Liječenje raka: Stvarne priče iz čitatelja;

Zanimljivi i uzbudljivi slučajevi čarobnog liječenja od raka stalno dolaze na naše stranice. Uostalom, mnogi ne vjeruju da je ova strašna bolest može se izliječiti, ali kako se ispostavilo - to je moguće. Reći ćemo najzanimljivije, nevjerojatne slučajeve i primjere oporavka.

NAPOMENA! Mnoge priče na internetu govore o čudesnom iscjeljenju šamana, medicinara i iscjelitelja. Morate shvatiti da pouzdanost tih priča možete samo nagađati. Ne odustajte od tradicionalne medicine.

iscjelitelj

Dobro došli! Danas vam želim reći kako sam uspio pobijediti leukemiju prije 30 godina. Pobijedio sam ne baš ja, ali mi je moj otac pomogao s tim, koji je uvijek bio tu. Tada sam imao 12 godina. Bila sam vesela i vesela djevojka, voljela sam ići u školu i družiti se s prijateljima.

Ali, koliko se sjećam, u posljednjih nekoliko mjeseci postajalo je sve gore i gore. Postao sam razdražljiv, vrlo mršav i stalno umoran. Po prvi put, mama je primijetila nešto loše. Vidjela je da stalno spavam 3-4 sata za ručkom. U početku su moji rođaci mislili da sam jako umorna u školi i klubovima, ali nakon nekoliko tjedana postala sam vrlo mršava i otac me odveo liječniku.

Liječnik je najprije rekao da je to obična prehlada. Temperatura je stvarno bila malo visoka. Poslao me je na neke testove. Ne sjećam se ništa dalje, kao što je moj tata razgovarao s liječnikom. Nekoliko dana kasnije onesvijestio sam se. Bilo je vrlo čudno, jer sam bio kod kuće i to nije bila sunčanica.

Kasnije sam to rekao ocu, jer u tom trenutku nije bilo nikoga kod kuće. Odmah me pokupio i otišli smo liječniku. Liječnik je sjeo i okrenuo glavu s jedne strane na drugu i pogledao papir s rezultatima analize. Naočale su mu kliznule u nos, a on je bio malo zaprepašten.

Liječnik nije rekao ništa razumno i samo je odgovorio da je potrebno više istraživanja. Cijeli mjesec sam išao u bolnicu gotovo svaki drugi dan i davao nešto, radio rendgen i još mnogo toga.

U petak, u mjesecu lipnju, kao što se sada sjećam, kao i obično, otac i ja smo otišli na kliniku na rezultate. Liječnik je pozvao samo mog oca u ured, a ja sam ostao sjediti u hladnom hodniku. Nakon pola sata otac je sve blijedio i otišli smo kući. Za bilo koje od mojih pitanja, on je šutio i nije ništa rekao, kao da mu je jezik progutan.

Mama je, koliko se sjećam, teško plakala iu tom trenutku već sam sve razumjela. Naravno, ne o raku, već o činjenici da nešto nije u redu sa mnom. Roditelji su mi kasnije govorili o leukemiji, kada sam se pogoršala. Tada je moj otac imao neke uštede i odveo me u Moskvu, gdje su tada bili najbolji onkolozi.

Došavši u Moskvu, liječnici su proveli dodatne studije i potvrđena je dijagnoza - rak krvi. Sjećam se da su u toj bolnici bili dobro nahranjeni, ali nakon tečaja kemoterapije nisam htjela više dugo jesti.

Svaki tjedan sam se pogoršavao u ovoj klinici. Zamolila sam oca da me odvede kući. Bio je neprestano sa mnom i podržan. Pokušala sam se nasmiješiti da me ne bi uznemirila, ali vidjela sam kako mu se u očima pojavljuju suze.

Krajem jeseni liječnici su rekli da ne mogu ništa učiniti, a daljnje liječenje je besmisleno i samo pogoršava moje stanje. Moj se otac pripremio i odveo me kući, gdje me čekala blijeda i tužna majka. Sjećam se koliko je ostarila kad sam stigao. Kao da je prošlo 20 godina, iako je bila mlada i lijepa žena.

U vrijeme kad sam gotovo nije jeo i jedva je otišao. Toliko sam izgubila na težini da sam se bojala pogledati u ogledalo. Jednom je izgledala i jednostavno se nije prepoznala - koža i kosti, a lice joj je bilo zemljano u boji, s plavim vrećicama ispod očiju.

Sjećam se kako me otac probudio noću i odveo me negdje izvan grada. Bila je zima, hladna. Sjećam se kako me moja majka obukla u stotinu odjeće tako da se neću smrznuti na putu. Vozili smo se dugo vremena i zaspala sam u automobilu. Tata me probudio. Stajali smo u selu, ne sjećam se kako smo tamo stigli.

Bio sam tako hladan da nisam mogao ustati i otac me nosio u naručju. Jasno se sjećam mirisa vlažnog i mačjeg mokraće. Doveli su me u drvenu kuću i otac me stavio na škripav metalni krevet. Došla mi je stara baka bez zuba. Izgledala je vrlo neugodno i govorila je loše.

Ali iz nje je potekla neka vrsta topline, i odmah sam se zagrijala, iako je u kući bilo jako hladno. Čarobnica (sada je zovem) natjerala me je da pijem, nekakva zelena i vrlo gorka. Odmah sam povraćao, ali moja baka je inzistirala da prihvatim više.

Vjerojatno sam ostao s njom oko tjedan dana. I na samom kraju tjedna osjećala sam se bolje. Svakoga dana me je klevetala čudnim riječima i vozila preko mog lica s nekom vrstom suhe grane. Onda me otac odveo kući. U to vrijeme, postalo mi je mnogo lakše hodati i nisam se onesvijestila dok sam ležala u krevetu.

Dva tjedna kasnije, kad je moja baka kažnjena, morali smo otići liječnicima i testirati se. Koliko se sjećam, brojali smo minute i sekunde do trenutka kada smo dobili rezultate. Vrijeme je trajalo zauvijek. Na kraju, liječnik je najavio rezultat. Koliko se sjećam, liječnik je bio zaprepašten, jer je bio prvi put i nije mogao ništa razumjeti. On je odgovorio da je s analizama sve u redu i da nema bolesti.

Morali smo ponovno biti testirani, jer je postojala sumnja da su rezultati pogrešni zbog kvara hardvera. Donirali smo krv i sve testove prolazili nekoliko puta, ali leukemije više nije bilo. Roditelji su bili vrlo sretni, poput mene. Otac se čak i te večeri napio, iako uopće ne pije.

Iscjeljenje od raka - to je bilo pravo čudo za našu obitelj. Otac i roditelji tada su pokušali svu svoju štednju dati baki, ali ona ih nije uzela. Uzela je samo vrećicu krumpira, koju joj je otac silom davao baki.

Nažalost, ali ta baka više nije tu, a selo je već prazno. Nedavno sam otišao u drvenu kuću u kojoj se pojavio lijek za rak, a Bog i moja baka su mi dali drugi život. Nakon putovanja odlučio sam napisati ovu priču, koja će mnogima dati nadu da se čuda događaju.

Neka Bog pomogne

Želim vam ispričati priču o tome kako sam potpuno izliječio karcinom želuca u fazi 4. Radio sam na gradilištu, prilično naporan posao. I u jednom ne baš dobrom trenutku, onesvijestio se. Prije toga me je stalno mučila bol u trbuhu. Moj otac, kao što mi je majka rekla, imala je uporne probleme s želucem. Patio je od čira i stalno ju je liječio.

Stalno sam mislio da je to čest čir i stalno odgađam put liječniku. Iako me je moja supruga stalno grdila i pokušavala tamo poslati. U moju obranu želim reći da smo tada imali troje djece i stalno sam radila.

Nakon nesvjestice, poslali su me kući. Sutradan sam se osjećala gore. Bila sam bolesna i povraćala. Još uvijek nisam htjela ići u bolnicu. Noću sam se pogoršala, a moja je žena nazvala hitnu pomoć. Stavili su me na kliniku gdje su započeli testove.

Općenito, i općenito, dijagnosticirana je onkologija želuca četvrtog stupnja. Liječnik i žena su me grdili da nisam išao liječniku na vrijeme. Tumor je već bio veličine limuna i prerastao je u najbliže stijenke organa. Najljepše je što sam još uvijek mogla stajati na nogama i osjećati se normalno, tvrde liječnici. Budući da u ovoj fazi već moram valjati povrće u krevetu.

Nisu uklonili tumor, jer je to bilo besmisleno. Završio sam 2 ciklusa kemoterapije i zračenja. Nisam imao kosu na glavi, tako da nisam mnogo izgubio. Istina je vrlo tanka. Moja se žena stalno šalila da sada izgledam 15 godina mlađe.

Mjesec dana sam se osjećala bolje. Ali kasnije sam ponovno osjetio jake bolove u trbuhu. Kao što je Petr Ivanovič rekao, moj liječnik, stanice raka su već metastazirale u najbliže organe, a već je nemoguće izliječiti rak. Metastaze su tako duboko prodrle da je bilo nemoguće izrezati ovu prljavštinu.

Na samom kraju - kao što sam tada mislio. Poslan sam kući da umrem. Bila sam prebačena u naš stan, a moja supruga je neprestano gnjavila mene i moju djecu. Nisam se bojao umrijeti, bojao sam se da ih ostavim ovdje samu bez moje pomoći, s hrpom tuge.

Nisam bio kršten i nisam osobito vjerovao u Boga, jer nije bilo vremena za to. Ali u tom sam trenutku počeo moliti. Nisam znao nikakve molitve i jednostavno sam zamolio Boga za pomoć. Sjećam se da sam izgovorio ove riječi:

“Hvala ti, Bože, za moju djecu, za moju ženu koja me voli. Hvala vam na poslu, skloništu i kući. Molim te, ne ostavljaj ih na miru, neka budu u redu.

Nisam tražio od sebe, nego za njih. Bojao sam se da ću ih nakon smrti ostaviti potpuno bez roditelja. Moja supruga je bila vjernica, iako me nikada nije zamjerala u svojoj bezbožnosti. Vjerovala je da je neophodno doći samome Bogu, bez nametanja.

Pozvala je svećenika u našu kuću. Pročitao je nekoliko molitava, obišao me i naglo stao. Prišao mi je i rekao mi da odmah s njim odem u crkvu. Bilo je vrlo teško, jer u to vrijeme nisam išao.

Moji prijatelji su me prevezli u crkvu i tamo me odveli. Sjećam se kako sam se stidio što me zdravi muškarci nose kao malog djeteta. Svećenik koji je tamo bio glavni počeo je moliti za mene i čitati propovijedi. Ostao sam u crkvi cijeli dan. I uvečer donio kući.

Nekoliko dana kasnije osjetio sam na sebi kako se moje tijelo liječi. Postajala sam bolja. Osjećam se lakše jesti. Uspio sam mirno stajati na nogama i otići do toaleta. Dva tjedna kasnije otišli smo liječniku i on je proveo istraživanje. Onkolog je vidio da je tumor manji i da više nije bilo metastaza.

Liječnik je rekao da se bolest mora svladati i poslati me kirurzima da jednom zauvijek izrežem ovu prljavštinu. Uz Božju pomoć, izrezan mi je tumor i imao sam još nekoliko ciklusa ozračivanja i kemije. Trenutno sam potpuno zdrava. Mjesec dana nakon tretmana, otišao sam i bio kršten u crkvi. I sada je stalno posjećujem ne sa zahtjevima, već s iskrenom pohvalom Kristu našem spasitelju. Izliječiti čak i od tako strašne bolesti je moguće, nije lako, ali sasvim realno.

Slučajevi liječenja raka - stvarnost ili fikcija

Neki dan sam gledao video o tome kako se Kinezi oslobađaju čaja od raka.... izlučevine krava, koza, svinja... točnije, vjeruju da ih se riješe. Općenito, ne samo ljudi ne pokušavaju liječiti rak, a ne samo njega.

Postoje li doista slučajevi raka? Danas ćemo o tome razgovarati.

Problem onkoloških bolesti postaje sve akutniji u današnjem svijetu. Mi znamo putem medija i usmenog izlaganja, a ponekad i iz iskustva naših voljenih, da se rak (onkologija) umnožava u geometrijskoj progresiji, uzimajući živote bogatih i siromašnih, starih i mladih.

I premda nam se kroz medije i službena izvješća takvih organizacija kao što su SZO, UN, Ministarstvo zdravstva Ruske Federacije, kaže da rak nije najgora katastrofa na svijetu (ali jedna od njih), jer oko 7-8 milijuna ljudi umre od toga za godinu dana, što je 12-13% od broja poginulih u svijetu za godinu dana (60-70 milijuna ljudi umire u svijetu za godinu dana). S jedne strane, ima ih mnogo, ali s druge - na primjer, od moždanog udara, srčanog udara, više od dva puta više ljudi umire: 15 milijuna ljudi, nešto manje od zaraznih bolesti (HIV, AIDS, tuberkuloza, gripa itd.) - oko 13 milijuna ljudi

U 2015. godini, na primjer, više od 8 milijuna ljudi umrlo je od raka (karcinoma) širom svijeta. “Istovremeno, 70% svih onih koji su umrli od raka žive u zemljama s niskom razinom dohotka po glavi stanovnika. Prema mišljenju stručnjaka, u skoroj budućnosti, statistika o incidenciji raka ostat će razočaravajuća. Do 2030. godine ukupan broj smrtnih slučajeva od raka bit će 13 milijuna.

Ali paradoks je, prema statistikama, da postoje bolesti koje su mnogo smrtonosnije, međutim, rijetko čujemo o smrti od tuberkuloze, gripe, HIV infekcije, ali od raka stalno čujemo! Loša strana toga je da onkologija svake godine proširuje svoje "obrate", "parazitirajući" sve nove žrtve, a ako statistike pokazuju da ljudi iz siromašnih zemalja najčešće trpe, danas vidimo da je svatko podložan raku, i ne samo financijski ograničene osobe.

Poznati ljudi pate od takvih oblika raka kao što su rak mozga, rak dojke, rak pluća (osobito pušači). Što govoriti o običnim smrtnicima - oni stalno umiru. A prema službenoj medicini, nema bolesti raka, ne samo cjepiva, čak ni bolnih anestetika za rak... Ali svatko želi vjerovati u čudo, u neostvarivo nadnaravno, u liječenje, oslobođenje, uskrsnuće.

Započnimo razgovor o liječenju raka i stvarnim mogućnostima ovog iscjeljivanja s pitanjem za vas.

Vjerujete li u liječenje raka?

Mislim da će većina reagirati mutno. Ono u što ne vjeruju, ali su čuli za apstraktne slučajeve liječenja, možda se dogode neke iznimke. Ili je moguće u ranoj fazi pomoći kirurškom intervencijom - što nije iscjeljivanje?

Pa, naravno, kada ljudi postavljaju pitanje o iscjeljenju od raka - mnogi znaju za rak u kasnoj fazi, neizlječiv, i postoji li spas u ovom slučaju?

Svima je jasno da ako je tumor u ranoj fazi i da se može resektirati, tada je moguće potpuno izlječenje, a operacija u ovom slučaju nije mistično djelo koje ljudi stavljaju u koncept "iscjeljivanja".

Ali čuli smo za tisuće (barem) slučajeva liječenja od raka upravo kad su liječnici već dali nepovoljnu prognozu. Prvo, gdje smo to čuli. Uglavnom putem interneta, medija. To jest, ozdravljeni ljudi su oni koje ne poznajemo. Drugo, dobili smo osobno jamstvo da je to rak, da je osoba bolesna, da je bolesna, da li je kasno i da danas nema raka? Ne, svi znamo samo na uho, čak i ako su medicinski dokumenti dostupni za javni pristup - ne postoji način da ih se provjeri, ne postoji način da se provjeri identitet osobe. Malo ljudi otkriva takve osobne podatke o sebi.

Jednom sam u životu promatrao kako ljudi lako vjeruju u ta iscjeljenja: u jednoj sekti propovjednik je rekao da je njegova supruga ozdravila od raka 4. stupnja, a svi su vrištali uz “amen”, “aleluja!”. Moji poznanici koji su u to vrijeme bili u toj sekti - vjerovali su u sve bez ikakve sumnje, a kasnije, kad su odlazili, naravno, sumnjali su. Na moja pitanja "zašto ste uopće mislili da žena ima rak, a pogotovo posljednju fazu?" - odgovorili su da su propovjednici tako rekli...

U ovom slučaju, žena je cijelo vrijeme osjećala normalno, da prije ozdravljenja, da se nakon ponašao na isti način, u smislu blagostanja. Kao dokaz oslobađanja od bolesti, pokazala je “braći i sestrama” komad papira i rendgen, dok ništa na komadu papira ili na slici nisu razumjeli obični smrtnici.

Sama sam čuo slične legende od drugih vjernika i sekta, ozdravljenje nije bilo potvrđeno, osim vatrenog govora ozdravljenog ili propovjednika ili opskurnih listova papira, dok su drugi "slušatelji" prenosili informacije o iscjeljenju u lancu, a tamo su već imali mnogo nepotrebnih detalja do izvornih informacija. I da je pacijent imao rak posljednjeg stadija, kada je, na primjer, imao samo benigni tumor nepoznate etiologije, koji se sam riješio.

Ljudi snažno žele vjerovati u čudo, očajnički.. Bez čuda, život je dosadan i beznadan.

Iscjeljivanje videozapisa s različitih mjesta (gdje je internet pun), gdje određeni, obično američki prorok u trenutku uklanja sve bolesti, vraća tkiva, vraća noge, ruke, također je nejasan dokaz, svi plješću iz nekog razloga i viču o iscjeljivanju nema promjene s osobom. Na pitanje zašto nema promjena, kažu da je Bog već učinio sve, i nema sumnje čak i ako ne vidimo, a naše sumnje jednostavno poništavaju iscjeljenje. Da je iscjeljenje ostvareno, čak i ako je nevidljivo oku, očitovat će se malo kasnije, a ako se ne očituje, onda su i sami krivi: izgubili su svoje iscjeljenje svojim sumnjama (načelo vjere i magije vjerovati bez sumnje).

Općenito, oni koji vjeruju u njega dolaze do te mjere da fanatično vjeruju u iscjeljenje čak i kada je puls prestao. Vjerujte, vjerujte i vjerujte. Čak i kada je poklopac lijesa zatvoren - oni ludo insistiraju na iscjeljenju ili boljoj sudbini za umrle.

Ne poričem mogućnost iscjeljenja od Boga, i ne poričem postojanje Boga, ali u pravilu, svi slučajevi ozdravljenja koje sam susreo i koji su promatrali pristup putem medija su apstraktni, ne potvrđeni ništa.

Rak počinje od jedne stanice, tako da ako su oštećene među zdravim stanicama, one su programirane da umru kako se ne bi ponovno rodile u druge negativne oblike, a stanice raka počinju umnožavati, kao i zdrave, ponekad s većom brzinom, uzrokujući metastaze tumora i oštećenja tkiva, tjelesnih sustava. Zašto se taj proces odvija, nejasan je poticaj za degeneraciju oštećene stanice u stanicu raka, iz koje tumor počinje razvijati brzinom munje, i nitko nije naveo točne razloge.

Postoje rizični čimbenici, postoje mehanizmi karcinogena, postoje genetski, biološki čimbenici. Na primjer, rak pluća u velikom postotku slučajeva javlja se kod teških pušača. Rak jetre javlja se kod alkoholičara. No, postoje i paradoksi: rak mozga se također nalazi u ljudima koji vode zdrav život, optimisti i pozitivni ljudi.

No, mehanizam razvoja raka mozga, rak pluća je identičan - sve počinje s jednom deformiranom stanicom, koja se nije povukla, već se nastavila dijeliti. Pušač je imao bolest koja je pogodila najdostupniji organ za leziju - pluća, ali zašto je zdrav način života doveo do toga da se mozak povrijedi i zašto su imali mehanizam staničnih lezija jednako kao i alkoholičari, pušači - misterija. Imunitet pada u svima, ali postoje slučajevi morbiditeta usred zdravlja i dobrog imuniteta.

I, naravno, ako je Krist, prema Novom zavjetu, uskrsnuo ljude - je li zaista teško za Boga da pobijedi te stanice? Naravno, želim reći da je sve moguće, "prema vašoj vjeri, neka vam bude." Ali dok živimo u svijetu u kojem ljudi umiru, a ne žive zauvijek, i umiru, uključujući rak i druge bolesti.

Na primjer, Louise Hay (koja nije upoznata s njom - tip u tražilici) tvrdila je da, da bi se izliječio rak, morate ponoviti afirmacije, a prema osobnim karakteristikama, pravilno povezati (na primjer, zamislite da se stanice raka ispiru iz tijela poput pijeska), vizualizaciju. Također je tvrdila da je i sama dobila rak, ali liječnik koji ju je pregledao jednom je dao intervju u kojem je priznala da Louise nema raka, da je imala benigni tumor, ali pacijentova samouvjerenost "zabila" joj je u glavu da je bolesna. Ali još uvijek vrijedi dati Hay zbog - ona je živjela više od 90 godina! Dakle, afirmacije ionako rade.

Nedavno, preko neslužbenih kanala, počele su se prenositi informacije da je rak gljivica, a moguće ga je pobijediti uz pomoć sode i antifungalnih sredstava. Tumor možete oprati (ne razumijem kako ga provesti u praksi) s otopinom sode, napraviti kapaljke s ovom otopinom, popiti ovu otopinu, doze su individualne. I bilo je puno videa, članaka s osvrtom na učinkovitost ove tehnike.

Članci sadrže informacije da su članovi WHO-a i društva zavjere skrivali od nas da će se rak liječiti dugo vremena, i uz pomoć banalne sode, ali je neprofitabilno za one koji kontroliraju stanovništvo i kojima je potrebno biološko oružje i polumrtvo čovječanstvo da nam daju informacije o proizvodima za iscjeljivanje. Jer smo otrovani kemikalijama, štetnim lijekovima, ozračeni, izrezani i zabijeni u glavu da je rak nepobjediv.

Postotak iscjeljenja, točnije remisija u 4. stadiju raka je manji od 1 posto... U slučaju raka mozga i pluća, u pravilu, remisija je nemoguća, ona je jedan od najtrajnijih oblika raka.

Ali ako se u fazi 1, 2 (i iznimno rijetko - 3.) kada se ukloni tumor i prisutne metastaze, zračenje može biti remisija i nekoliko godina.

Postoje slučajevi kada su liječnici uspjeli otkriti izmijenjene stanice, tumor u vrlo ranoj fazi, uklonili su ih (laserskim, cyber nožem itd.), A osoba je kasnije živjela sigurno, bez razmišljanja o dijagnozi. Liječnici danas kažu da ako rano odete liječnicima i pronađete tumor, u većini slučajeva sve je izlječivo, ili je moguće produžiti život na nekoliko godina ili desetljeća.

Uostalom, mnogi primjećuju bolest već u kasnijim fazama.

Na Internetu postoje osvrti na pobjedu raka želuca treće faze, ali postoje i sugestije da je dijagnoza jednostavno pogrešno napravljena.

„Među najpoznatijim činjenicama oporavka oboljelih od raka je liječenje biciklista Lancea Armstronga. 1996. mu je dijagnosticirana višestruka metastaza raka testisa. Dvije godine kasnije liječnici su zaključili da je biciklist apsolutno zdrav. Nakon toga, sportaš se vratio u sport i osvojio 7 naslova pobjednika Tour de Francea.

Sedamdesetih godina prošlog stoljeća profesor na Moskovskom onkološkom sveučilištu došao je na konzultacije u Kazahstan. Na recepciji je u jednom od bolesnika pronašao neoperabilni oblik maligne neoplazme larinksa. Stručnjak je propisao simptomatsko konzervativno liječenje bez obavještavanja dječaka o dijagnozi. Pet godina kasnije isti je mladić s zahvalnošću došao do profesora, rak je potpuno nestao.

Znanost opisuje lijek za rak kod žene s višestrukim lezijama unutarnjih organa. Tijekom prve operacije onkolog, nakon što je otvorio trbušnu šupljinu, nije mogao ukloniti tumor. Pet godina kasnije, kod ovog pacijenta koji je apelirao na akutni upala slijepog crijeva, kirurzi su uočili potpunu odsutnost maligne lezije.

Možda su gore opisani slučajevi isti 1%... Nedavno sam pročitao intervju s profesorom iz Moskve, gdje je rekao da netko gori ispred rane dijagnoze, uspješan rad, dobar imunitet, nije jasno zašto - samo gori. Postoje i slučajevi kada su drugi i treći stupanj operirani vrlo dobro i ljudi su živjeli više od 5 godina. A bio je i slučaj kada je žena već umirala, četvrti stadij raka crijeva, podvrgnut operaciji - i ona živi više od 2 godine.

Naravno, svatko tko je obolio od ove strašne bolesti želi vjerovati u iscjeljenje, a možda će nam biti dostupan u stvarnosti, a ne samo u obećavajućem "ožičenju" Interneta, intervjuima liječnika, pričama vjernika... Ali za sada 99% mojih poznanika koji su jednom kad su postavili takvu dijagnozu, kao i rođaci i poznanici mojih poznanika - umrli su, a netko u roku od godinu dana, a netko je izgorio u nekoliko mjeseci... Ni izlaganje, ni lijek, ni operacija nisu pomogli.

Da, poznati, bogati ljudi koji su svi bili na umu, koji su umrli od raka - imali su najveće mogućnosti za liječenje raka, i pristup stranim klinikama, ali to ih nije ni spasilo. No, dio stanovništva ne očajavati: oni vjeruju da soda i izvarak od nara bolje pomoći u inozemstvu.

Je li moguće zauvijek liječiti rak

Rak. Možda je to najstrašnija dijagnoza koja se može čuti iz usta liječnika. Strašno i za pacijenta i za njegove najmilije. Uostalom, ljudi su posvuda u glavu uvučeni da je rak neizlječiv. Naravno, ishod bolesti ovisi o mnogim čimbenicima. Ali u većini slučajeva... Je li moguće zauvijek liječiti rak?

Nenamjerne priče

Neću ići daleko, prepričavati internetske priče ili priče iz trećih strana. Ispričat ću svoju priču.

Moja mama i tata su imali rak.

Prvi problem dogodio se prije šesnaest godina. Majci je dijagnosticiran rak. Na sreću, tumor je uspio izrezati. Proveo je dva ciklusa kemoterapije. Ali još uvijek je mama u zapisniku.

Sama dijagnoza - ozbiljan psihološki stres. Plus nepovoljna situacija u bolnici. Osim toga, svi pacijenti s kojima je majka ležala u istoj sobi umrli su u roku od pet godina. Shvaćam da bi prognoze mogle biti različite za svakoga, vrste raka su također različite. Ali psihički i emocionalno teško. Svi smo to vidjeli i razumjeli. Svaki način podržan. Naučili su nas da uživamo svaki dan (u svakodnevnom životu mnogi od nas su zaboravili kako to učiniti). Prisiljen vjerovati. Istina, nakon svake sahrane, majka je pala u depresivno stanje. Ali...

Liječenje u tradicionalnoj bolnici nije bilo dovoljno za moju majku. Stvarno sam želio živjeti. Stoga su korištena sva sredstva. Evo samo malo (ono čega se sjećam):

 • stroga dijeta;
 • uzimanje avionskog kerozina unutra;
 • tinktura kapica od gljiva;
 • razne biljne pripravke (koje propisuje fitoterapeut).

Ljudi su poticali, izrezivali članke iz časopisa, čitali knjige (internet se još uvijek nije naširoko koristio u našoj obitelji).

Prije tri godine došlo je do drugog problema. Otac bolestan tata. Tumor je bio neoperabilan. Stoga su liječeni kemoterapijom i radioterapijom. Mnogi lijekovi i programi nisu se mogli koristiti zbog slabosti srca. I onda su poslali kući umrijeti...

I mi i liječnici lagali smo ocu o stvarnom stanju stvari. Zadržati vjeru. Kao obrazovan čovjek, vrlo obrazovan, tata je vjerovao u tradicionalnu medicinu. Odbacio je sve popularne metode koje smo mu mi i ostali bliski ljudi ponudili. Nisam htio ništa pokušati, da se ne bih naškodio. Tako su rekli liječnici. I povjerova im. Kao naivna osoba. Nije ništa analizirao. Samo sam vjerovao.

Pretrpio je strašnu bol, ali je vjerovao. Čekala sam da mi pomogne. Vidjevši cijelu ovu situaciju, mama je pregovarala u lokalnoj bolnici (gdje nema onkološkog odjela) da drži papu. Pretpostavljalo se da se liječi. Kad bi samo vjerovao. Paralelno s tim pokušali smo ga uvjeriti da koristi i druge prilike.

Bio je zadržan. Kaplje... glukoze. I slegne ramenima iza zatvorenih vrata njihovih ureda.

Osim zla, ne osjećam ništa za takve liječnike. Za oskrnavljenu vjeru... Ako mislite da osoba nema šanse da preživi. Ako ne možete učiniti ništa drugo, onda ga nagovorite da koristi druge metode. Za borbu I nemojte čekati na pomoć od vas...

Tata je doveden kući za vikend. Sljedećeg tjedna ponovno će te vidjeti liječnicima. Za pomoć. Za spasenje... Ali on je umro. Čak se ne vraćam kući. Samo sam pao na stubište...

Namjerno ne preciziram dijagnoze roditelja. Da biste izbjegli uzvike poput "ovaj oblik raka dobro se liječi, ali ovaj nije." Žalost je prisilila mnoge informacije o ovom pitanju. Sažet ću ga u nastavku. Ovdje opet želim reći: rak se liječi. Glavna stvar - ne odustati. I liječnici se sjećaju da ako ne možete pomoći sebi, onda nemojte pomagati drugima.

Liječenje raka

Glavne metode tradicionalne medicine su kirurgija, kemoterapija i radijacijska terapija. Lijek ovisi o tome

 • operabilnost tumora;
 • stadije raka;
 • vrsta raka;
 • starost pacijenta;
 • prisutnost metastaza.

To jest, ako se tumor ne može ukloniti, onda su šanse za život malo. Ako se rak dijagnosticira u trećoj ili četvrtoj fazi (što je najčešće), onda život nije dug. I tako dalje. Previše je onih koji voze osobu u još veći stres.

Ipak, postoje mnoge nekonvencionalne metode koje daju pozitivne rezultate. Pacijenti poslani na smrt preživjeli su. I živjeli su. Ni godinu ni dvije. Zato vičem: “Ljudi, vjerujte! Fight! Možete pobijediti bolest! "

Članak koji govori o talijanskom liječniku Tulliju Simonciniju "šetnje" na internetu. Tvrdio je da soda za pečenje liječi rak. Provedena je neovisna studija, dobila pozitivne rezultate. Ali.

Nitko ga čak nije ni slušao. Naprotiv, Simonchini je pokušao zatvoriti usta: lišen dozvole, ismijan u medijima, stavljen u zatvor na tri godine. Zašto?

Vjerojatno suvremena farmakologija ne treba liječiti rak. Ovo su milijarde novca! Nemoguće ih je odbiti. Farmaceutskim tvrtkama nije dovoljno liječenje HIV infekcije cjeloživotni proces. Želiš preživjeti - plati. Trebamo još nekoliko "neizlječivih" bolesti. HIV, nažalost, ne ide nigdje. No, protiv raka se može boriti.

Još uvijek postoji potvrda ove izjave. Pogledajte kako sustavno ubijati naš imunitet. Proizvodi brze konzumacije, neshvatljivo povrće i voće koje su podvrgnute više od jedne obrade kemikalijama.

Odrastao sam u malom gradu. I moji djed i baka živjeli su u selu. I jeli smo ono što se uzgajalo u krevetima i šupama. Kad je stigla i otišla, mnogi proizvodi iz trgovine nisu mogli. Naviknula se na mlijeko godinu dana. Do sada sam na rajčicama i krastavcima divlje vidio natpis: "Bez GMO-a". Ono što je nekoć uzgajano, oslanjajući se na prirodne zakone, sada se proizvodi, oslanjajući se na zakone kemije. I onda su iznenađeni: "Zašto su svi tako bolesni?!"

Društvo je postalo više tehničko. Sve je učinjeno kako bi se osobi lakše živjelo. On samo uživa u životu dugo...

Netradicionalne metode

Liječenje raka s sodom za pečenje

Djelotvornost metode temelji se na tvrdnji da je rak gljiva. Candida gljiva. Do poremećaja imuniteta u tijelu dolazi uslijed čega se gljiva počinje brzo dijeliti i rasti.

Ali je osjetljiva na alkalnu okolinu. Naime - natrijevom bikarbonatu. Simonchini je razvio shemu za unos sode i uvođenje otopine sode u sam tumor. Ovaj tretman imao je pozitivan učinak.

Liječenje raka otrova

Postoje mnoge metode, temeljene na - otrovu za uništavanje stanica raka. Poznata sposobnost prilagodbe na posljednje otrove. Zadatak je pronaći takav otrov koji će uništiti stanice raka i istovremeno neće uzrokovati značajnu štetu normalnim stanicama. Da biste ispunili ovaj zadatak, morate slijediti niz jednostavnih pravila:

 • istovremeno koristiti nekoliko otrova za liječenje raka;
 • isti otrov ne može se koristiti predugo (ne više od osam mjeseci).

U arsenalu trebaju biti dva ili tri otrova, naizmjenično koji mogu biti poraženi od raka. Ovo su najizvrsenije (smrtonosna doza navedena je u zagradama):

 • akonitin - alkaloid boraca, akonit (4 mg);
 • kolhicin, kolhamin - jesenski alkaloid jesenskog rakija (40 mg);
 • konyin - alkaloid hemlock (150 mg).

Liječenje raka sokova

Postoji čak i čitava metoda takvog liječenja, koju je razvio Broys. On nudi piti samo svježe i filtrirane sokove tijekom cijelog dana. Najbolje od svega - mrkva, cikla, sok od rotkvica i krumpir.

U svijetu postoji i voće koje liječi rak. Ova guanabana je plod graviole, drveća niskog rasta. Raste u Brazilu, Latinskoj Americi, Portugalu. Ekstrakt voća ovog stabla je destruktivan za neke vrste raka.

Liječenje biljnog raka

Pozitivni osvrti nalaze se u vezi s infuzijama i ukusima ružina, cvijeća krumpira, zelenog oraha i pelina.

Postoji mnogo više liječenja raka. I, hvala Bogu, postoje entuzijasti koji nisu zadovoljni bespomoćnošću liječnika. Neka se zovu "ludi", "šarlatani". Ali oni daju bolesnu nadu. A na svijetu ima dosta ljudi koji su, zahvaljujući takvim "psihozima", porazili rak.

Nevjerojatno izlječenje raka

Dragi prijatelju, želim svjedočiti o nevjerojatnom slučaju ozdravljenja od raka 4. stupnja umiruće žene koja je dovedena u našu crkvu na nosilima na početku službe.

Prema priči njezine mlade kćeri, slijedi: njezina majka, koja je bila pogođena rakom, bila je u onkološkom odjelu gradske bolnice. Liječnici su učinili sve kako bi spasili ženu, ali su bili nemoćni s obzirom na zanemareno stanje bolesti. Uostalom - 4. etapa. Jednostavno je otpuštena i poslana kući umrijeti. Rodbinu su upozorili: "Pripremite se za sprovod. Maksimalno tri tjedna će i dalje trajati..."

Evo što nam je svjedočila vjerna kći one umiruće žene:

“Bila sam duboko zabrinuta za svoju majku, često vičući iz vidokruga, uzimajući post za svoje iscjeljenje. Stalno sam se molila Isusu da će stvoriti kreativno čudo i nadnaravno izliječiti moju dragu mamu od raka. Braća se slažu sa mnom u molitvi za nadnaravno iscjeljenje majke od raka, molili smo se jednodušno, to je bila molitva pred Bogom, a onda je došao mir u moje srce: Bog je stavio moju želju u moje srce da odvedem majku u crkvu Uostalom, u evanđelju po Luki takav se slučaj bilježi:

Evo, neki od njih dovedeni su u krevet čovjeka koji se opustio i pokušao ga dovesti u kuću i staviti ih pred Isusa.
i nisu našli gdje ga mogu odnijeti iza mnoštva, popeli su se na vrh kuće i spustili ga kroz krov s krevetom do Isusa.
Vidjevši njihovu vjeru, reče čovjeku: "Otpuštaju ti se grijesi."
Pismoznanci i farizeji počeše govoriti: "Tko je to što huli?" Tko može oprostiti grijehe osim samog Boga?
Kad je Isus spoznao njihove misli, odgovorio im je: Što mislite u svojim srcima?
Što je lakše reći: oprošteni su vam grijesi ili reći: ustati i hodati?
Ali da znate da Sin Čovječji ima moć na zemlji oprostiti grijehe, reče uzetome: "Kažem vam: ustanite, uzmite postelju i idite kući."
I odmah stane pred njih, uze što je bio i ode kući, slaveći Boga.
I užas je sve uhvatio i hvalio Boga i, ispunjen strahom, rekoše: "Vidjeli smo lijepe stvari sada!"
(Luka 5: 18-26)

Pomogli su mi u tome, pa je moja majka stavljena zajedno s nosilima u prvi red. Cijela je Crkva ozbiljno molila za nju i proglasila kreativno čudo. Nakon toga sam je odveo kući. Nakon nekoliko dana, mama je odjednom zatražila hranu. Sva naša obitelj bila je strašno sretna, jer je za sve nas to već bilo čudo, jer majka dugo nije mogla uzimati hranu zbog poraza njezine unutrašnjosti s rakom. Bila je poput kostura žute kože. A onda je počela uzimati laganu hranu. Nakon nekog vremena počela je ustajati iz kreveta i kretati se. I uskoro je potpuno izliječena Božjom snagom od smrtonosne bolesti. Liječnici, koji su to saznali, bili su jednostavno šokirani. Ponovno je bila podvrgnuta temeljitom liječničkom pregledu, a rezultati su potvrdili njezin potpuni oporavak od raka. Slava Isusu!.. "

Nevjerojatno, ali istinito! Slučajevi ozdravljenja od raka 4. faze - oni često ne čuju ili vide o njima. Da, doista, sve je moguće za Boga. On se nije promijenio - isti jučer, danas i zauvijek. On proizvodi čuda iscjeljenja od raka, bez obzira na pozornicu, iu naše vrijeme. Tamo gdje je medicina nemoćna, gdje znanost nije u stanju dati odgovor na postojeći problem, svemogući Bog počinje tamo djelovati. Odgovara na molitve iskrenih vjernika, osobito molitve dogovora. Nakon čuda koje joj se dogodilo, iscjeljena žena je vjerovala u Isusa Krista i dala mu svoje srce. Njeno osobno svjedočanstvo objavljeno je u našim crkvenim novinama.

Također, Bog je stavio u moje srce video zapis molitve za ozdravljenje za svaku osobu opterećenu rakom. Bdijte i slušajte, neka vas Gospodin iscijeli. I zapamtite: rak će pobijediti!

Evo video zapisa moje molitve za ozdravljenje raka

Ako želite znati više o svom Stvoritelju, o moći molitve, o tome kako moliti, kako se pomiriti s Bogom, posjetite sobu za molitve na mojoj web stranici. I neka vas Bog blagoslovi.

Ako vam se ovaj članak svidio, podijelite ga s prijateljima na društvenim mrežama - kliknite dolje navedene gumbe. I ne zaboravite se pretplatiti na ažuriranja web-lokacija kako biste putem e-pošte primali nove članke.

Sve najbolje. S poštovanjem, Vjačeslav Yerogov

Kako se oporaviti od raka u bilo kojoj fazi, a ne razboljeti se od njih. Članak s internetske stranice tvrtke Rami Blekt

Nedavno sam naišao na zanimljiv članak s mjesta Rami Blekt, koji se bavi 6 principima koje su slijedili ljudi koji su se čudesno oporavili od raka u 4. fazi. Naravno, svatko je imao različite načine, ali principi su slični u svim pričama.

6 općih načela ljudi "čudesno se riješilo"
od raka u posljednjoj fazi. Istraženo je više od 3.500 slučajeva. spontan
remisija.

1. Promjena snage

Svi pacijenti nazvali su promjenu u prehrani gotovo najvažnijom u njihovom liječenju. Uglavnom, počeli su jesti samo povrće, voće, bilje, orašaste plodove i sjemenke.

Rami komentar:
PLAĆAJTE PAŽNJU: OVI PROIZVODI SU POVEZANI S POSEBNOM HRANOM. TO JE, TO JE HRANA KOJA JE NAMIJENJENA ZA LJUDSKO TIJELO. Mnogi vegetarijanci s pravom ukazuju na to da naše tijelo, kao grabežljivac, nije sposobno za jelo mesa. ALI NE POKAZUJU OPĆE SLIKE - DA MNOGO VEGETARIJANSKI PROIZVODI NISU NAMJERENI KORISTITI U HRANI. Ne dopuštaju i ne tako, kao meso, ali sve je štetno za SAD. ZNANSTVENO OVO JE OTKRIVENE I OPRAVDANE AKADEMIJE A. VERNADSKY, M. UGOLEV, G. SHATALOV I NEKI ZAPADNI ZNANSTVENICI. IMAJU OSNOVE VEGETACIJE.
“U razvoju mog prirodnog zdravstvenog sustava, čija je djelotvornost 50 godina potvrđena vlastitim iskustvom i iskustvom mojih pacijenata, razmišljala sam o stvaranju uvjeta potrebnih da se ljudi vrate duhovnom, mentalnom i fizičkom zdravlju kao njihovom prirodnom stanju, darovanom prirodom. Najčešće, najslabija karika pada iz ove formule trojstva - fizičkog zdravlja, potkopanog neprirodnim načinom života suvremene osobe i, prije svega, kontraindiciranom prirodom prehrane. Liječenje, koje je čovjeku propisala priroda, ishrana je jedan od temelja prirodnog sustava rehabilitacije. U kombinaciji s kompleksom fizičkih, vježbi disanja i postupaka kaljenja, omogućuje vam spašavanje osobe od teških kroničnih bolesti, uključujući kardiovaskularne bolesti i rak. G.S. Shatalova
Ispitanici su također odbili mesa, šećera, mliječnih proizvoda i rafiniranih žitarica.
Rami komentar:
-OVDJE PONOVO POTVRDUJU SE.
Vrlo važne banke su pune. SAMO SAVJETI "EAT
VIŠE VOĆA I POVRĆA, ĆELIJA "NE RADI,
AKO SE ČOVJEK NASTAVI U OTROVU.
-Ja bih to dodao, pogotovo u ovo vrijeme, štetnu kavu, čokoladu i sve proizvode rafiniranog šećera. BOLJE U OPĆEM BILO KOJOJ NIŠTA SLATKA NIJE IZVAN PLINA.
-Hrani se samo sirovo (ne prošlo
VOĆE I POVRĆE ZA TOPLINSKU OBRADU,
PRIRODNO BEZ GMO I MINIMALNE KEMIKALIJE
Obrada.
-PIĆE VODU SA SODOM ZA HRANU.
-ZELENI POZDRAVNIK JE SVAKODNEVNO. DOBRO JE ZA NOĆ SAMO, I S JUTRO, Pažljivo pranje i dodavanje malog meda na kušanje, JEDI. KADA JE POTREBNO, SVE TREBATE biti pažljivo spremne. (SVOJSTVA GRČKE NA ČLANCU OVDJE)
-VRLO DOBRA RUŽA (POSEBNO BLUEBERRY), ZAVRŠENA KUPUS U NAŠEM ČASOPISU (“HVALA LJUBAVI”, br. 4) RAZMATRAJEMO RAZLIČITE VRSTE ZA LIJEKOVE OD RAKA.
SLUŽBENA MEDICINA KADA PREPOZNAJE SAMO JEDAN PRIMJER LIJEČENJA KARCINOM PREMA DIJETI, UVEK TAKVI U SVIJETU.
U Nizozemskoj je službeno priznata sirova hrana kao metoda liječenja raka. Poznati nizozemski liječnik Cornelius Moerman desetljećima se borio protiv raka (umro je 1988. u dobi od 95 godina). Razvio je vlastite metode liječenja raka, odbacujući osnovne, klasične metode liječenja raka. Moermanova teorija priznata je 1987. godine od strane nizozemskog Ministarstva zdravstva nakon prekomjernog liječenja pacijenata koje je službena medicina odbacila. Stroga državna komisija jasno je dokumentirala lijek za 115 od 150 pacijenata oboljelih od raka. Ostali su bili oslobođeni. Veliku potporu dr. Moermanu pružili su: Nobelovac L. Pauling (Kalifornija) i nobelovac G. Domak. Obojica su njegovu teoriju i praksu liječenja raka nazvali samo metodama pravilne prehrane "veliki pomak u rješavanju problema raka".
(ČITATI NASTAVAK)
LIJEČNIK MOERMAN JE NJEGOVO NJEGOVO OBRADU,
Zato sam primio NE-100% REZULTATA.
ALI NITKO NISU UMORENO, NAJMANJE.
SUSTAVI ORGANIZMA mogu neovisno ukloniti. NE RADI OVO ZATO ZA PREUZETAK TOKSINA KOJI SU STVORENI KORIŠTENJEM “DIRTY” HRANE. KAKO SMO MIJENITI SAMO ZA PREUZIMANJE NAŠEG TIJELA OVIM TEŠKIM RADOM, MOŽETE RADITI PROTIV CELICA RAKA I NAZAD NA HOMEOSTASU.
Rijetko dajem savjete ljudima kako postupati s bilo kakvim bolestima ako ne žele mijenjati moju prehranu.
PRONAĐUJEM ZANIMLJIVOSTI: ZA MNOGO LJUDI KAO DROG: ČAK I DANI U TOKU GODINA, LJUDI NISU SPREMNI ZA PROMJENU DIJETOVA I NALAZE VAŠE NJIHO NJIHOVE IZLAGANJE U PIĆE ŽIVOTINJA, ŽIVOTINJA I DRUGIH I zato postoje poticaji za neke doktore koji nikada nisu bili, ili gotovo svi u vašem životu ne liječe. I KOJI SU BILI KAKO JE - TIJELO O BALANSIRANOJ HRANI IZ SUSJEDNOG SUPERMARKETA, O VAŽNOSTI HEMOTERAPIJE, I DR.
Također bih želio dodati da ako idete u sirovom hranom dijeta, vrlo je važno da ne bude puno oraha (GF 50-100 po danu), pogotovo ako ste bolesni (ne više od 30 grama) i najbolje natopljene preko noći, posebno bademi. UKLANJANJE S JUTOM S NJEGOVOM KOŽOM POSTAJE MEDICINA. ALI POTREBNO JE VIŠE OD 5-8 KOMI. NUTS SU VEĆE BOLJE JEDNOSTAVNO I U VELIKOJ KORIŠTENJU, BILANSU IZMEĐU OMEGA-3 I OMEGA-6, KOJI JE UZROK RAKA, ODBIJAVA ŠTETU.
VAŽNO, POSEBNO U BOLESTI, POSTOJI POVEĆANA DOZA OMEGA-3.
VEGETARIJANE TABLETE OD ALGA, BOGATO PRODAJOM OMEGA-3 SADA.
Sjemenke i nafta koje se nabavljaju iz goveda i rižikova ulja, oraha, kičme, zelenog zrna i mnogo toga.
SADA VEĆ SVIH OSOBA KOJE ŽIVE NA ZAPADU Postoji ravnoteža između OMEGA 3 i OMEGA-6.

2. Duhovne prakse

Mnogi od onih s kojima je razgovarao dr. Türner govorili su o božanskoj, energiji ljubavi i njezinoj prirodi. Neki su čak išli služiti u sve vrste vjerskih zajednica.
Rami komentar:
NJEGA ZA SLUŽBU U RELIGIJSKIM ORGANIZACIJAMA RARE SEEN... ČESTO U DOBROBITI. PRIJE PRIMJENE
ALI SVE JE BOLJE PROMIJENITI S DIETOM, jer postoji veća prehrambena energija koja treba znati o višim vrijednostima. PRIRODNA VOĆA I POVRĆE, NUTS SU NAJBOLJI KOJI MOGU NAĆI IZVOR. ŠTO I KAKO JEDIMO POKAZATI RAZINU VIBRACIJA KOJE IZLAZI IZ SADA. Hrana u neznanju (meso, alkohol, kava, bijeli šećer i sol, mliječni proizvodi iz trgovine, tj. Oni koji su prošli razne industrijske procese i pumpani kemikalijama, itd.). PRETTY US ODLAZI NA NISKO NIVO.

3. Kultiviranje osjećaja ljubavi, radosti i sreće

Većina ispitanika tvrdila je da se mogu riješiti raka povećavajući i razvijajući te osjećaje u sebi. Nije tajna za svakoga da sretni i radosni ljudi u prosjeku žive 10 godina duže. Optimisti imaju 77% manji rizik od srčanih bolesti nego pesimisti. Najvjerojatnije emocije radosti, ljubavi, optimizma i sreće, oslobađanja od stresnih situacija i misli uzrokuju da tijelo proizvodi tvari kao što su oksitocin, dopamin, dušikov oksid i endorfin. Te tvari prodiru u stanice, uključujući rak, i aktiviraju mehanizme borbe s bolešću.
Rami komentar:
DA, RAZUMIJEVANJE VISOKIH VRIJEDNOSTI, ČOVJEK POSTAJE NEVJEROJATNO, NEBESEČAN. I ovo daje ogromno zadovoljstvo i sreću. AKO SE SAMO ISTI ČOVJEK SAMO VANJSKI VJEŽI: "SVE ĆE BITI DOBRO" I OSMIJEŠITI SILU - OVO JE BOLJE OD PONIŠTENOG, ALI KAO PRAVILO, DAJE VREMENSKI EFEKAT.

4. Oslobađanje od negativnih emocija

Oni koji su razgovarali s dr. Türnerom tvrdili su da su se mogli oporaviti zahvaljujući oslobođenju od negativnih emocija s kojima su živjeli mnogo godina. Govorili su o strahovima, ljutnji i iritaciji, žalosti, usamljenosti i ljutnji. Kao što znamo, negativne emocije stimuliraju amigdalu limbičke zone mozga, koja je, pogrešno interpretirajući taj signal, percipira kao signal opasnosti. Tijelo uključuje mehanizam odgovora na zamišljenu prijetnju. Funkcionira u ekstremnom modu: proizvodi ogromnu količinu nepotrebnih biološki aktivnih supstanci i time odvlači sve snage u borbi protiv nepostojeće prijetnje i deaktivira prirodni proces samoizlječenja.
Rami komentar:
PRVI SVE, PONOVNO NA NJIHOVIM ZAPAŽANJIMA, UNIŠTITE OSOBU PRVI PREKRŠAJU, SMANJITE, STRAHA I SVE OBLIKE AGRESIJE. U MOJOJ PRAKSI SU BILI I NA INTERNETU OPISANI SLUČAJEVI KADA JE OSOBA POSTOJALA NEKOM - I UKLJUČILI SE NA RAK.

5. Vitamini i biljni lijekovi

Ispitanici su uzeli razne vrste bilja, vitamina i dodataka prehrani. U isto vrijeme, nitko nije zvao nikakva tajanstvena čarobna imena i nijedna od navedenih komponenti nije se ponavljala mnogo puta. Oni su stvarno pomogli ili je placebo učinak funkcionirao - još se nije uspostavio. Zapravo, nije važno. Glavno je da ako vjerujete da vam neki čaj ili biljka ili vitamini pomažu - pijte ih!
Rami komentar:
NISU SVE SE DOGOVORILI.
OD MOJEG ISKUSTVA: POSTOJI ODREĐENE BILJKE I VITAMINI
ANYTHING HELP
PRVI SVE JE:
1.KURKUMA (POSEBNO).
VIŠE LIJEČNIKA ANTIČKE INDIJE ZNAO SVOJA ZDRAVSTVENA SVOJSTVA: ČIŠĆENJE KRVI, UKLANJANJE IZ SVIH TIPOVA TUMORA, I UBLAŽAVANJE I DOBAR UTJECAJ RASPADA. PREPORUČUJEM SE REDOVITO ZA PREVENCIJU.
2. VITAMIN B17
ZA VIŠE O TEMU MOŽETE ČITATI OVDJE U ČLANCU DOPRINUJUĆU DA Uvijek sam ga koristio u vezi s još jednom hranom, zato je teško reći o rezultatu. Ali kad sam, smrznuta, primila B17 i KURKUMU, TUMOR JE POČELA SMANJITI. Ali koštalo me je nekoliko dana da pojedem kuhanu hranu, ona je ponovno počela rasti. I ZNAM DA SU PRIJATELJI MOJIH PRIJATELJA IZUZELI "O NAMA". Primjerice, žena na posljednjoj fazi raka dojke u vrijeme korištenja ovog vitamina potpuno je izliječena;
3. HRANA SODA.
NA INTERNETU JE ČLAN (NA MJESTU) I VIDIO, NA KOJOJ JEDAN LIJEČNIK, ITALIJANSKI, KAŽE O ČUDU LIJEČENJA SODOM. Nisam vidio ovo, ali ja crtam vodu sa sodom u bolesti raka. UKLJUČUJE ORGANIZAM I ONI DOPRINOSI UKLJUČIVANJU GLJIVA. Ali ako nastavite s putovanjima i bijelim šećerom, tu su također i dva Soda ili nešto drugo što možete poboljšati.

6. Vjerujte svojoj intuiciji. Čuje se unutarnji glas


Gotovo svi ispitanici istaknuli su važnost odluke donesene uz pomoć intuicije o tom ili onom tretmanu. A ta činjenica također ima objašnjenje sa stajališta fiziologije. Kada su štakori s istim rakom ubrizgani u stres, zapažanja su pokazala da je 30% onih pojedinaca koji su naučili pobjeći od šoka umrli, dok je 73% smrtnih slučajeva zabilježeno u skupini životinja koje su podnijele rezerve u uvjetima šoka.
Drugim riječima, vaše tijelo je vaše poslovanje. I nije važno
ako slijedite konvencionalne metode liječenja ili pokušate alternativne metode, još uvijek ne možete prenijeti odgovornost za svoju sudbinu na nekog drugog, u ovom slučaju na liječnika. Poznajete svoje tijelo bolje od bilo kojeg liječnika, tako da je praćenje intuicije, možda, glavni ključ u borbi protiv bilo koje bolesti, osobito raka. Ako ste vi ili netko od vaših najmilijih bolestan od raka, činjenica da preuzmete odgovornost za vlastitu bolest ne samo da će vam pomoći da se oporavite, nego će vjerojatno pokazati još jedan slučaj čuda. I to nije samo tretman, nego i prevencija! Zapamtite, zdrav način života nije samo način oporavka, već je i glavna prevencija od svih bolesti. Na kraju, to je tvoj život!
Rami komentar:
Ovdje je vrlo velika točka s različitim vrijednostima. ALI OPĆENITO - DA, OVAJ JE NAJZNAČAJNIJI TOČAK, KAKO ZNAČI DA OSOBA TREBA PREUZETI ODGOVORNOST ZA VAŠ ŽIVOT. ŽELITE ŽIVITI I BITI ČUDOVITI, SPREMNI DAN ZA VAŠU SMRT. UMJESTO TRAGEDIJU - KOMEDIJU, ČAK I IZ SMRTI. I ČOVJEK KOJI OSTAJE U CALMU I VRLO ŽELI DA BUDE ZDRAVO, INTUITIVNE ODLUKE DOĐE DO: ŠTO UČINITI. I TO JE MNOGO ODRŽIVOST DA SLIJEDI OVAJ. NE IMA NIKAKVE STRESE, OSTALE NEDOSTATNE I DRUGE POMOĆI POMOĆI IZ NJEGA. MODERNA (KOMERCIJALNA) MEDICINA TOGA BOLESNIKA NIJE POTREBNA - POTREBNA JE NESTALA, poslušna osoba, voljna platiti i potpuno joj vjeruje. DOPUŠTALA ĆE BOLJE ŽIVETI U PRIRODU. ILI AKO BOLESTI, TAKO SE PRIKLJUČITE.
U ZAVRŠETKU, Želio bih dodati da je ovo vrlo kratko uklanjanje.
Više u mojim knjigama.
Prvi od svega: “Tri energije. Zaboravljeni kanoni zdravlja i harmonije i “Vodič za savršenu osobnost. 10 koraka do sreće, zdravlja i uspjeha

Dr. Lisa Rankin (SAD)
razgovarala s dr. Kelly Turner
knjige “Misao kroz prizmu medicine: znanstveno opravdanje
mogućnosti samoizlječenja. "
Ruski prijevod Maria Kanevskaya.

JOŠ JEDAN JEDAN VRLO VAŽAN TOČKA NE RAČUNANO U OVOM
TOP ČLANAK.
PORODIČNI ČOVJEK JE VEĆ ŽIVJETI, I MNOGO MANJE ŠANSE ZA BOLEST I UMRO OD RAKA. ZATO OBITELJSKI ŽIVOT ZAHTIJEVA RANJIVOST, ALI NE EGOIZAM. Mi smo radi nekoga da živimo, i više smo emocionalno zaštićeni. HRANA OD OBITELJSKOG ČOVJEKA JE NAJVEĆE BOLJE. DJECA DAJU VELIKU ČISTU NAPLATU. DALJNJE (DETALJNIJE - U MOJEM ČLANU O OBITELJI) - ČLANAK KOJI POTVRĐUJE OVE MISLI. I OVO JE ZNAKA ŠTO JE OBITELJSKI RESTORAN ODMAH - SAMO JESTE JAN-FOOD I RIJETE GDJE U ZAPADU MOŽETE ODREDITI ODGOVORE ZA HARMONIJNE OBITELJI.

Pet iskustava čudesnog iscjeljivanja za rak

4. veljače - Svjetski dan borbe protiv raka i 15. veljače - Međunarodni dan djece s rakom

Osim snažnih otkrića koja su se nedavno dogodila na području medicine u liječenju onkoloških bolesti, čuda Božjeg iscjeljenja obavljaju se svakodnevno. Ta čuda se događaju u trenu i rezultat su dodira Duha Svetoga u život neke osobe. Liječenje raka, čak iu njegovim najzapostavljenijim oblicima, ne može se objasniti ničim drugim osim Božje čudesne intervencije. Mnogi su liječnici svjedočili tako izvanrednom ozdravljenju od raka. Evo pet slučajeva Božjih čudesnih ozdravljenja.

Molitva je lijek za rak

Jedna mlada žena nazvala je svećenika i zatražila molitvu za majku koja umire od raka.

“Kad smo moja žena i ja ušli u prostoriju u kojoj je ležala bolesna žena (imala je samo četrdeset i pet godina), činilo se da smo preplavljeni mirisom smrti. Galina Ivanovna (tako se zvala ova žena) iskusila je teške tjelesne patnje i umirala... Pitala sam pacijenticu vjeruje li u Boga. Odgovorila je da vjeruje, vjeruje onako kako joj vjeruje njezina kći. A sada, prije njezine smrti, željela bi se pridružiti crkvi u kojoj odlazi njezina kći. Objasnio sam joj da obično krstimo ljude potpunim uranjivanjem. No kao iznimka, zbog bolesti, može se pridružiti Božjoj Crkvi ispovijedajući svoju vjeru. I onda sam iznenada rekao: "A ljeti, kada postane toplije, definitivno ću vas krstiti u rijeci." Rekao je i posrnuo. Je li moguće napraviti takva nerealna obećanja? I samo se okrenula i plakala - sve dok ljeto nije mogla izdržati. Ali kad su mi se te riječi slomile s usana, shvatih da oni nisu došli od mene, nego od Boga. I bio sam pun uvjerenja da će sada ova žena živjeti. Na kraju sastanka, rekao sam molitvu nad njom, moleći Boga da joj odobri iscjeljenje. I otišli smo. Što se dalje dogodilo - pročitajte ovdje: Molitva je lijek za rak.

Umirovljenik je pobijedio rak promjenom svoje prehrane

Liječnici su 78-godišnjem Allanu Tayloru rekli da se njegov karcinom - tumor crijeva - ne može liječiti. Operacija je izvedena u rujnu prošle godine, tijekom koje su kirurzi uklonili dio crijeva. Nakon toga slijedi tromjesečni tečaj kemoterapije. Međutim, u travnju su liječnici utvrdili da se rak proširio na tanko crijevo.

Prema onkolozima, ako su uklonili jedan tumor, rak bi se pojavio negdje drugdje. A kemoterapija je već besmislena. Međutim, manje od četiri mjeseca nakon sastanka s liječnicima, Taylorovo tijelo je potpuno očišćeno od tragova raka. Bilo je moguće pobijediti rak promjenom prehrane. Pročitajte više ovdje: umirovljenik je pobijedio rak promjenom svoje prehrane.

Jednostavni recepti pomogli su u liječenju raka

U studenom 2011. imao sam operaciju, zbog koje je utvrđeno da imam rak - karcinom. Budući da je moje stanje bilo jako loše, sljedeća operacija bila je zakazana za veljaču, tako da je bilo vremena za oporavak. Nakon što sam ležala do siječnja, odlučila sam da ne opterećujem muža, da odem negdje da se brine o meni. Otišao sam u mirovinu "Naša kuća" koja se nalazi u selu. Novi Ukhody regije Vinnitsa. Što i kako se tretira, nisam znao. Otišao sam mirno leći kako bih se oporavio prije sljedeće operacije. Bio sam u pratnji sestre.

Čuvši ono što je liječnik propisao, bio sam šokiran, ali upravo su me ti recepti spasili. Pročitajte više u članku: Jednostavni recepti pomogli su u liječenju raka.

Bog je pomogao liječiti rak

Nisam mislio da mi se takva noćna mora može dogoditi, ali Bog mi je dao snagu da preživim sve. U početku, bolest je bila gotovo neprimjetna, a ja nisam obraćala pozornost na bol. Nakon sljedećeg napada, liječnik je dijagnosticirao cistu, osim velike veličine. Od tada su moje boli počele u bolnicama.

Prema analizi, liječnici su shvatili da imam veliki maligni tumor, pa čak i probleme sa srcem. Anestezija ne može podnijeti. Nisu riskirali.

Došao sam kući. Osjećao sam konstantnu slabost. Pomislio sam: "Što dalje?" Molila se. Znao sam da mnogi umiru od ove bolesti. Pročitajte više ovdje: Bog je pomogao liječiti rak.

"Tvoja je riječ svjetiljka mojoj nozi"

Moj suprug, Jevgenij Pavlov, diplomirao je na Zaokskoj teološkoj akademiji 2001. godine. Godine 2003. liječnici su otkrili tumor na kralježnici. Od tada je započeo poseban život - niz očaja, vjere i molitve. Tumor nije reagirao na liječenje: liječnici su ga opetovano otklanjali, ali je brzo ponovno rasla, sve dok nije uništila kralježnicu i stisnula kralježničnu moždinu.

Godine 2012. Eugene je paraliziran. Tumor je brzo rastao, uništavajući kralješke. Liječnici u Moskvi rekli su da više ne mogu pomoći. Imao je 36 godina kad je, paraliziran, otpušten kući kako bi živio koliko je ostalo.