako i što.
Pokušajte ne popustiti!
Svi uspiju!

Poštovani, koliko ja razumijem imate kroničnu limfocitnu leukemiju, drugim riječima, maligni procesi se događaju u zrelim limfocitima, u usporedbi s akutnom leukemijom, gdje je krv zaražena nezrelim blastnim stanicama i karakterizira ih brzina procesa, vaša je bolest benignija s mogućnošću dugoročnih višegodišnjih remisija.
Proučavajući leukemije prije mnogo godina čitao sam o transplantaciji koštane srži, kao io drugim transplantatima, koji su u nekim slučajevima dali 100% -tno izlječenje.
Generički naziv za ovu metodu naziva se transplantacijski fenomen protiv leukemije.
Pisat ću vam u PM-u poštansku adresu osobe koja vam može dati neke
savjete o homeopatskom liječenju leukemije (besplatno).

Malo pitanje, koja je vaša krvna grupa i rezus.

Možda možeš učiniti klistiranje, dobro ublažiti mučninu.

I možete pročitati više, kakve klistir?

Herpes izlazi svaki drugi dan na različita mjesta gdje se nikad prije nije pojavio, samo na usni, na licu.

Reakcija herpesa otežavala je čireve jakom alkalizacijom MMS-a. Imao sam nešto slično. Mislim da je to normalan proces.
Dosegnite barem do subote!

Svi dečki! Na rubu sam.
Mučnina jedne vrste mjehurića. Broj kapi se opet smanjio, a proljev je počelo. Ukratko, manje ugodno nego neugodno. Hemoroidi su izašli. Herpes izlazi svaki drugi dan na različita mjesta gdje se nikad prije nije pojavio, samo na usni, na licu.
Broj recepcija se također smanjuje, prihvaćam kako mučnina više ili manje nestaje.
Do subote da izdržite, prođite analizu.

Neki ljudi ne mogu uzimati lijekove koristeći standardne režime, ali razumijem da se pokušavate prisiliti na standarde, mislim na pad broja, učestalost davanja, itd. Imam iskustva u uzimanju MMS-a i CDS-a, čak sam dostigla doze koje prelaze preporuke, ali sve sam to učinila PO-C-T-E-P-E-N-N-O. Znam iz prve ruke kako je neugodna MMS poruka nakon predoziranja i kako vas neke misli o tome žongliraju, a ja sam vas o tome upozorio na svojim postovima. Sada imate svoje iskustvo :-). Što bih dalje radio u tvojoj situaciji. Ako imate vremena, odgodite MMS prijem na nekoliko tjedana, ali obećajte sebi da ćete se vratiti na njega. Pijte u ovom trenutku naravno s vitaminom C, puno svježeg svježeg soka i žive hrane, opustite se. Zatim pronađite svoju MMS poruku i krenite nigdje bez žurbe, počnite s kapom pola čaše kompota bez jaja i počnite uzimati 1-2 puta dnevno, ali samo tako da se osjećate ugodno. Ostanite pola dana na nekoliko dana i kada se pobrinete da vam ova tehnika ne uzrokuje nelagodu, idite do kapi, a ako vidite za 2-3 dana da ste u redu i jedna kap ne uzrokuje probleme - i polako se krećete dalje Ako osjećate nelagodu barem malo u isto vrijeme, napravite korak, pa čak i dva koraka unatrag, ojačajte svoj položaj i krenite prema terapeutskoj dozi.
Želim vam razboritost i pobjedu nad bolešću.

Neki ljudi ne mogu uzimati lijekove koristeći standardne režime, ali razumijem da se pokušavate prisiliti na standarde, mislim na pad broja, učestalost davanja, itd. Imam iskustva u uzimanju MMS-a i CDS-a, čak sam dostigla doze koje prelaze preporuke, ali sve sam to učinila PO-C-T-E-P-E-N-N-O. Znam iz prve ruke kako je neugodna MMS poruka nakon predoziranja i kako vas neke misli o tome žongliraju, a ja sam vas o tome upozorio na svojim postovima. Sada imate svoje iskustvo :-). Što bih dalje radio u tvojoj situaciji. Ako imate vremena, odgodite MMS prijem na nekoliko tjedana, ali obećajte sebi da ćete se vratiti na njega. Pijte u ovom trenutku naravno s vitaminom C, puno svježeg svježeg soka i žive hrane, opustite se. Zatim pronađite svoju MMS poruku i krenite nigdje bez žurbe, počnite s kapom pola čaše kompota bez jaja i počnite uzimati 1-2 puta dnevno, ali samo tako da se osjećate ugodno. Ostanite pola dana na nekoliko dana i kada se pobrinete da vam ova tehnika ne uzrokuje nelagodu, idite do kapi, a ako vidite za 2-3 dana da ste u redu i jedna kap ne uzrokuje probleme - i polako se krećete dalje Ako osjećate nelagodu barem malo u isto vrijeme, napravite korak, pa čak i dva koraka unatrag, ojačajte svoj položaj i krenite prema terapeutskoj dozi.
Želim vam razboritost i pobjedu nad bolešću.


Oh, hvala vam puno! Tako sam ti zahvalan!
Da, čitam te, ali izgleda da sam morao akumulirati svoje iskustvo.
Uostalom, odlučio sam to učiniti - postalo je loše, smanjio sam dozu i broj doza. Smjestite ih na tri dnevno, ali ponekad radim dva. Ako se prije doziranja trese, preskočite. Sutra idem na analizu.

breganika,
Iz dubine srca želim vam dobre testove i općenito sve najbolje.

Rezultat su leukociti 40 (manje za 15,4 u usporedbi s prethodnom analizom), limfociti 72 (bilo ih je 74).
Malo usporedbe nije točno, jer zadnji put laboratorijski pomoćnik nije radio automat.
Jako MMS, a ne odbiti. Potrebno je dalje gledati u dinamiku. Moj laboratorijski radnik je prestao, ali ovaj, čini se, nije loš, čak je pokazao moje limfocite kroz mikroskop. : D

Nema referentnih vrijednosti. Dobri testovi ili loše, kako ocjenjujete? Je li bilo bolje prije ili poslije?

Imam postupno povećanje leukocita i limfocita. Posljednja analiza bila je 17.06. U usporedbi s njim, leukociti su se smanjili za 14,4 jedinice. U mojoj bolesti, svakih deset igra ulogu, pa ako je prethodni dobro obavljen, postoji poboljšanje.

Dakle, bilo bi vrijedno nastaviti, samo poboljšati metodu, kako je savjetovao MikEB.

Zato pišem da trebate gledati dalje. Ako dođe do smanjenja za nekoliko tjedana, definitivno će uspjeti.

Hrabro. Imunitet koju obučavate))). Našao sam nekoliko korisnih stranica s alternativnim tretmanima. Postoji mjesto s potpunim potvrđenim izlječenjem, postoji nekoliko sa značajnim smanjenjem leukocita. Ako je moguće, dat ću vam linkove.
O meni 55 godina. CLL od listopada 2013. Prema starim analizama (nedostaje mi liječnik od 2011. godine (možda od 2009., ako izbrojite 4,9 limfocita bitno).

Arin, samo ću ti biti zahvalan!
Nikada nisam sreo nekoga da se oporavi, ne na tim stranicama, čini se, idem. - (
Eksperimentiranje na vlastitu odgovornost, u pravu ste.
A vi sami pokušavate nešto od alternative, ili iz naroda?
Usput, mi smo istih godina!

Ne znam je li moguće dati linkove na druge izvore (strane forume). Ako je moguće, dat ću vam vezu gdje se osoba oporavila od CLL-a. Istina, imao je 28 godina. I mogu dati vezu Australcu koji je spustio svoje bijele krvne stanice sa 77 na 3.
Imam velike planove, imam puno informacija od stranaca. Ipak, imaju takve pacijente - 160.000. A u Rusiji imamo oko 15 000. Ne znam kako ste u Kazahstanu. Iako sam, ako sam vas ispravno identificirao, zapamtite da ste Rus

Po mom mišljenju, možete dati linkove. Vidio sam što daju. Svi smo ovdje u potrazi za metodama liječenja.
U najgorem slučaju, možete pisati u lichku.
Ja, kao što sam se, navikla na to, čak i ne smatram to lijekom, uzalud, pretpostavljam.
Samo još dugo vremena da ga upotrijebim. Jedem pelud (kupujem i miješam med). Pijem čaj samo zeleno, ponekad cikoriju pijem umjesto kave. Osim toga, ekstrakt čaja u kapsulama (ne sjećam se doze, staklenku kod kuće). Vidio sam jednu kapsulu, sada dvije.
Da, stranci imaju više ljudi s CLL. Ja sam Rus, ne griješite.
Živim u Kazahstanu 9 godina. Kazahstanci su vrlo rijetko bolesni, a CML. Često imaju nizak hemoglobin ili akutnu leukemiju. To je sve što mislim - možda jedu nešto što nam ne smeta?
Ponekad se sjećam o svom bolnom, malo tužnom, naravno, ali morate živjeti!
Nakon kemije sam otišao na ples i to je tako okrepljujuće! Raste raspoloženje!
A u kolovozu, kćerka daruje - rodi se unuk! Na prvom mjestu!
Život ide dalje!

Zatim dajem linkove svih korisnih koje sam iskopao

Ovdje je malo nejasno, puno linkova gdje kupuje. Rezultat je kratkotrajan. Ali vrijedi čitati

Ovdje, po mom mišljenju, najzanimljivije

Sada sam prošao analizu za metale i druge toksine (za kosu). Dobit ću odgovor, pisat ću mu

Ovdje je samo znatiželjan. Ali, koliko ja razumijem, nema posebnih rezultata.

Ovaj blog govori o novim lijekovima. Radi se o službenoj medicini, ali me malo smiruje. Piše liječnik, rođen u Kanadi iz Sjedinjenih Država. Premještena TCM (on je Ashkenazi Jevrejin)

Ovdje je CLL Forum za podršku
http://translate.google.ru/translate?hl=rusl=enu=http://www.dailystrength.org/c/Chronic-Lymphocytic-Leukemia-CLL/forumprev=/search%3Fq%3Dforum%2Bcll%26newwindow % 3D1% 26sa% 3DX% 26hl% 3Dru% 26biw% 3D1275% 26bih% 3D582
Mnoge korisne alternative, kao što su kalcij i D3. Ali ne idem na web-lokacije koje preporučuju, ne želim negativ
http://translate.google.ru/translate?hl=rusl=enu=http://www.dailystrength.org/c/Chronic-Lymphocytic-Leukemia-CLL/forumprev=/search%3Fq%3Dforum%2Bcll%26newwindow % 3D1% 26sa% 3DX% 26hl% 3Dru% 26biw% 3D1275% 26bih% 3D582

Također me vraćaju u normalu s istraživanjima Carla Joona. Postoje KI. I također idealna remisija)) Ali u našoj bolesti samo 50% do sada. Ali oni rade.
Čestitke za vašu unuku. Moje djevojke još ne rađaju)))

+uzimanjem sode (metoda dr. Yanga, podizanje ph, imam adenokarcinom endometrija).

Koji je vaš ph? Kako mjerite?

Zatim dajem linkove svih korisnih koje sam iskopao


Vrlo zanimljivo za čitanje!
Usput, na neki sam način naišao na članak u kojem je bolesnik s CLL-om bio izliječen od Božje prehrane (Aleluja). Posebno sam tada tražio dijetu.
Ali. Zanimljivo. Australac, čiji su se leukociti smanjili, nije slijedio vegetarijansku prehranu.
Prvo, naravno, popeo se na mjesta s iscjeljenjem.

Koliko ja razumijem, leukemija ne bi trebala slijediti vegetarijansku prehranu. Čini se da je potrebno 70-80% povrća i slično, a neki mesni proteini su potrebni.
Sada pokušavam piti ekstrakt zelenog čaja (pisao sam o tome). Ali kad sam od siječnja počeo piti čaj, imao sam povišen AST i ALT-2 puta veći od normalnog. Onda se vrati u normalu. Morat ćemo odabrati ono što je u ovom slučaju važnije - leukocite ili pokazatelje jetre. Zatim popijte tečaj kvercetina- (heljda u kapsulama))). Počeću od 20. srpnja. Nakon rezultata analize toksina, pokušat ću zatražiti kompletan popis analiza koje je Australac podnio. I pokušaj potražiti travara. Formula leukocita provjeravam svakih 7-10 dana. Sve visi

Da, čitao sam da nam je protein potreban. Ovdje preporučujemo meso konja, smatra se najčišćim mesom. Kad sam bio na dijeti od heljde, također su mi rekli - zašto ne probati kvercetin u kapsulama. Koncentracija je veća. Želim ponoviti dijetu heljde, ali nakon završetka sezone voća i bobica.
Herbalist bira stajanje. Otišao sam u jedan. Iskreno, mjesec dana sam pio zob - to bi bilo dovoljno za 10 konja. :-)
Kad sam došao, počeo sam s činjenicom da. Raisa Gorbačov je umrla, a vi još uvijek hodate. Tako gadno. Štoviše, bilo je posve drugačije.
Htjela sam pitati - gdje je analiza kose, o tome sam čitala u linkovima, ali kako to zovemo i gdje se to može učiniti.

Hrana je previše ograničena na povrće i voće.
Analiza obavljena u invitro. Imate li ga u Kazahstanu? Ako postoji, reći ću broj. Ali još ne znam rezultate, pa ga ne mogu preporučiti. Ali ovdje imam pečat-8 i sve amalgame. I još 3 mosta.


Da, ispada da je INVITRO.
Brtve i mostovi prekratki! Da, i ispod kruna tih ispuna.

S kiselosti, ja također ne stvarno, do večeri nekako uspjeli doći do 7, a ujutro-6 i ne više. Pročitajte savjete o sokovima.

Nigdje ne mogu naći lakmus papir (možda loše gledam).
Pročitao sam tvoje veze, ali ne sve. Hvala još jednom!
Došao sam do zaključka da moramo povećati količinu zelenog čaja. Vitamin D dodajte (nisam ga uopće popio) i vitamin C.
Sada ću završiti eksperiment s MMS-om, jer ne preporuča se da postoji vitamin C, a širenje u vremenu je nezgodno.

Danas sam tražio informacije o MMS-u, naišao sam na web stranicu - www.salinomycin.ru


Stranica je čudna, ne otvara do kraja.. Jeste li pokušali ići duboko? otvoriti?
Tu je rasprava o lijeku Salinomycin, koji koristi ovu tvrtku. s drugog foruma.
http://rak.flyboard.ru/topic988.html

Stranica je čudna, ne otvara do kraja.. Jeste li pokušali ići duboko? otvoriti?
Tu je rasprava o lijeku Salinomycin, koji koristi ovu tvrtku. s drugog foruma.
http://rak.flyboard.ru/topic988.html

Čini se da se otvara sa mnom, piše se o samoj drogi. Nejasna, koja pomaže sa svim vrstama itd.
Općenito, primijetio sam da je za nas malo djelotvorno.

Uspio sam naručiti lakmusov papir na internetu. U ljekarnama, također nisam pronašao.


Adresa nije spremljena? U kolovozu ću biti u Rusiji, naručit ću kćer ako ih ne pošalju u Kazahstan.
O čaju - i ako piješ Kars za jetru? Kemijom su nam rekli da je popijemo.

Ovdje sam kupio test trake

Razmišljala sam o Karsu i tako nešto. Ponovit ću AST i ALT 1. kolovoza i onda ću odlučiti o prijamu Karsa.
Općenito sam na gubitku - teško je i neobično da se izliječim. Posljednji put kad sam bio bolestan 2005. bio je kolecistitis. Moj curenje nosa traje 2-3 dana, nema više. A onda je podlegla pozivu na liječnički pregled i dobila dijagnozu. Dakle, još uvijek ne mogu zamisliti kako liječiti-proučavati samo dijagnozu koju sam izrazio. Pa, tražio sam metode liječenja.
Zaista se nadam ovome
http://remedium.ru/news/detail.php?ID=62462)))))

Ovdje sam sada proučavao kako se prema meni odnosio moj kolega na nesreću iz Australije. Pristup je zanimljiv, sustavan. Zove se Free Radical Therapy. Proučavamo biokemiju tijela, tražimo slaba mjesta, odstupanja, održavamo imunološki sustav koji troši glavne sile. Tada se tretiraju ove slabe točke - odstupanja od norme. U ovom slučaju, u početku je potrebno proći test krvi za najmanje 48! pokazatelji. Pretpostavljam da ni jedan liječnik s nama, ai vaš, posebno, nije u stanju analizirati takav broj pokazatelja. I liječiti, da alternativne metode.
Općenito, trebate polako tražiti načine kako se izliječiti.

Ove godine, u školi, susreo sam tri žene s CLL. Dvije žive u Ukrajini. Jedan od njih dobio je boravišnu dozvolu u Rusiji i prošao je tečaj kemije (fludara i ciklofosfamid), sada je u remisiji. Drugi leukociti bili su prije 30 mjeseci, a sada ne može doći u Donjeck zbog testiranja zbog bombardiranja. Pije sok, ništa više. Treći živi u Moskvi, a sada se podvrgava eksperimentalnom liječenju u klinici Blokhin. U Tomsku su mi rekli da odvučem vrijeme, a ne da žurim na liječenje, jer u pristupu su tri lijeka u završnim fazama ispitivanja, koji imaju velike nade da će se CLL moći liječiti.
Ovdje i nacrtaj. U bolnici nisu išli za 3 mjeseca, jer Moje vikanje, pa sam već legla na kemiju. Vika je počela čim su leukociti bili izvan norme i bili su 10,3. Ne zna kako govoriti mirno, ali ne želim trošiti živce.
Hvala na adresi!
Ali MMS je vrlo teško popiti.

I o kojim ste drogama razgovarali?
Pomaže li joj soda?

Lijekovi nisu imenovani. Žena koja ne zna ime na eksperimentalnom liječenju također ne govori.
Onaj koji pije soda kaže da su se leukociti u početku smanjili za oko 10 jedinica i da su stajali 4 mjeseca na mjestu. Barem se ne povećava. Ali sada dugo nije prošlo analizu.
Dobio je odgovor (o salinomicinu) tražeći ekstrakt.
Pokušat ću poslati ono što imam. Izjava mi neće olakšati.

Dobio je odgovor (o salinomicinu) tražeći ekstrakt.

Kakva izjava. A ako osoba ne živi u Rusiji, onda možda neće biti nikakvih izjava. Mislim da je potrebno opisati njihovu dijagnozu, rezultate analize.. i pitati mogu li pomoći. Koliko je i tako dalje.

Kakva izjava. A ako osoba ne živi u Rusiji, onda možda neće biti nikakvih izjava. Mislim da je potrebno opisati njihovu dijagnozu, rezultate analize.. i pitati mogu li pomoći. Koliko je i tako dalje.

Tako sam i poslala rezultate svih analiza (UAC, biokemija, citologija, itd.). Postavljena pitanja o cijeni, dostavi. Očekujem da će odgovoriti.

Tako sam i poslala rezultate svih analiza (UAC, biokemija, citologija, itd.). Postavljena pitanja o cijeni, dostavi. Očekujem da će odgovoriti.

Nitko mi ne odgovara.
Jučer mi je bilo drago što MMC pije normalno, ali danas je opet gadan, čak i želudac tako pritiska. Moramo se opet odmoriti.

A kada ćete napraviti analizu kontrole?

Jučer sam to pomislio za tjedan dana, a danas sam odlučio predati se u subotu kako bih provjerio učinak MMS-a.

Otkazivanje pretplate je rezultat takve patnje)))

Pa, odjavite se.
Rezultat me uopće nije zadovoljio. Kao i kod CML-a, to ne djeluje.
Leukociti 60,2 (+20,2)
Limfociti 82 (= 10).

Naravno, neću izbaciti MMS. Usput, ako je netko iz Kazahstana, mogu donirati na suđenje. Ili, letim u Tomsk preko Novosibirska u kolovozu, tko želi pokušati, ponijeti ću ga sa sobom.

Sada sam odlučna s tjednom, što dalje doživjeti i boriti!

breganika, napisali ste: "ASD, srčani, akonit, dali su pozitivnu dinamiku."
Možda napuštena uzalud?
Pokušajte s hemlockom, kako MikEB savjetuje.

U Tomsk u onkološkom centru jesti?

breganika, napisali ste: "ASD, srčani, akonit, dali su pozitivnu dinamiku."
Možda napuštena uzalud?
Pokušajte s hemlockom, kako MikEB savjetuje.

U Tomsk u onkološkom centru jesti?

Kao što MikEB savjetuje, bojim se. Pokušalo bi i pod nadzorom.
Sada se naginjem prema SDA. Za tjedan dana ću početi piti.
Idem u Tomsk, bez obzira jesam li shvatio ili ne, ne znam. Ako liječnik ne ide na godišnji odmor, definitivno ću otići.

breganika, pokušaj doći, dobre kritike o njemu.

IMHO, ne možete bacati otrove.

Načini pripreme kompozicija hemlock-a, kao i načini da ga upotrijebite mnogo. Svaki iscjelitelj se drži svoga. Postoje, naravno, i uobičajeni načini uključivanja u mnoge knjige.
Tehnike sugeriraju rad sa suhom travom i svježim. Najčešća uporaba suhe trave.
Osnovni recept tinkture na suhoj travi je 10g trave na 100ml votke (u nekim slučajevima se preporuča alkohol) da se tjedan dana inzistira na tamnom mjestu, a zatim se procijedi.
Ova tinktura se naziva 10%.
Ova tinktura se koristi u metodi Tishchenko Yu.V.
Uzima se od jedne do dvadeset kapi dnevno tinkture kukuta. U prosjeku: dvije kapi po žlici vode pet puta dnevno, tijekom deset dana, pauza od 2 mjeseca.
Ista tinktura se koristi u tehnici zvanoj "Tsarskaya":
Najpopularnija, ali nesigurna tehnika je “kraljevska” biciklistička tehnika. U Bibliji se psalmist David žali Bogu: "Udario si me svim valovima." S tom metodom odlučio sam slomiti glavu neprijatelja prokletstva.

Ujutro na prazan želudac, sat prije obroka, dajemo jednu kap infuzije za pola čaše vode. Sutra, u isto vrijeme, već će biti dvije kapi, i tako, dnevno povećavajući dozu po jednu kap dnevno, dostižemo 40 kapi, nakon čega se postupno, smanjujući jednu kap svaki dan, vraćamo u jednu. I tako je potrebno ponoviti nekoliko puta, sve do potpunog nestanka tumora. U isto vrijeme, tijelo dobiva dovoljan imunološki potencijal kako bi samostalno kontroliralo stanje stvari u budućnosti.

To je djelotvorna tehnika, a ima i slučajeva kada su beznadni ljudi potpuno eliminirani od raka - raka dojke, raka jednjaka, raka želuca, raka jetre i općeg raka, koji se ovim tehnikom potiskuje kukuljicom. Ali iskustvo s pacijentima sugerira da nisu sve te doze sposobne, a ponekad egzacerbacije počinju nakon 25 kapi, pa je moj savjet o ovoj tehnici takav da je bolje ne doživjeti sudbinu, a oslabljeni bolesnik ne prelazi 25 kapi. Naravno, ove doze vrijede za koncentraciju dobivenu u postupku priprave tinkture u takvim omjerima kao što je gore opisano.

Ako smo do početka tretmana imunološki sustav posadili do kraja i, ako smo osuđeni na propast, imali smo samo tinkturu pod vlastitim rukama, prikovavši slabe nade na nju, onda, počinjući drugi ciklus, imamo zamjetne pozitivne promjene u smjeru oporavka - pristojan imunološki sustav. potencijalni (hemlokularno kvalitativno poboljšava imunološki sustav) i opet istu tinkturu kukuta. Ali najvažnije što smo do tada stekli je povjerenje u odabrani lijek i dobro raspoloženje. I to je testirano u praksi.

Međutim, najčešća moja tehnika je najsigurnija i najučinkovitija - 15 kapi, gdje se postupno, kao u prvom slučaju, podigne na ovu dozu, držimo ovaj broj kapi i pratimo ga do potpunog oporavka.

S neoperabilnim rakom i posljednjim stadijima, koristi se Nikiforov Yu shema.Trebate početi s pet kapi, a zatim dodavati po jedan svaki dan. Donosimo broj kapi na trideset. Nakon toga počinjemo oduzimati. Također smanjiti jedan na pet. Odmorite se pet dana i ponovite tečaj. Dakle, tri tečaja. Prijem tri puta dnevno. Kapljice stavljamo u vodu - 50 ml.
Nanesite isti i sok od lišća. Također u omjeru pada, dvije kapi po žlici vode.

Nažalost, ne mogu dati link na izvor, kopirao sam ga za sebe, ovdje na forumu.

Privremeno zdrav

"Moja sestra, koja još nije navršila 45 godina, boluje od raka krvi - kronične limfne leukemije. Otkriveno je prije otprilike godinu dana. Sestra je dobila moderni besplatni tretman koji ju je brzo stavio na noge. Sada se moja sestra osjeća zdravom. Ponovno radi, hoda sa svojom unukom, sretna je što može raditi s našim vrtom, ali me tjeskoba ne ostavlja, doktori kažu da ne mogu jamčiti potpuno ozdravljenje, nažalost, bolest će se vratiti - možda za 2 ili 3 godine, a možda i ranije.lijek mora biti spreman, ali sada postoje velike poteškoće s lijekom, a program dopunske opskrbe lijekovima je promijenjen, sada liječnici ne mogu propisati lijek koji je potreban pacijentu. "Iznad" proračun je smanjen do kojeg naši liječnici - ako želite ili ne žele - moraju stati I lijek za moju sestru je vrlo skup - ne možemo sami to riješiti, čak i ako skupimo novac za cijelu obitelj.Tu je problem: mogu dobiti lijek za sestru, ili pomoći 20 bolesnika s drugim bolestima. No, je li moguće postaviti pitanje? Što da radimo? Objasnite kako će se takvim pacijentima pružiti oni koji trebaju vrlo skupe lijekove. Uostalom, njihovi životi ovise o tome! "

S poštovanjem,
M. Mamontov,
Naberezhnye Chelny

Dobivši takva pisma s zastrašujućom pravilnošću, zamolili smo našeg dopisnika da se sastane s članom Centra za hematološka istraživanja Ruske akademije medicinskih znanosti koji se bavi problemom kronične limfocitne leukemije, kandidatom medicinskih znanosti Yevgeny Nikitin. Htjela sam razumjeti kakva je prognoza bolesnika s rakom krvi, zašto su lijekovi tako skupi da mogu pomoći takvim pacijentima, te koji se koraci poduzimaju kako se osobe koje pate od takvih teških bolesti ne osjećaju bespomoćno i napušteno.

Rossiyskaya Gazeta: Yevgeny Alexandrovich, molim vas recite nam o kroničnoj limfocitnoj leukemiji. Kakva je prognoza i koliko često ljudi pate od ove bolesti?

Evgeniy Nikitin: Kronična limfna leukemija (CLL) je tumor koji nastaje iz limfocita, stanica imunološkog sustava. Bolest se manifestira oštećenjem periferne krvi, koštane srži, limfnih čvorova i slezene. Glavni problemi su povećanje broja bijelih krvnih stanica, povećanje limfnih čvorova i slezene, pojava anemije, krvarenja i osjetljivosti na infekcije.

CLL češće ljudi dobivaju preko 50 godina. Teško je govoriti o učestalosti CLL-a u Rusiji, budući da objektivni statistički podaci nisu dovoljni. Trenutno se stvara nacionalni registar. Naravno, glavni hematolozi gradske i regionalne ljestvice imaju prilično točne brojke, prema kojima naručuju potrebne lijekove. Približno se može reći da se u Rusiji svake godine ponovno pojavi 4,5 tisuća bolesnika s CLL.

RG: To je bolest u kojoj se računa danima i tjednima?

Nikitin: Ne, kronična limfocitna leukemija je bolest koja se polako ponavlja. Reći ću više, 40 posto pacijenata ne liječimo odmah nakon dijagnoze. Zvuči vrlo čudno: za većinu onkoloških bolesti princip je istinit: što ranije tumor otkrije, to su šanse za oporavak veće. CLL - tekući tumor, s njim ne možete ukloniti ništa, ova bolest se u početku distribuira po cijelom tijelu. Ponekad se bolest dugi niz godina odvija gotovo bez dinamike, a ponekad vrlo brzo postavlja pacijenta na granicu između života i smrti.

Posljednjih godina smo uspjeli razviti molekularne markere koji predviđaju tijek B-CLL-a, ali će proći još nekoliko godina dok ne dobijemo dokaze koji opravdavaju raniji početak terapije u bolesnika s lošom prognozom. Dakle, sada liječnici diljem svijeta pridržavaju se taktike očekivanog promatranja do pojave indikacija za terapiju. Tijekom tog razdoblja, bolesnika treba redovito nadzirati liječnik. Nažalost, s vremenom se čini da većina slučajeva ima ozbiljnih problema. Glavna opasnost povezana je s teškim infekcijama i krvarenjem.

RG: Zašto CLL zove bolest druge polovice života?

Nikitin: Djeca i mladi ne dobiju bolesnu CLL. Osim toga, učestalost otkrivanja ove bolesti raste s godinama. Stoga se vjeruje da je CLL bolest starijih osoba. Ali moram reći da je posljednjih godina bolest snažno "mlađa". Očigledno, to je zbog poboljšanja kvalitete dijagnoze. Pojavile su se moderne, točnije metode - imunofenotipizacija i imunohistokemija, zahvaljujući kojima smo naučili bolje razumjeti vrste tumora limfnog sustava. Prema Državnom istraživačkom centru Ruske akademije medicinskih znanosti, 40 posto bolesnika s CLL-om su osobe mlađe od 55 godina. Vi razumijete da je ovo vrijeme produktivne aktivnosti, društvenog djelovanja. CLL je najčešći tip leukemije u odraslih, ima mnogo takvih pacijenata. Stoga je liječenje takvih bolesnika ozbiljan društveni problem.

RG: Pričajmo sada o liječenju takvih pacijenata. Što je prvi tretman za CLL i kako se on sada tretira?

Nikitin: S liječenjem CLL-a došlo je do velikih promjena. Ranije smo imali na raspolaganju lijekove koji su se mogli koristiti samo za palijativno liječenje s ciljem ublažavanja simptoma bolesti i poboljšanja stanja pacijenta. Danas su razvijene dvije temeljno nove klase lijekova. To su purinski analozi i monoklonska antitijela.

Liječenje monoklonskim antitijelima naziva se i imunoterapija. Ima niz nevjerojatnih svojstava. Učinak imunoterapije je visoko selektivan, tako da je lišen brojnih nedostataka svojstvenih konvencionalnoj kemoterapiji. Tijekom imunoterapije kod ljudi kosa ne ispada, nema mučnine, stomatitisa i mnogih drugih ozbiljnih komplikacija, koje se ne razvijaju kao posljedica same bolesti, nego zbog toksičnosti kemoterapije.

No, najvažnije je da uz korištenje ovih novih lijekova naučili smo postići stanje u CLL-u, koje se naziva remisija, u kojoj su odsutne sve manifestacije bolesti. Nažalost, to ne znači konačni lijek, bolest se može vratiti nakon nekog vremena. No, dok je osoba zdrava nekoliko godina. Taj uvjet možete nazvati "privremenim zdravljem".

Na kraju, sve u ovom svijetu je privremeno. Ljudi koji su primili moderan tretman mogu se vratiti normalnom načinu života, raditi, odgajati djecu ili unuke, uživati ​​u životu. A ovo je prava mirna revolucija. Ranije je bolesnik bio vezan za bolnicu, njegov život je bio beskrajan tretman. Danas smo naučili kako pružati prilično dugo, za nekoliko godina, intervale bez bolesti, kada se može vratiti u punopravni život. Siguran sam da ćemo u narednim desetljećima naučiti kako izliječiti CLL. Danas je glavni zadatak liječnika da trajanje remisije traje što dulje, a razdoblja liječenja budu što kraća i praćena minimalnim problemima. Danas je moguće.

RG: Poznato je da su ovi inovativni lijekovi vrlo skupi. Zašto je to tako?

Nikitin: Proizvodnja je skupa, osobito monoklonska antitijela, budući da je riječ o high-tech procesu. Osim toga, ne radi se o odabiru jedne od desetak dostupnih lijekova ili preferiranju jedne vrste terapije drugoj. Riječ je o drogama koje zdravstveni sustavi svih civiliziranih zemalja uključuju u standarde liječenja CLL-a.

Prije nego što lijek dosegne tu razinu, prolazi dvije faze predkliničkih i trećih faza kliničkih ispitivanja. Većina lijekova se odbacuje u fazi pretkliničkih ispitivanja. U prvoj fazi kliničkih ispitivanja odabrana je sigurna doza lijeka, u drugom se učinkovitost ispituje kod najtežih bolesnika, au trećem se novi lijek ili tretman uspoređuje s drugim, najučinkovitijim u ovom trenutku. Klinička ispitivanja faze 3 su međunarodna istraživanja koja uključuju brojne klinike. Ako lijek dosegne treću fazu - to je veliki uspjeh programera. Ali jedinice dosežu.

U CLL-u, na primjer, razvijeno je nekoliko purinskih analoga, ali samo jedan. Novi lijekovi se često stvaraju u sveučilišnim laboratorijima, ali nijedno sveučilište, niti jedna država ne može financirati opsežna klinička ispitivanja i izdržati rizike povezane s manje uspješnim lijekovima, koji su većinom. Čak i ako ste napravili lijek koji liječi rak, a to je apsolutno očito, morat ćete organizirati desetke kliničkih ispitivanja u različitim zemljama kako biste uvjerili svjetsku zajednicu i regulatorne organizacije Sjedinjenih Država (FDA) i Europe (EMEA) da je ona sigurna i učinkovita. Nema drugog načina. Inače će biti tragedija, od kojih je farmakologija znala mnogo. Tamo dolazi cijena.

U međuvremenu, put nove droge se ne završava. Lijek je dostupan liječnicima, a njihova je zadaća naučiti kako ga primijeniti što učinkovitije. I moram reći da ova faza ponekad može biti vrlo važna. Na primjer, u CLL-u, kombinirani režimi su razvijeni nakon registracije ključnih lijekova koji su najučinkovitiji. Post-registracijske studije provode se na inicijativu liječnika, ali ih često financiraju razvojne tvrtke.

Onkologija je uvijek bila skupa. Nećete navesti niti jedan jeftini lijek protiv raka razvijen u posljednjih 10 godina. Ali pogledajte kako su njegove sposobnosti narasle. Naravno, prosječna osoba - ne samo u našoj zemlji, već iu drugim zemljama svijeta - jednostavno nije u mogućnosti platiti ovaj tretman. Osiguravajuća društva ili država platit će liječenje. Prije nego što se pojavio program DLO, jedinicama su bili dostupni novi lijekovi za liječenje CLL-a, iako su se u Rusiji pojavili već duže vrijeme. Samo je program DLO učinio da novi moderni tretman bude dostupan onima za koje je to bilo potrebno iz zdravstvenih razloga. Nažalost, situacija se ponovno dramatično pogoršala.

RG: Sada se čini da je donesena odluka o dodjeli onkohematologije u poseban potprogram, a možda i za pojedinačne bolesti. Kako se osjećaš zbog ovoga?

Nikitin: Teško mi je komentirati situaciju s programom dopunske opskrbe lijekovima (DLO), jer za to nemam dovoljno informacija. Mogu reći samo jednu stvar: do 2005. godine situacija je bila jednostavno žalosna. Znali smo da postoje novi lijekovi, imali smo iskustva u njihovom korištenju u središnjim institutima i pojedinim klinikama, ali za veliku većinu pacijenata ovo liječenje je bilo potpuno nedostupno. Prava promjena dogodila se 2006. godine, kada su skupe droge prestale biti u očajnom deficitu i ljudi su napokon ugledali svjetlo na kraju tunela.

Kako točnije reći. Citirajući Jonathana Swifta, zaustavili smo se "kako bi iskrivili želje, odrezali noge kad nam trebaju cipele." Sve zahvaljujući DLO programu. Ali. Sada, nad ljudima koji su počeli dobivati ​​tretman, ponovno su prijetili da će izgubiti lijekove koji im spašavaju živote. Ponovno je nemoguće ništa napisati. Mnogi pacijenti počeli su liječenje i prisiljeni su ga prekinuti zbog nedostatka lijekova, a to se ne može učiniti. Ruski standard liječenja CLL-om, koji uključuje nove lijekove, razvijen je i očekuje se odobrenje Ministarstva zdravstva i socijalnog razvoja Rusije. Dakle, pitanje je sada isključivo u nadležnosti državnih struktura koje se bave ovim problemom.

Hoće li se produžiti život naših sugrađana koji su prijeko potrebni suvremenom liječenju ili će iskustvo iz 2006. postati legenda koja se nikada nije ostvarila? Na ovo pitanje još nema odgovora. Željela bih se nadati da će biti pronađena u najkraćem mogućem roku.

KRONIČNI LIMFOLEIKOZA

1. Fludar - jedan od osnovnih lijekova u liječenju limfocitne leukemije.


2. Nakon kemoterapije potrebno vam je vrijeme, dobra prehrana i zaštita od infekcija.


3. O BADOVU ne mogu ništa reći: prema njima se ponašam neutralno, tko želi - prihvaća. Za mene osobno, nisam vidio nikakvu posebnu korist.


4. Za učinkovitost terapije ponekad se dodaje lijek Mabthera. No, za njegovo imenovanje, potrebno je potvrditi prisutnost dijabetesa 20 pozitivnih stanica (to je u nadležnosti hematologa ili onkologa).


5. Očekivano trajanje života je različito, ovisi o mnogim čimbenicima. Zaraenn, nitko ne može predvidjeti. Najčešći uzrok smrti je infekcija. I tek onda sama limfocitna leukemija. S obzirom na mladu dob, malu leukocitozu i masu tumora, prognoza je relativno povoljna.

Kronična limfocitna leukemija

Kronična limfocitna leukemija

Halo, reci mi kako da idem na liječenje?

Dobra večer, Marina. Primili smo vašu poruku i povezali vas s vodećim klinikama u Izraelu koje su specijalizirane za liječenje onkohematoloških bolesti. E-poruka s potvrdom trebala je stići e-poštom.

Ostale teme na forumu

Problem ruske analize - što je to?

Izveo je krvni test za imunotipiziranje limfocita u Invitro i bolnici Botkin. Dane su upite o opremi i reagensima na kojima su provedene analize. Sva oprema i reagensi "uvezeni" Drugi je ultrazvuk. Ja, kao predstavnik egzaktnih znanosti, još uvijek ne razumijem što Izraelci vide.

kronična limfocitna leukemija

Preliminarna dijagnoza je kronična limfocitna leukemija, napravljena na temelju analize krvi. Poslano hematologu (još nije otišao, odmor i sve to).

Hemoglobin 145,
Leukociti 23,6,
Metamilociti 4,
Band jezgra 5,
Segmentalni broj 17,
Limfociti 79.

Liječenje hll recenzije

Savjetujte kako biti u ovoj situaciji.
mojoj rođakinji je dijagnosticirana limfocitna leukemija, to je starija žena, stara 85 godina, nakon što je izvršila test krvi, pokazalo se da hemoglobin
84, i leukociti 40. Limfociti su također precijenjeni, ali ne sjećam se koliko.
Nakon drugog ponovnog uzimanja krvi nakon mjesec dana, analiza je ostala ista - nije se pogoršala, hematolog je odmah dao upute za hospitalizaciju, objasnio je da to nije zbog leukocita, zbog niskog hemoglobina, te da će imati punkciju kičmene moždine, transfuziju krvi i Pa, to je nakon dodatnog pregleda, mi, rođaci u šoku, je li takvoj starijoj osobi potrebna punkcija i kemoterapija, pa je jasno da hematopoetski sustav ne funkcionira dobro, zdravstveno stanje je zadovoljavajuće: ona hoda, radi sve Što će se dogoditi nakon takvog tretmana? Dok ga ne stavimo, kupimo lijekove i liječimo ga kod kuće.

Na internetu u imeniku liječnika pročitao sam da postoje mnoge vrste leukemije i blagi oblik limfocitne leukemije ne liječi.To nije kao onkologija, nego slabljenje hematopoetskog sustava u starijih osoba.

Liječnici i svi koji znaju, savjetuju što učiniti u ovoj situaciji bolje.

Tema: Limfocitna bolest

Molim vas, molim vas, tko zna!

Moja majka ima dijagnozu kroničnog lifleukoze. Iako nema očitih kliničkih manifestacija, a liječnici u onkološkom ambulanti ne obraćaju pozornost na nas apsolutno! Očigledno, možete otići tamo u posljednjoj fazi bolesti, kada dovedete na kolica!

Mama ima 60 godina, dijagnosticirana je prije godinu i pol. Tijekom tog vremena, krvni testovi su se pogoršali. U onkološkom ambulanti nisu dane apsolutno nikakve preporuke, osim testova krvi.

Što se može učiniti kako bi se usporio tijek bolesti? Koji su potporni lijekovi ili dodaci prehrani potrebni u ovom slučaju? Je li naznačeno homeopatsko liječenje?

U klinici za oftalmologiju, gdje je majka liječena, nakon što je saznala dijagnozu, konzultirala ju je imunolog i izvršena imunološka pretraga. On je, naravno, daleko od norme. Bila je vrlo iznenađena što hematolog nije napravio takvu analizu. Rekla je da moja majka neće nauditi da pohađa tečaj. "Laferon", Ali znam da je pacijentima teško nositi.

Gdje dobiti kompetentan savjet i savjet hematologa? Pomoć.

Za cijelu Odessa, hematološki odjel je samo u onkološkom ambulanti, a kakav je bio stav - već sam rekao

Za početak, objavite podatke periferne krvi i recite mi stanje Perf. l / čvorovi i jetra, slezena: nisu potrebni dijetetski dodaci niti homeopatija; S određenom krvnom slikom ili bolesnikovim stanjem započinje liječenje citostaticima s ciljem obuzdavanja rasta broja limfocita. Do ovog trenutka nije bilo liječenja u svijetu.

Imunološka konzultacija ili analiza imunograma ne utječe na pacijentovu taktiku, jer hiperprodukcija limfocita prirodno utječe na imunološki sustav i, općenito, ovi bolesnici imaju različite abnormalnosti imunodeficijencije (a imunolog u oftalmološkoj klinici, naravno, nije ni čuo za to). kao i kod AIDS-a, oni liječe virusnu infekciju i sprječavaju / liječe zarazne bolesti, ali ne mjere imunitet i, štoviše, ne ispravljaju je putem dodataka prehrani itd. "modulatori",

Hvala vam puno što ste odgovorili!

Stanje limfnih čvorova, jetre i slezene je nepromijenjeno. No postojala je slabost, majka se brzo umorila, znojila se, gotovo cijelo vrijeme, stanje opće slabosti.

Sutra ću napisati podatke o krvi!

Možete pokucati na www.lymphoma.ru

Ovo mjesto izradili su liječnici Centra za hematološka istraživanja Ruske akademije medicinskih znanosti u Moskvi. Jedan od njegovih koautora, Lorie, Yuriy Yuryevich, vodi temu CLL-a u gemcentru.

Možete ga kontaktirati osobno ili postaviti pitanje na lokalnom forumu.

Danas postoje različiti pristupi CLL-u.

Neki pokušavaju ne liječiti do početka kliničkih manifestacija ili pogoršanja krvnog testa (progresivna redukcija hemoglobina, trombocita, itd.). Drugi, naprotiv, zagovaraju agresivno liječenje, sve do alogene transplantacije koštane srži. Dakle, trebate donijeti ove preglede, kao što je Dr.Vad već napisao (opći i biokemijski test krvi, podaci o imunofenotipizaciji limfocita, podaci o punkciji sternuma, biopsija trefina, ultrazvuk unutarnjih organa).

Posebno za Dr.Vad: nedavno sam nekoliko puta naišao na lošu dijagnozu CLL-a. Dakle, vidio je pacijenta s nezadovoljstvom, bio je liječen zbog CLL-a, a ispostavilo se da je to bio periferni limfom T-stanica. A sve zato što nisu radili imunofenotipizaciju. Nakon toga, od bolesnika uvijek tražim obrazloženje dijagnoze.

Možete pokucati na www.lymphoma.ru

Ovo mjesto izradili su liječnici Centra za hematološka istraživanja Ruske akademije medicinskih znanosti u Moskvi. Jedan od njegovih koautora, Lorie, Yuriy Yuryevich, vodi temu CLL-a u gemcentru.

Možete ga kontaktirati osobno ili postaviti pitanje na lokalnom forumu.

Danas postoje različiti pristupi CLL-u.

Neki pokušavaju ne liječiti do početka kliničkih manifestacija ili pogoršanja krvnog testa (progresivna redukcija hemoglobina, trombocita, itd.). Drugi, naprotiv, zagovaraju agresivno liječenje, sve do alogene transplantacije koštane srži. Dakle, trebate donijeti ove preglede, kao što je Dr.Vad već napisao (opći i biokemijski test krvi, podaci o imunofenotipizaciji limfocita, podaci o punkciji sternuma, biopsija trefina, ultrazvuk unutarnjih organa).

Posebno za Dr.Vad: nedavno sam nekoliko puta naišao na lošu dijagnozu CLL-a. Dakle, vidio je pacijenta s nezadovoljstvom, bio je liječen zbog CLL-a, a ispostavilo se da je to bio periferni limfom T-stanica. A sve zato što nisu radili imunofenotipizaciju. Nakon toga, od bolesnika uvijek tražim obrazloženje dijagnoze.

Hvala vam, doktore, na vezi !! Sada ću sigurno otići tamo. Jednostavno je nemoguće sjediti ovdje s preklopljenim rukama, kako kažu naši liječnici i čekati!